PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
I jedna zanimljivost - trenutno najviše igrača vjeruje da će Stroll uzrokovati prvu crvenu zastavu. :mrgreen:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
Hvala na objašnjenjima. Glede sponzorstva bez obzira na muljanje i 10 profila mislin da to previše oduzima važnost dobrih akvizicija i planiranja kupnje. S tri sponzorstva imaš garantirano najmanje 300 000 na svakoj utrci dok neko bez sponzorstva mora za istu lovu skupiti 60 bodova što nije malo pogotovo u početku. Ali ok bar znamo da neće biti muljanja.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mislim da precjenjujes zarade od sponzorstva. S ovim našim postavama bit će dobro ako uhvatimo 15-20 bodova po vikendu, odnosno 70000-100000 eura. Ako toliko osvoje sponzorirane ekipe znači da sponzoru ide 7000-10000 eura, što i nije neka lova koja bi donijela bogznakakvu prednost.

Cak i da netko dovede tri ekipe - 30 tis. eura isto nije neka cifra...

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Pitanje glede ovih crvenih zastava.. Klikno sam tipa da ce Ericsson to odraditi i spremio i dns se opet logiram i opet mi nudi da biram kog hocu a ne vidim nigdje da sam vec izabrao mister Marcusa da ce to biti on.. Ili mozda negde vec pise da sam ga izabro ali ne vidim..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
HeatBlast44 je napisao/la:@senna66 kakve veze ima što ga na testovima nema? ionako se za testove ne boduje ništa.
Ništa nećeš da čitaš. :chill:
Ova današnja omladina. :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la:Pitanje glede ovih crvenih zastava.. Klikno sam tipa da ce Ericsson to odraditi i spremio i dns se opet logiram i opet mi nudi da biram kog hocu a ne vidim nigdje da sam vec izabrao mister Marcusa da ce to biti on.. Ili mozda negde vec pise da sam ga izabro ali ne vidim..
Onaj vozač kojeg odabereš (i spremiš) stoji kasnije na tom mjestu. Ako nisi odabrao nikog, onda ti nudi Lewisa Hamiltona u padajućem meniju jer je on prvi po redu od vozača.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Fala :) Skonto sam i ja .. Al naravno, nakon sto sam postavio pitanje :)
Fino Alla Fine

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
avetma je napisao/la:Mislim da precjenjujes zarade od sponzorstva. S ovim našim postavama bit će dobro ako uhvatimo 15-20 bodova po vikendu, odnosno 70000-100000 eura. Ako toliko osvoje sponzorirane ekipe znači da sponzoru ide 7000-10000 eura, što i nije neka lova koja bi donijela bogznakakvu prednost.

Cak i da netko dovede tri ekipe - 30 tis. eura isto nije neka cifra...

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Ahaaa, krivo san skužija. Mislija san 10 posto od ukupne love sto ekipa zaradi, a posto za svaku utrku dobijes 1 000 000 za sudjelovanje zaključija san da je ti je 100 000 zagarantirano. Onda sve ok, povlačin ovo za sponzorstva.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
kikijv97 je jedini pogodio da će Ricciardo uzrokovati prvu crvenu zastavu! Njemu otišlo 500.000 €.

Svim ostalim igračima koji su se javili za bonus zbog pada stranice - bonus je uplaćen.

Ostalima poruka - bacite pogled na nove cijene, prva testiranja su prošla i ide refresh cijena. :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
I jedna promjena što se tiče bodova i novca - radili smo neke simulacije i ispostavilo se da je 5000 za svaki bod premalo. Nije logično da se više novca zgrne na bonusima i pole position prognozi nego na rezultatima utrke i kvala. Tako da je to dignuto na 30 tisuća eura za svaki osvojeni bod.

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la:kikijv97 je jedini pogodio da će Ricciardo uzrokovati prvu crvenu zastavu! Njemu otišlo 500.000 €.

Svim ostalim igračima koji su se javili za bonus zbog pada stranice - bonus je uplaćen.

Ostalima poruka - bacite pogled na nove cijene, prva testiranja su prošla i ide refresh cijena. :pivo:

Hvala puno (y)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Nisam znao da je igra u tijeku? Mislim dok je stranica off nisam ni otvarao nego samo forum. Zar se mogli igrati tijekom pada stranice?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Bila je offline i igra, a ove prognoze za bonus su se postavile prije pada :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Frend mi se zahebao preko moba, jer je pipljavo, i odabrao krivog vozača i naravno kuplo ga je. Sad je u banani jer nemože kupit drugog vozača jer nema para. ..i to je kupio prije povišenja renault šasiju i motor prije nego što je šasija otišla gore... i imao bi još za oba Renaultova vozača jer ih nije kupio prije pada servera.. i sad ga je to sa vozačima zahebalo.
Prjedlog. Kada se kupuje nešto trebalo bi imati potvrdni formular koji pita, " jeste li sigurni da želite..." kako ne bi došlo više do greške.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Svaka kupovina je već u dva koraka - klik na vozača + klik na "spremi" ikonu. Treći bi bio suvišan, samo malo pripaziti.

zukaallmighty
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Pozdrav ekipi...

Upratio sam ovu situaciju (igru) i rekoh da se pridružim...malo sam pročitao pravila, neke komentare pa ću uskoro odraditi ekipu. Pohvale za ideju i realizaciju...

Jedno pitanje....ima li veze za bodovanje PRVI i DRUGI vozač...npr. da prvi vozač nosi više bodova od drugog (kao kapiten na UEFA menageru npr.)....ako nema možda se može i to nekada uvesti, pa da i to pažljivije biramo...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne, prvi i drugi vozač nose isto bodova :) Hvala na sugestiji, to bi možda doprinijelo zanimljivosti, ali ćemo krenuti ovako čisto iz razloga jer je jednostavnije za shvatiti što se točno događa. Još kad bi tako zakomplicirao, tko bi išta razumio na dan utrke kad dođe dijeljenje bodova :)

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Izbriši ekipu Hybrid f10. Nešto me zanimalo pa sam napravio B ekipu. Mislim da je puno gubiti 10% prodajem nečeg ili nekog. Teško će se skupiti dovoljno novca za neki jači ili brži razvoj tima.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Drugovi, odsad je gotovo brisanje ekipa, resetiranje i slično. Igra je krenula, testiranja su krenula i bonusi se dijele. Nije fer da više eksperimentirate. Duple ekipe brišem automatski jer je dozvoljeno igrati samo sa jednom; lažne pozivnice također brišem; a svi koji nisu uspjeli složiti momčad - sretno s bonusima i s pole positionom, možda se skupi novca da složite momčad za drugu utrku sezone.

JTrulli11
Karting
Karting
Navija za: Toyota
Hoce li se ove cijene mijenjati nakon ovih testiranja ili mozda cak tijekom testiranja?
I hoce li inace biti ranije biti najavljeno da dolazi do promjene cijena?
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡