hattrick je napisao/la:Sviđaju mi se ove nove linije na liveru.. navodno i svijetle u mraku.
..ono što mi se nesviđa to je izjava ljudi iz Force Indije koji tvrde da je jačina nove Mercedesove mašine impozantna i neočekivana.. što će uvelike otežati konkurenciji da se približi timovima upogonjeni Mercedesovim mašinama.
When asked if he expected more power, he said: “Oh yes. That is what we have been promised.
“It is all part of the data input that goes into all our simulation data, it is part of it. Mercedes HPP (High Performance Powertrains) have done a fantastic job over the winter and made another unprecedented step. It is impressive.”
If Mercedes has been able to keep, or even extend its advantage, then it could be a big blow to the opposition – because power is expected to be even more important this year.
The wider tyres and wider cars this year have increased drag by 10 percent – which means car that are lacking power could be exposed on straights to faster rivals.
vidjet cemo na testiranju iako ce 80% sandbagovat,samo se bojim da nece biti jos jedna dominacija mercedesa,mozda cak i veca nego prosle 3 godine sto me ne bi cudilo
Meni se čini da nema.. tj. čini mi se da je liver iz prošle sezone, kao i bolid, osim što su stavili novo stražnje i prednje krilo, te gume za 2017-tu.
Očekivano...dobra šasija od lani dorađena za ova pravila. Nema potrebe za radikalni, nos imaju mali od lani, uže spakirali motor, nadodali ovih dodataka što sad smije biti.
Odlična boja, blagi shark fin je tu, f-duct je tu, isti gornji usisnik, na donjem djelu oko bargeboardsa i ispred njih hrpetina krilaca tako da to će biti jako zanimljivo izanalizirati, bolid mi izgleda neobično dug pogotovo na ovoj zadnjoj fotci, ne znam je li tako i u stvarnosti.
Primjetite na prednjem krilu ogromna zakrilca na samom kraju koja šalju zrak preko prednjih guma.
Isto zanimljivo kako ovi bočni usisnici normalno počinju zaobljenje prema van i onda kad se počnu vraćati odjednom prestanu ići bliže bolidu nego se produlje skroz unatrag prema zadnjem kraju... baš me zanima jel zbog hlađenja, motora...???
Isti gornji dio zadnjeg krila kao i kod VJM10 (?) s endplatesima koji preusmjeravaju zrak na stražnje krilo...
Ali ajme meni čim bacim pogled na ovaj dio od prednjeg krila pa do bočnih usisnika, tu je takav cirkus tih zakrilaca dolje da to nije istina...
EDIT: Isto imaju rupicu ispod shark fina na poklopcu motora kao i FI
Jel meni to izgleda ili su oni malo grbu na nosu smanjili? Poklopac koji poklapa hidrauliku naprijed je bitno manji nego lani, jesu li to odustali od tog na vrijeme ili su to bolje upakirali?
Zadnje krilo kod njih pogotovo mi nekako plitko izgleda, kao da ne žele koristiti pun potencijal koliko se može izvući iz tih dimenzija
povraca mi se od komentara na netu..."Ugly as fuck, looks like shit not sure i like it, looks awful.....itd itd"
Od hrpetine takvih kpmentara uspio sam naci tek dvoje ljudi kojima se sviđa. Ja se pitam kojih problema imaju ti ljudi? Sta fali bolidu? Udovoljit prosjecnom F1 fanu je nemoguca misija.