Oooooooo., pa ko je nama danas punoljetan.
@Heat, sretan rođendan i sve najbolje.
Eto, sad moš (i službeno) ganjat auto po cesti ......
I popit pivu (službeno) u kafani
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari Maniac je napisao/la:Sretan roćkas Heat, dobrodošao u klub!
Sve najbolje!
@Frantic Zar je u BiH dobna granica za vozačku 18 godina ili sam ja nešto krivo shvatio...???
Pa valjda je.
Barem je bila 18.
Da ti pravo kažem, sad si me bacio u razmišljanje, kakva je sad situacija ne`am pojma.
Možda su spustili da se može polagati sa manje od 18 godina i upravljati vozilima do neke kubikaže/snage ili uz nadzor starijih.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kod nas je da možeš položiti odnosno dobiti vozačku za automobil sa 16, a možeš početi polagati već s 15 i 6 mjeseci, međutim ako položiš prije nego navršiš 16 moraš čekati rođendan da bi dobio vozačku. Jedino nisam siguran možeš li položiti vožnju, odnosno početi voziti u autoškoli s 15,5 ili i za to moraš čekati 16.
Ferrari Maniac je napisao/la: Kod nas je da možeš položiti odnosno dobiti vozačku za automobil sa 16, a možeš početi polagati već s 15 i 6 mjeseci, međutim ako položiš prije nego navršiš 16 moraš čekati rođendan da bi dobio vozačku. Jedino nisam siguran možeš li položiti vožnju, odnosno početi voziti u autoškoli s 15,5 ili i za to moraš čekati 16.
To govoriš za Hrvatsku? Koliko ja znam prije 18 se nemože dobiti vozačka dozvola, barem za B kategoriju ili ti ga za automobil. Polagati kako teoretski tako i za vožnju se smije sa 17 i pol godina ali pristupiti testu i samim time dozvoli se nesmije prije navršenih 18 godina... Neka me netko ispravi ako gdje griješim
usput sve najbolje Heat
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ferrari Maniac je napisao/la: my bad cijelu zbrku sam napravio - da 18 je i možeš krenuti sa 17 i pol. Ja sam pomiješao s A1 kategorijom za motocikle... mea culpa
a ja već mislio da to 'kod nas' znači kod nas u čileu, po lokaciji iz tvog profila.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ferrari Maniac je napisao/la: my bad cijelu zbrku sam napravio - da 18 je i možeš krenuti sa 17 i pol. Ja sam pomiješao s A1 kategorijom za motocikle... mea culpa
a ja već mislio da to 'kod nas' znači kod nas u čileu, po lokaciji iz tvog profila.
Sretan rođendan i sve najbolje kolegi @Firemarshallu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”