jebem mu sve, neko vrijeme nisam išao na portal i ovo mi je promaklo . Jel je kasno da prijavim ekipu?
Inače, vrlo sličnu igru sam igrao u Sportskim novostima prije dvadeset i neku godinu. Bilo je zanimljivo pratiti
hvala na dobrodoslici i odgovoru, ali onda evo i potpitanja:
svi bodovi motora recimo ferrarija se zbrajuju po utrci i kvalif ...ili samo najbolji motor donosi bodove?
Evo ćim sam vidio nešto ovakvo reko ajde da i ja probam, no nekako sam išao više po primjeru gore, jer sam već jednom slagao pa sam se več doveo u bankrot i prije nego što sam za pravo i složio momčad.
Tako da sam šasiju uzeo Saubera, motor od Ferraria, a vozače Hulka i Wehrleina.
Inače još da pitam što znače ona tri polja kod pole prognoze?
M
S
Tis.
Super izgleda igra. Al ja sam se super zeznuo kupio ferrari šasiju i motor pa ponestalo za vozace. Sad sam zaglavio sa sauberomi tag heuer. Banana. Jel ima kakva opcija da tim ode u stecaj pa dda slozim novi???
Čisto primjećujem da je nakon promjena cijena došlo do gubitka ukupne vridnosti tržišta 6 mil u ponudi šasija 5 mil u ponudi motora i čak 18 mil u ponudi vozača. Možda nebi bilo loše da se nakon promjena cijena ne minja i vridnost tržišta, a i natjecatelji koji još uvik nisu sastavili momčad do promjene su u prednosti. I jedno pitanje, da li će se nakon promjena cijena moći viditi samo zadnja cijena koja se minja ili sve promjene kroz sezonu.
@mzf1: Mijenjanje tržišta je nužno zlo jer u startu nije savršeno postavljeno - jednostavno zato jer nemam iskustva. Trebat će odigrati barem ovu jednu sezonu da vidim kako će se zarađivati/kupovati/prodavati i kako će se ponašati cijene.
@scuderia1715: Nema stečaja Sad igraj bonus igre i skupljaj lovu, evo već sutra možeš ubrati 250.000 eura.
Kako funkcionira ovo sa pozivnicama...samo prosljedimo link koji nam je u profilu zadan pod pozivnica ili taj link moraju nasi "pozvani " upisati prilikom registracije u polje "kod za pozivnicu"?