Ne, ali si me ipak spomenuo u stilu..poznajem je bolje od vas..itd... uopÄe nije bilo potrebno to spominjat u svrhu same rasprave. Ja sam te citirala iskljuÄivo iz razloga jer nisi bio korektan u svom pisanju prema Hamiltonu, a na kraju se uspostavilo i da je tvoje opažanje kako se Hamilton ponio kao dijete jer nije htio pružit ruku Vettelu i ostali pridjevi koje si mu dodao, potpuno lažno.Slavenowsky je napisao/la:@Lady
Samo bi te molio da mi ne trpas rijeci koje nisam izgovorio, pogotovo da te spominjem u negativnom kontekstu. Moja me intuicija nikad nije prevarila, mozes pricati sta hoces ali tvoja santa leda prema meni je vise nego ocigledna, no nevazno! Ja ne trazim saveznike u diskusiji, pogotovo da me neko bodri u konverzaciji, imam svoje misljenje i stojim iza njega, ako nekad pretjeram ili pogrijesim priznati cu gresku.
To sto hoces meni sad da dokazes da ja ne zapazam neke stvari opet to neka ostane za tebe, spomenuo sam situaciju na postolju, a ujedno sam velikim slovima se izvinuo za svoj komentar, ali i dalje smatram da Hamilton nekad sa svojim reakcijama previse pretjeruje. I ovo je moje misljenje i ne namecem ga nikom.
Slavene, niti ja baŔ ne volim Lewisa i ponekad mi je slabo od njegovih izjava, ali treba bit realan i objektivan i u ovoj situaciji u Monacu samo skinut kapu Lewisu em na briljantnoj vožnji, ali i na ponaŔanju.