Konkurentski portali i ostali mediji
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
vidjeh na fb-u:
[EUROSPORT NA HRVATSKOM]
Legendarni glas Formule 1 i ostalih auto-moto spektakala. Goran Dijaković od sada na Eurosportu komentira kraljeve brzine...i to na hrvatskom!
[EUROSPORT NA HRVATSKOM]
Legendarni glas Formule 1 i ostalih auto-moto spektakala. Goran Dijaković od sada na Eurosportu komentira kraljeve brzine...i to na hrvatskom!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Zanimljivo, meni nedokučiva isplativost, ali vidjet ćemo 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ne postoji "portal" kao takav, nego ga čine ljudi koji ga naprave, ljudi koji rade na njemu i zajednica posjetitelja. GP1 je izgubio sve od to troje - novu verziju su napravili neki drugi ljudi, i to lose, a autori koji su pisali su otišli i došli u većem broju kod nas na Puls. Normalno da će i publika slijediti isti put, samo je pitanje vremena kad ćemo narasti do tih razina na kojima je bio GP1 tih zlatnih godina 2012/2013.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Hahahattrick je napisao/la:![]()
http://www.gp1.hr/forum/razno-group2/of ... tid-148601
....što reći, koju poruku poslati.

Najjači mi je "kuglični ležaj sa dvostrukim kuglicama"

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Ja sam taj portal imao o bookmarksima samo ono kratko razdoblje dok je Jerga pisao. Samo me zanimalo kakav će čušpajz sastaviti i koje su posljedice istoga. Kad je otprdekao gp1.hr who?
A ovo na forumu uopće nisam očekivao, a ni od onoga koji vidim na veliko objavljuje takve sadržaje.
A ovo na forumu uopće nisam očekivao, a ni od onoga koji vidim na veliko objavljuje takve sadržaje.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Puna 2 tjedna hehehe bome dugo si se zadržao. Al eto ono na forumu je zanimljivo u najmanju ruku rečenoIceman je napisao/la:Ja sam taj portal imao o bookmarksima samo ono kratko razdoblje dok je Jerga pisao. Samo me zanimalo kakav će čušpajz sastaviti i koje su posljedice istoga. Kad je otprdekao gp1.hr who?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- MrDoomroom
- Formula 1
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
romantika prije svega....MrDoomroom je napisao/la:A tako nevino krenula tema
[ link do slike ]

- MrDoomroom
- Formula 1
Sad malo prekopao po forumu i dobio sam dojam kao da gledam onu seriju Last man on earth 

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Haha koji kralj. "Pre nego pocnem"MrDoomroom je napisao/la:Sad malo prekopao po forumu i dobio sam dojam kao da gledam onu seriju Last man on earth

senna66 je napisao/la:romantika prije svega....MrDoomroom je napisao/la:A tako nevino krenula tema
[ link do slike ]