Sve to znam i mogu shvatiti, ali ovo je trebao biti novi portal, nevezan za GP1. Znam da je teško u poslu dobivati stalno nove ideje pa se s vremenom svi počnemo pomalo vrtiti u krug s idejama, inspiracijom, ali opet, trebalo se potruditi malo više, treba se postaviti u poziciju nas posjetitelja, zašto da dođem na F1puls kad imam isti takav več nam poznat GP1, mislim moderan dizajn imate, ali čim sam došao....sve poznato u novom ruhu, snašao sam se bez problema, to može biti i dobro, ali kod je nešto novo tada želite istraživati svaki kutak, svaki klik sam želio vidjeti nešto novo. Vidi se uložen trud koji je meni ne pojmljiv jer nisam u tom poslu, nemojte ovo shvatiti kao uvredu, več kritiku koja vam pomogne u budučim potezima kod portala.avetma je napisao/la:Moram samo prokomentirati ovo "iskopiran GP1"Ciki-F1 je napisao/la:F1puls, odnosno Vi. Redovito čitam, lijepi, redoviti i informativni članci, s nekim svježim idejama. Malo sam se razočarao kad sam ga prvi put posjetio, 90% ikopiran GP1...Obzirom da sam ja autor i GP1 (ne ovog od prije 2 dana nego sve one tri verzije prije) i F1puls portala, ne bih baš rekao da su iskopirani. Recimo da je ovaj F1puls zapravo GP1 v4, tj. bio bi da sam ostao tamo.
Još ne znam dali je ovo konačan novi izgled GP1 s svim završnim vizualnim detaljima, ali ako je, brzo ćete "osvojiti" prvo mjesto, ono je ne korak več skok unatrag, ali još ću malo sačekati za finalni dojam, možda bude bolje. U mojim očima, zasad vodite.