PulsManager - igra za sezonu 2017.
- Michael Schumacher
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
Pole prognoza
Do kad je predviđeno da se moraju unijeti prognoza? Do prvog/drugog/trećeg slobodnog ili netom prije početka samih kvalifikacija?
Te dali je istu prognozu moguće izmijeniti ako unesemo predviđanje pa odlučimo korigirati isto?
Do kad je predviđeno da se moraju unijeti prognoza? Do prvog/drugog/trećeg slobodnog ili netom prije početka samih kvalifikacija?
Te dali je istu prognozu moguće izmijeniti ako unesemo predviđanje pa odlučimo korigirati isto?

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Previđanje možeš mijenjati koliko god hoćeš, sve dok ne prođe deadline koji odbrojava gore kod zastave Australije. Nećeš gubiti lovu mijenjanjem predviđanja.Michael Schumacher je napisao/la:Pole prognoza
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Rekoh ja da mu je trebalo udarit DSQ, barem za Australiju.Vettel-Ferrari je napisao/la:@Vetma Znam da nije do tebe i da je teško biti isključiv u ovoj situaciji, pogotovo jer se radi o novim članovima. Ali frajer napravi profil u kojem se zezne oko kupovine, onda te ni ne obavijesti o tome kao što je @sena66 uradio već napravi novi profil u kojem unese pogrešnu lozinkuVidim da je to mudroliju uradio i @HeatBlast44, kobajagi slučajno prvi profil napravio, njega je trebalo kazniti tako da mu početni budžet bude srezan za 20mil, pa nek onda mudruje ako može
Ma kako god skontaš, Mercedes kao momčad će biti kandidat za najviše bodova, a ostale dvije momčadi će ako ništa biti oko bodova, Tag Hauer i ako RB bude vodeći će opet samo od njih donositi bodove, s Ferarijevim se možeš uzdati samo u Ferrari, a Renault može biti oko bodova sa obe momčadi. Ali šta je tu je, moje je sad da se više uzdam u predviđanje već u manadžment![]()
Jel bi mogao negdje staviti popis cijena motora, šasija i vozača. Ovako kako ja mogu skontat nemamo pristup nečemu ako nemamo dovoljno novca za to :/ Teško je onda planirat kako i zašto skupljati novac.

A uslovno za poslije.

I skresat mu budžet za 20mil, što kažeš.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Haj'te molim vas, ako cete mene kaznjavat, onda i ove kaznite sto ne citaju prije nego nesto urade, pa traze reset poslije toga...
EDIT: sa 80 miliona ne mozes sastavit kad bi na listi bio Manor, jedino da Cosworth ubacimo kao novi motor, cisto da mogu sastavit ekipu...
EDIT: sa 80 miliona ne mozes sastavit kad bi na listi bio Manor, jedino da Cosworth ubacimo kao novi motor, cisto da mogu sastavit ekipu...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema kažnjavanja, dali smo neki fer period za resetiranje svakojakih kikseva, i to je to. Sve će se to vrlo brzo iskristalizirati, što na testovima, što nakon prve utrke.
- Michael Schumacher
- Karting
Možda bi bilo dobro staviti obavijest kod formiranja ekipe da se pazi s lovom i da je potrebno formirat kompletnu momcad motor/sasija/vozaci jer koliko gledam mnogi fu kupili sasiju i motor te jednog vozaca i ostali bez love.
Smatram da kad bi se ljude malo uputilo na to da bi se izbjeglo to da ima ljudi koji ne uspijevaju formirati momcad.
Smatram da kad bi se ljude malo uputilo na to da bi se izbjeglo to da ima ljudi koji ne uspijevaju formirati momcad.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dobra ideja, dodao sam obavijest prilikom kupovine motora/šasije i vozača.Michael Schumacher je napisao/la:Možda bi bilo dobro staviti obavijest kod formiranja ekipe da se pazi s lovom i da je potrebno formirat kompletnu momcad motor/sasija/vozaci jer koliko gledam mnogi fu kupili sasiju i motor te jednog vozaca i ostali bez love.
- Frantic
- Formula 1
Pa stavio si Ante tu obavijest.
U prvom postu ove teme.
U principu neko ko bi kupio samo Hamiltona i Mercedesov motor bi osvojio na svakoj trci više bodova od "moje" ekipe. Ali ima ta kvakica, da se može učestvovati samo sa komplet ekipom (2 vozača, motor i šasija).
U prvom postu ove teme.
U principu neko ko bi kupio samo Hamiltona i Mercedesov motor bi osvojio na svakoj trci više bodova od "moje" ekipe. Ali ima ta kvakica, da se može učestvovati samo sa komplet ekipom (2 vozača, motor i šasija).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne čitaju svi cijelu temu, sad se već nakupilo dosta poruka ovdje. Obavijest sam stavio i u igricu da bude vidljivo.Frantic je napisao/la:Pa stavio si Ante tu obavijest.
U prvom postu ove teme.
- Frantic
- Formula 1
Ma ja. Ova današnja mlađarija.avetma je napisao/la:Ne čitaju svi cijelu temu, sad se već nakupilo dosta poruka ovdje. Obavijest sam stavio i u igricu da bude vidljivo.Frantic je napisao/la:Pa stavio si Ante tu obavijest.
U prvom postu ove teme.

Sve bi nešto na brzinu.
A kad zayebu, onda zovu Vetmu u pomoć.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Bilo bi dobro da ostaviš i ostale komponente/vozače da se mogu vidjeti tamo i njihova cijena. Samo da su nekako drugačije prikazani ako se nema love za njih. Recimo da su providni. Ili da je cijena obojena crvenom bojom i da piše da nemaš dovoljno para za taj motor/šasiju/vozača.
Bitno je da se vide cijene svega za buduće planiranje.
Bitno je da se vide cijene svega za buduće planiranje.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Kombiniras 4 elementa i nije bas da treba neko vise matematicko znanje da se sve iskombinira.. A i ovo ne citanje prvog posta sa uputama za igru je tipicno
Idem nesto slagat pa kad zapnem onda idem gledat upute 

Fino Alla Fine
-
skiper
- Karting
Čitajući forum vidim da je najčešći problem nedovoljno novaca za kompletirat ekipu.
Moj prijedlog je da nakon odabira cijelog tima pojavi se skočni prozor sa dugmetom "ZAKLJUČAJ".
Sve dok ne kompletira svoj tim, nemože ga potvrdit a u međuvremenu se može igrat sa najpovoljnijom složenom ekipom.
pozdrav Skiper
Moj prijedlog je da nakon odabira cijelog tima pojavi se skočni prozor sa dugmetom "ZAKLJUČAJ".
Sve dok ne kompletira svoj tim, nemože ga potvrdit a u međuvremenu se može igrat sa najpovoljnijom složenom ekipom.
pozdrav Skiper
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hoce past sad i cijena Renaultovom i RBovom motoru posto je onaj u TR krepo....
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@skiper: Ideja je na mjestu, ali to bi uspješno prokužili samo spretniji igrači. Onda bih dobio tu 50 igrača koji bi prigovarali da su kupili sve, ali nisu zaključali i zašto tako kompliciram...
U izradi je kompromisno rješenje; u izborniku će biti cjenik, pa ćete na jednom mjestu moći u miru pogledati cijene svega.
U izradi je kompromisno rješenje; u izborniku će biti cjenik, pa ćete na jednom mjestu moći u miru pogledati cijene svega.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
avetma je napisao/la:Onda bih dobio tu 50 igrača koji bi prigovarali da su kupili sve, ali nisu zaključali i zašto tako kompliciram...

Fino Alla Fine
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Daj nam da mozemo zaraditi koju milju za vrijeme testiranja. Tipa tko ce odvoziti nabrze vrijeme, koji vozac i momcad (nevezano jedno s drugim) br. Krugova, tko ce prvi izazvati red flags.......
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zanimljiva ideja!Ciki-F1 je napisao/la:Daj nam da mozemo zaraditi koju milju za vrijeme testiranja. Tipa tko ce odvoziti nabrze vrijeme, koji vozac i momcad (nevezano jedno s drugim) br. Krugova, tko ce prvi izazvati red flags.......
- Michael Schumacher
- Karting
Sad bu mercedesova šasija skocila za dodatnih 5 milja jer dobro zgleda na prvu a poslje prvog testirnja za još 5

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Obavijest 1
Dodana je bonus igra za 500 000 €. Odigrati je možete odmah u početnom ekranu kad se uđe u Manager.
Obavijest 2
U izborniku sada imamo i "cijene" gdje se može vidjeti kretanje cijena za sve motore/šasiju/vozače.
Dodana je bonus igra za 500 000 €. Odigrati je možete odmah u početnom ekranu kad se uđe u Manager.

Obavijest 2
U izborniku sada imamo i "cijene" gdje se može vidjeti kretanje cijena za sve motore/šasiju/vozače.