Dobar omjer, kažeš? Izgleda da slabo pratiš tržište mobitela. Ti mobiteli su pre preskupi za ono što daju. Još to nije prava stara Nokia, nego obični kinez sa natpisom Nokia. A ima hrpu i bolje dizajniranih i kvalitetnijih kineza. I sa puno boljim hardverom za manje para.vlado je napisao/la: Uz to su izbacili Nokia 3 Nokia 5 i Nokia 6. Trojka krece od 150 $. Dobar omjer ulozenog dobijenog.
IT svijet, vijesti, pitanja itd.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Sta fali uvozu? Budimo realni Kina kao prodavatelj izlazi u svakom trenutku u susret kupcu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
"Microsoft has sold the brand, which was worth $300bn at its height, in two parts for a total of just $350m. The brand name was sold to a new company called HMD, formed by former Nokia employees in Finland. Meanwhile, the manufacturing, distribution and sales arms of Nokia have been bought by iPhone manufacturer Foxconn, which has also agreed to build the new Nokia phone for HMD."
Senja, kako mislis obican kinez?
Prvo zbog ovlascenog servisa. Drugo zbog konacne cijene uradjaja.
Senja, kako mislis obican kinez?
Prvo zbog ovlascenog servisa. Drugo zbog konacne cijene uradjaja.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
Garancija ko garancija saljes phone kako si ga I dobio kontaktiras prodavatelja i to je to. Nije ništa bolje od "ovlaštenog" servisa koji za preuzimanje uređaja iako je pod garancijom moraš platiti određenu cijenu i to se kasnije utvrđuje kako je došlo do kvara i sta ja znam već. Uglavnom užasno iskustvo sa Samsungom. Koju bi cijenu uređaji trebali imati sa dobrim hardverom. Neki mid range telefon da opravdava tu svoju cijenu?
- vlado Verified
- Formula 1
Mr. znam da ima hrpa uredjaja u rangu od 150 $. Ne gledam samo na hardver vec citav paket. Od uvoza, kvalitete uredjaja i kako rjesiti popravku u slucaju kvara. Iz tog ugla, zar nije lakse usetati u trgovinu i kupiti nokiu i biti miran?
Moja poenta je bila da Nokia za 150 $ nudi fer uredjaj prosjecnom kupcu.
Moja poenta je bila da Nokia za 150 $ nudi fer uredjaj prosjecnom kupcu.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
Opet za tu cijenu u trgovini imaš Huawei p9 lite. Sigurno bolji uređaj od Nokie koja ce imati stock Android i sigurno nije sve optimizirano.
Prosječan kupac inače uleti u t centar i uzme neki paket budući da uz njega dobiva ŽNJ seriju mobitela na pretplatu od 2 godine.
Prosječan kupac inače uleti u t centar i uzme neki paket budući da uz njega dobiva ŽNJ seriju mobitela na pretplatu od 2 godine.

- vlado Verified
- Formula 1
Ajde da vam se zahvalim iznad na prjedlogu. Poslusao sam ga.
Dan nakon sto smo pisali o povoljnim uredjajima kupio sam djevojci Huawei P9 lite. Stvarno odlican uredjaj. Vec od samog pakiranja se vidi da je ozbiljna stvar u pitanju za relativno malo novca. Mene je kostao nov 200 evra u radnji.
Hvala jos jednom jer je i ona odusevljena. Takodje od sada je preporuka i od mene za bilo koga ko gleda kako dobiti najvise za najmanje uloga.
Dan nakon sto smo pisali o povoljnim uredjajima kupio sam djevojci Huawei P9 lite. Stvarno odlican uredjaj. Vec od samog pakiranja se vidi da je ozbiljna stvar u pitanju za relativno malo novca. Mene je kostao nov 200 evra u radnji.
Hvala jos jednom jer je i ona odusevljena. Takodje od sada je preporuka i od mene za bilo koga ko gleda kako dobiti najvise za najmanje uloga.
No!
- KrBoy93
- Formula 4
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
supervlado je napisao/la:Ajde da vam se zahvalim iznad na prjedlogu. Poslusao sam ga.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Već ga koristim duže vrijeme i jako sam zadovoljan! Samo čekam da dođe nadogradnja za Nougat... Iako pojma nemam kada će se to dogodit...vlado je napisao/la:kupio sam djevojci Huawei P9 lite

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
taj flomaster ti ne briše ogrebotine, već ti radi disperziju svjetlosti na ogrebotini. Ako ti je ogreban cijeli sloj s bojom onda ti vjerovatno nema pomoći, ako ti je ogreban samo gornji dio laka, onda će ti pomoći taj "čudotvorni" flomić. Postoje i flomasteri u boji karoserije (ili barem približno), u slučaju da ti je ogrban dublje. NIsam gledao na internetu što je u ponudi... kao i za iskustva, najbolje ti je malo pronjuškati, ili pričekati da ti ovje na forumu neko kaže iz prve ruke.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- senna66 Verified
- Formula 1
Dam se kladit da se to dogodilo na Rakovcu pošto su tamo takve radnje uz bušnje guma sve češće.raca je napisao/la:Neko mi je izgrebao auto s obje strane. Jel ima netko saznanja djeluje li onaj flomaster za brisanje ogrebotina što se reklamirao na tv-u?

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Gdje ste dragi Karlovcani da nije mozda na Dubovcu 

- MrDoomroom
- Formula 1
Lagano se distancirati od Samsunga brend se plaća 50% cijene uređaja što je apsurdno, al eto biti će ljudi koji će pohrliti da ga imaju.Perica9 je napisao/la:Izašao je Samsung S8 kojega ću tek imati kad izađe S12 .-. Malo je puno previše dati 7000 kn za nabrijani mobitel , a rok trajanja mu max. 2 god.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nije mi jasna ta opsesija ljudi da moraju imati najnovije i najskuplje mobitele. Ja sam sve do prije pola godine imao Samsung S4 mini, a imao bih ga još uvijek da se nije pokvario. Sad sam na A3-ci i ne mogu mu naći zamjerku. Ne vidim potrebu za mobitelom skupljim od 2 soma kunaMrDoomroom je napisao/la:Lagano se distancirati od Samsunga brend se plaća 50% cijene uređaja što je apsurdno, al eto biti će ljudi koji će pohrliti da ga imaju.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sto se mene tice samo Galaxy dolazi u pitanje. Imao Galaxy S2 plus. Tri godine bez ikakvih kvarova. Pao sto puta na pod nikad se nije razbio ekran. Je da je poceo stekati nakon nekog vremena ali moje iskustvo sa istim je odlicno. Trenutno imam S7 nekakvih 5 mjeseci i takoder sa mobitelom sam dosta zadovoljan. Tako da planiram vjerovatno uzeti S9 nakon S7. Nemam potrebe se prebacivati sa Samsunga kad sam s istim zadovoljan. Bilo je malo dvojbe izmedu Iphonea 7 i Galaxy S7 no žalim ni trenutka sto sam S7 uzeo. Kad vidim kako me bratov 6s živcira sa svojim nepotrebnim komplikacijiam i restrikcijama, na S7 se osjecam slobodan kao ptica.