Rukomet

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

F1 2016
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 7 mj
KrBoy93 je napisao/la:
F1 2016 je napisao/la:apsolutno svi golovi iz kontre nista uigrano.katastrofa uzas
odi okulistu na pregled očito ne vidiš dobro :prcnjau:
Daj opet to reci ako imas muda.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Cirkus Kolorado. Ovo samo mi mozemo.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Izgleda da su naši rukometaši stavili svu ušteđevinu na Slovence, to je jedino logično objašnjenje!

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
F1 2016 je napisao/la:
KrBoy93 je napisao/la:
F1 2016 je napisao/la:apsolutno svi golovi iz kontre nista uigrano.katastrofa uzas
odi okulistu na pregled očito ne vidiš dobro :prcnjau:
Daj opet to reci ako imas muda.
nema to veze sa izbornikom, pa imali su 8 razlike, znaci pogođena taktika i sve, ne kuzim sta je al do izbornika nije. Vjerojatno mu ide otkaz nakon ovog pa budeš sretan :)

F1 2016
Baniran
Baniran
Cuva rezultat i staje sa igrom umisto da ih dokrajci. Da smo mi tada jos zabili max 2 gola oni bi se raspali.

F1 2016
Baniran
Baniran
I ne ide mu otkaz jer su svi levati uspostavili kako je vec cetvrtfinale uspjeh. Katastrofa.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Baš smo luzerska nacija pa mi recite što god treba :cool: ... Nogomet, davis cup (set do naslova), pa sad ovo u Rukometu (vjerovatno ima jos 1345 sportova gdje pušimo ovako). Poklonili prvo Norveškoj pa Sloveniji prvu medalju. Poklonili smo više nego Ferrari prošle sezone.
Razumijem umor i sve (nepravedno je ovo utakmica po utakmica) ali ovo popušiti ovakvu razliku, se nemože. Pa da se uvela druga postava, malo posložila obrana ovo bi se dobilo bez ikakvih problema. Dobra je izjava ta da su se ugasili jel kako objasniti to što primaju gol po gol a oni se pogledavaju i vrte lopte.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

F1 2016
Baniran
Baniran
Ma ja neznan sta rade tu i balic i metlicic i cila ta strucna ekipa. Duvnjak nemoze doslovno stat na nogama zadnjih 5 minuta, ali DOSLOVNO, a on ga i dalje drzi unutra, to ti je pajdo defakto igrac manje na terenu. I jos on onda mora preuzet odgovornost pucati. Ovo se ne moze oprostiti, da imamo mozga doveli bismo vujovica (istina nije ni on ovde napravio bog zna sta, ali opet 3 puta bolji strucnjak od babica, da on ima ovakve igrace on bi sutra tukao francuze, jebaji ga, ali to je tako. Sad cemo mi reci kako smo dali maksimum, ali da nas je netko bolje vodio mi bi osli jos dalje), ali on nije nas on je srbin pa nepase nekima idiotima, draza je nama religija i vjera u igru bez taktike i mozga. Ako je umor kako on kaze triba je ubacit mladariju sa klupe jer bi i amateri odrzali onu prednost. A sam umor nije sigurno razlog, to sto on ne uvidje svoje greske i pasivnost u napadu i nikakav protok lopte je druga stvar. Oko 2 minute prije kraja cindric i sebetic su razmijenili uzastopno bar jedno pet puta loptu jer ne znaju sta da rade sa njon. I tako je cijelo vrijeme. Sve skupa je mozda bilo oko 30% uigranih akcija, a sve drugo su nasi brzi golovi, a kreten uprono govori sa klupe kako treba stati i cekati. Svi golovi cindrica izgurani su na silu i nista bez uigrane akcije. Pasivni smo, nemamo protoka lopte, neznamo sta da radimo i onda duvnjak i condric nemogu nista drugo nego nasilu probiti obranu, a tako nemozes pobijediti utakmicu.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kako majstori dominiraju. Ovi Francuzi su cudo jedno.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma Francuzi su svijet za sebe. Hajde sto imaju jaku klupu i talentovane igrace, ali su i fizicki duplo spremniji od bilo koga. Norvezani su prvo poluvrijeme se drzali u drugom su jednostavno bili iscrpljeni, em nemaju snage kao ovi, em Francuzi koriste snagu i igraju ostro i na silu pa ih jos gore umore i onda se i igra raspadne i to i bi. A i sudije su imale slab kriterij, pa su Francuzi bili stalno na granici prestupa i 2 minute... mislio sam da ce se Norvezani drzat dobro do kraja, ali ona serija Francuza krajem prvog i pocetkom drugog ih je ubila u pojam. Hajde nek je i muska repka Norveske nesto ostvarila, ovo im je prva medalja koliko znam.
slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nije nitko kriv. Od kad nema vlade sole mi nemamo golmana. Jalog protivnika je nemoguce pobjedit bez minimalno 10 obrana a nekad ni to nije dosta. Alilovic je koma od prvog fana. Njemu je 12 obrana rekord zivota dok je sola tukao 17ak kao i omeyer i land i drugi...

Dzaba 100 balica ako golman ne skida nista. Nikad francuska spanjolska njemacka i ostale vrh repke.. Nikada nisu pobjedile jakog protivnika a da im golmani nisu imali 12-13 obrana pa i do 18-19.

Mi smo dobili svedjane ako se ne varam. To je nasa najbolja utakmica. I tko je igrac utakmice. Golman. Golman golman i golman. A tek onda dalje trazit.

Kako ce ekipa stici minus dva tri kad onom jadniku od mirka udhe sto ni kurvi ne bi.

Shetite se onih dana. Hrvatska je bila najjaca narocito na kraju tekme.da. na kraju smo stizali sve jer kad gubis 3 razlike i onda ti vratar skine dvije za redom a jedna od tih je bila zicer.. To te toliko digne da si kud. A i njega. Nije problem onda ni u napadu bit rizicnij jer jbg sa dobrim golmanom znas da ce skinut bar 8 komada a na malo bolji dan oko 11 a na super dan si popusio da iz puske pucas...

Apsolutno ne vidim smisao i svrhu. Sva se nacija digla svi traze nesto ovo ono lino duvnjak vori cindric savez kurac palac a golmani su nam aj bok. Kao domacini su bili najgori. Pogledajte statistiku.

Pa lino je trebao stalno igrat sa 7 igraca. I u napadu i u obrani jer bi vise toga blok obranio nego mirko skinuo.

Stevanovic bi mozda mogao biti solidan da se tog mirka ne gura ko pokvaren auto ali i kod stevia ne vidim da je ful u vrhu vratarsko..

Da bi bio prvak, na svakoj poziciji moras imat igrace minimalno iz topa 10 svijeta. Ako pivot nije jedan od najboljih, vanjski, krila, i naravno golman... Zaboravi da ces ista postoci.a nama najbitnij skoro igrac je najlosij u europi jebote :D

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Danas kreće prvenstvo. Po netu je averzija prema Lini i skepsa prema rezultat. Ja bi reko da 6-7 repki (među kojima smo mi) ima realne šanse računat polufinale finale, a tamo će doći onaj koji ima najviše sreće. Ja u Linu vjerujem. Iskusni trener s legitimnim uspjesima, valjda zna nešto. Nije budala sigurno.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Sto se nasih tice skeptican sam jer kao prvo mi nemamo pravog golmana. A kao drugo, precesto nam se dogadaju crne rupe u igri.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mi trebamo prestati gledati na Hrvatsku kao rukometnu silu... Prošli su ti dani
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Multi 21 je napisao/la: 10.01.2019., 17:16 Mi trebamo prestati gledati na Hrvatsku kao rukometnu silu... Prošli su ti dani
Ovo je jedan vrlo kratak i tocan osvrt na nas rukomet..
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Ukratko , Danska će biti prvak :chill:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Slažem se, hrvatska javnost uvijek ima prevelika očekivanja od rukometne reprezentacije, a i oni sami si uvijek postavljaju te prevelike ciljeve, praktički ništa osim zlata nije nam dobro. Ove godine, barem koliko sam čuo u nekim izjavama, nema velikih najava, planira se ići korak po korak i vidjeti gdje smo, što je definitivno najpametniji pristup.

Ne bih rekao da nismo sila, uvijek je naša reprezentacija negdje pri vrhu, ali fali nam ono nešto da budemo velesila i da napokon zadovoljimo te ogromne apetite. Potencijala za velik rezultat mislim da ne nedostaje, ali vidjet ćemo hoćemo li ga iskoristiti.

Vidim da je i na SP uveden sustav natjecanja kao na zadnja dva EP-a, osobno nisam ljubitelj tog sustava s prenošenjem bodova i stvaranjem novih grupa.
Zadnja izmjena: croatic f1, dana/u 10.01.2019., 18:49, ukupno mijenjano 1 put.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 10.01.2019., 17:16 Mi trebamo prestati gledati na Hrvatsku kao rukometnu silu... Prošli su ti dani
Pa ne znam tko ju više uopće gleda tako, možda ovi što prate rukomet samo u siječnju svake godine :zubo:
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
senna66 je napisao/la: 10.01.2019., 18:49
Pa ne znam tko ju više uopće gleda tako, možda ovi što prate rukomet samo u siječnju svake godine :zubo:
Ina , Tele2 i Milan Bandić koji jedva čeka novi doček na Trgu...
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡