Istina, aerodinamički izgleda dosta prostiji od FI, Ferrarija i Mercedesa, ali im je nos po meni najljepši dosad. Ove škrge na njemu izgledaju zanimljivo
Ako nista ovo mi je dosad najbolje i najednostavnije predstavljanje bolida koje su popratili svega 15 mina uz izjave ključnih ljudi iz Mclarena
edit Dodat ću još da je (još uvijek) najveca enigma ovog bolida i dalje motor a iz ovih slika se nemože apsolutno ništa procijeniti. Sam bolid je izuzetno zanimljiv, ali ne i toliko agresivan kao i ostali. I dalje nemogu procijeniti gdje bi svrstao ovu momčad i za koje pozicije bi se mogli boriti. Prava nepoznanica su mi u 2017
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 24.02.2017., 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ako su već išli sa crnom bojom zašto su dodali bijelu? Kombo crno/narančasta i sve super jest da bi vukao na Arrows ali ni ovo nije daleko. Nos i prednje krilo izgleda dobro stražnji kraj isto ali kao i kod većine će se puno toga izmijeniti. Zadovoljan osim te bijele koja bode u oči.
Ferrari1345 je napisao/la:Ako nista ovo mi je dosad najbolje i najednostavnije predstavljanje bolida koje su popratili svega 15 mina uz izjave ključnih ljudi iz Mclarena
edit Dodat ću još da je (još uvijek) najveca enigma ovog bolida i dalje motor a iz ovih slika se nemože apsolutno ništa procijeniti. Sam bolid je izuzetno zanimljiv, ali ne i toliko agresivan kao i ostali. I dalje nemogu procijeniti gdje bi svrstao ovu momčad i za koje pozicije bi se mogli boriti. Prava nepoznanica su mi u 2017
Ja bi ih svrstao negdje na sedmo mjesto. Ispred Toro Rosso i Renault, a iza Williams (u odnosu na prošlu godinu)