IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Imam pitanje vezan za taj mobdro.
Dobro, nije baš za mobdro.
Da li postoji Windows pandan za mobdro?
Instalirao sam mobdro na tablet i super je, samo što me haba 7" ekrrana. :mrgreen:
Eh sad, vidio sam da je potrebno instalirati Andriod emulatore na Windows komp da bi radile android aplikacije.
Probao sam sa 2 emulatora Blue Stacks i NOX (tako nekako), instalirao ih, pa instalirao i mobdro (i to čak na 3 mašine, 2 kući i treća na poslu), ali slaba nafaka. Ili štopa, ili ide dooooosta usporeno ili "ne može uhvatiti" stream ili "nema konekcije" :shock: , blabla,..... , a da ne govorim kako su sami kompjuteri užasno usporili svoj rad. Prvo sam to uradio kući, pa sam pomislio, ajd na poslu je brži net i bolja mašina, ali isti qratz.
Naravno, deinstalirao sam sve, mašine rade normalno (tj. onako kako su radile).
S druge strane, kod kuće, na smeću od tableta, stream ide perfektno, već sam gledao neke tekme premiershipa.
Dakle, da li ima šta za windows, da se instalira na kompjuter, a da funkcioniše kao mobdro? I naravno, da je besplatno. :mrgreen:
Imam ja i Kodija i ovo i ono, svašta nešto, ali ovaj mobdro je super. Šteta što nemam nekakav Android TV od jedno 43+", jbga.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Probaj sa nekom od solucija miroringa (miracast ili slično), tako da vidiš na PC-ju sliku sa moba, pa pustiš na tabletu ili mobitelu mobdro i gledaš na PC-ju. Malo pronjuškaj u tom smjeru.

Za mene je još uvijek najbolja kombinacija Kodija (Zem.tv) ili neki od acestrimova preko aceplayera.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
To je normalno zbog toga što Blue stack uzima skoro 2 Gb RAM memorije i mnogo mnogo uzima od mogućnosti računara. Ja sam instalirao zbog nekih igrica moje deteta i PC je skroz ukočio. Ide nekako ali mnogo sporo. Mnogo opterećuje računar

Frantic
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la:Probaj sa nekom od solucija miroringa (miracast ili slično), tako da vidiš na PC-ju sliku sa moba, pa pustiš na tabletu ili mobitelu mobdro i gledaš na PC-ju. Malo pronjuškaj u tom smjeru.

Za mene je još uvijek najbolja kombinacija Kodija (Zem.tv) ili neki od acestrimova preko aceplayera.
Biće meni izgleda novi TV (nevezano za mobro i slične 3.14zdarije), a ako već mora biti (vrijeme je da se uzme), onda će biti Android sa 40-43" :mrgreen:
gjoko-mkd je napisao/la:To je normalno zbog toga što Blue stack uzima skoro 2 Gb RAM memorije i mnogo mnogo uzima od mogućnosti računara. Ja sam instalirao zbog nekih igrica moje deteta i PC je skroz ukočio. Ide nekako ali mnogo sporo. Mnogo opterećuje računar
Naravno. To sam i ja pretpostavio. Jbte, pola RAMa mi uzme. :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Moj prijedlog.. mani se smart TV-a, pespotrebno bacanje novaca, vjeruj mi. Malo koji je full-smart tv, koji ima 100% funkcionalni nebrendirani-'otključani' android na kojeg možeš stavljati što god ti srce poželi. Umijesto toga držk se vrhunske matrice bez smart opcija. uz TV uzmi malo bolji TV(android)boks.. recimo jedan koji ima Amologic 912 čip, spoji sa TV-om. Tada možeš reći da imaš sistem sa smartTV-om.. ovo sve drugo je za moj pojam šitara u celofanu. Malo kvalitetniji TV-Boxovi koštaju preko E-baya, Bangooda, Gerbesta... do 500kn-600kn a ima i za manje para, a za opciju sa smartom koja neće biti ni približno jednom box-u ćeš morati doplatiti i do par tisuća kuna razlike od iste matrice bez smart opcije. Pa malo razmisli.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mako sa Luimije 520 i uzep P9 Lite....

slika

Čekam da dođe Nougat update i EMUI 5.0

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dq6FiCyJpEM[/youtube]

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@pero iz bukurešta Kakav je osjećaj preći sa WP na Android?

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Iako mi se prije par godina WP svidio, pogotovo nakon 8.1 updejta Android je mnogo bolji.
Popizdio sam kada sam vidio da nema aplikacije za mobilno bankarstvo, (Erste banka) i sve se čini da se neće niti pojavit...
Zadnji Android na kojem sam bio je Ice Cream Sandwich i povratak na šesticu tj Marshmallow sa EMUI 4.1.1 je svemirski skok!

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
ja sam isto uzeo p9 lite...odličan uređaj za odličnu cijenu...zasad sve pohvale :)

Android je android sve ostalo su neki tamo sustavi :mrgreen:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
U iščekivanju Xiaomi Redmi note 4 prime budemo vidjeli kako radi ^^

https://youtu.be/7FuuUm-f8Gk

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
pero iz bukurešta je napisao/la:Iako mi se prije par godina WP svidio, pogotovo nakon 8.1 updejta Android je mnogo bolji.
Popizdio sam kada sam vidio da nema aplikacije za mobilno bankarstvo, (Erste banka) i sve se čini da se neće niti pojavit...
Zadnji Android na kojem sam bio je Ice Cream Sandwich i povratak na šesticu tj Marshmallow sa EMUI 4.1.1 je svemirski skok!
Sličnog sam iskustva jer sam i sam nedavno prešao sa WP na Android i vidio sam za koliko toga sam bio zakinut. Najgore od svega što sam bio tako konzervativan, da sam sebe zadnji godinu dana baš zavaravao da WP ima svoje prednosti, a on je već odavno izgubio na svakom polju od Androida. Kad sam ga tek počeo koristiti (Lumia 525) bio sam zadovoljan korisnik i tad se stvarno WP činio perspektivnim sustavom, pogotovo nakon 8.1 updejta što i sam kažeš i onda sam prešao na Lumiu 535 (po meni sa konja na magarca) i što je više vrijeme prolazilo svhaćao sam da je slijepa ulica sve više slijepa. Brat je prešao sa Sony-a na 535 par dana prije već što sam je ja kupio, a on je s njom imao baš muke jer je uz sve imala i hardversku grešku, što ga je dobrano koštao živaca dok ju je imao :zubo: Po svemu sudeći je razvoj WP davno stao i nije nemoguće daće se on kroz koju godinu spominjati samo u sjećanju, kao što se sad sjećamo Simensa (nisam htio Nokiu spomenuti jer se vraća s Androidom, pa da je ne ureknem).

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
KrBoy93 je napisao/la:
Reci to vlasniku i-phone-a i ubiće te na licu mesta i to najpre pogledom, a zatim i drugim ‚‚predmetima‚‚ :nulanulasedam:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
gjoko-mkd je napisao/la:
KrBoy93 je napisao/la:
Reci to vlasniku i-phone-a i ubiće te na licu mesta i to najpre pogledom, a zatim i drugim ‚‚predmetima‚‚ :nulanulasedam:
iPhone je savršen.
Za napredne korisnike android je tek početak...

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
MrDoomroom je napisao/la:
gjoko-mkd je napisao/la:
KrBoy93 je napisao/la:
iPhone je savršen.
Za napredne korisnike android je tek početak...

ajfonaši ni neznaju kolko su zakinuti :belj:

probao sam i ajfon nije mi sjeo a kolko je ogranicen u nekim stvarima bolje da ni ne pricam... ios za ameriku, android za europu... ;)

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
KrBoy93 je napisao/la:

probao sam i ajfon nije mi sjeo a kolko je ogranicen u nekim stvarima bolje da ni ne pricam... ios za ameriku, android za europu... ;)
nemoj ovo da pričaš po kafićima , jer ćeš popiti pikslu po glavu :bonk:

Za one koji jure modu, pojedena jabuka je zakon, a za ostale svet je vrlo veliki i može se naći puno toga lepše i jače modele

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
gjoko-mkd je napisao/la:
KrBoy93 je napisao/la:

nemoj ovo da pričaš po kafićima , jer ćeš popiti pikslu po glavu :bonk:

Za one koji jure modu, pojedena jabuka je zakon, a za ostale svet je vrlo veliki i može se naći puno toga lepše i jače modele
e ovo si pravo rekao, svaka čast :thumbs:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Brat ima 6s a ja S7. Nebi se nikada mijenjao. Je da je iOS superiorniji sustav no previse je nepotrebno zakompliciran.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
I sam se volim zezati oko ios vs android.

Ali, potpuno je pogresno govoriti kako jabuku koriste zbog mode. Gluposti. Ispada da je svaki android user geek.
No!

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Phone dolazi u roku 24h jedva cekam^^

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Nedavno sam si uzeo Xiaomi Redmi Pro (omega), Helio X25 , 3GB RAM, 64GB, FullHD AMOLED, GPU Mali-T880, 4050mAh baterija, dve stražnje kamere za bokeh i 3d efekt, višebojna prednja ledica za notifikacije, metalno kućište, super zvuk. I to za samo 1250kn preko bangooda.
Moram priznat da je odličan telefon. Ako netko treba savjet za plaćanje PDV-a(carine), nek se javi na PM.
..osobno danas ne bi davao za mobitel više od tih novaca, jer po službi mobiteli ne vrijede više od toga. Npr., za mobitel od 3000kn kupite laptop ili neki drugi multimedijski uređaj koji vrijede tih novaca, za one skuplje tipa 5,6,7000 kn neću ni spominjat.. dok bilo koji mobitel to ne može opravdati.. osim ako nije optočen u zlato i dijamante. :D
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡