Zadovoljan iako malo bolja tranzicija crno/žuta se moglo bolje napraviti. Odnosno fali crne naprijed a tako i žute nazad. Shark fin mi izgleda veća nego na Sauberu eto tako njega su pojeli sudeći po tome. Bolid je stajao nakoso tako da se malo detalja moglo vidjeti pa sam po tom pitanju razočaran. Ima puno detalja koji su onak fora držač prednjeg krila nije loš a i količina natrpanih elemenata na prednjem krilu. Nazad baš i nisam vidio puno detalja.
Meni je bolid predivan. Nisam ljubitelj shark fina, ali čak mi ni ne izgleda toliko loše na ovom bolidu.
Nadam se da će biti puno konkurentniji ove godine nego prošle da nam sezona bude što uzbudljivija. A naravno moram misliti i na svoj PulsManager tim u kojem mi je Hulk vozač
Zadnja izmjena: DaveGilmour, dana/u 21.02.2017., 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Firemarshall je napisao/la:Voditeljica neka utegnuta milfara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta fali milfarama?
A čak mi je i "bolja" od bolida
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Firemarshall je napisao/la:Pa dobra je..to sam i mislio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aha
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni ovaj Renault stvarno izgleda predobro, vidi se da je uloženo dosta u njega. A i nevjerojatno je koliko ovi novi bolidi ljepše izgledaju, izgled je stvarno s novim pravilima više već pogođen. Mogu misliti kakvi će tek Ferrari. Mclaren, Red Bull i Mercedes izgledati