Šuška se šuška

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Iskreno me ne čudi. Format valja, ali ne za američku publiku....glup format za glupe ljude. Bojim se da je F1 otišla u krive ruke....tj. u još gore ruke (nisam mislio da je to moguće, ali eto). :mad:
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Mogu biti uvjereni da će izgubiti jednog gledaoca jer za mene to vise neće biti F1... neka komotno promjene naziv u cirkus ili kako hoće...
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali najsmješniji dio je da NEMA treninga?!
Kako oni očekuju da momčadi ustimaju bolide za njihove dvije smrdljive utrke? :facepalm:

Amere boli briga za F1...ne znam čemu to udvaranje
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Iskreno, petak nama gledateljima i marketinški ne donose ništa. Gledatelja nema ni na tribinama ni pred tv-om jer je to radni dan u radno vrijeme i jer bolidi dosadno kruže stazom u nekom "penzić" modu prikupljajući podatke za ekipu. Ništa se nema za vidjet. A mi gledatelji onda zbog toga u subotu dobijemo relativno predvidive i dosadne kvalifikacije jer svi uspiju pogodit setup bolida i sve to fino uigra.

Po meni, bilo bi zanimljivije samo jedan slobodni trening u subotu prije kvala. Netko bi se razbio i pokvario pa ga nebi uspjeli složit za kvale. A netko bi krivo posložio auto pa bi se vozač hrvao s njim po stazi u kvalama. Dešavalo bi se puno više iznenađenja. Samim time i utrke bi bile zanimljivije. Nikako nisam za ovaj sprint race, ali za neke promjene definitivno da :)

Isto tako, kroz par godina očekujem puno više utrka u "američkom" terminu. Dakle, nama navečer ili po noći. Jebiga, tako je kako je :mrgreen:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Murica f*ck yeah... uopće se ne čudim - klaunovi su uvijek bili i uvijek će ostati, kao što je kolega senna66 rekao - glup format za glupe ljude kojima je vrhunac motosporta utrkivanje na stazi s dva zavoja pod 180 stupnjeva - i onda oni preuzimaju nešto s pedigreom kao što je F1.... kritično :bonk:
Sisu (fin.)

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Zasto dirati nesto sto stima vec godinama,treba dirati ono sto nestima kao npr.postena raspodjela novca prema ekipama itd.
Sto se tice ove peraje koja je krasila bolide iz 2010 godine nema se tu sta pricati to je pun pogodak bas mi se avidja.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Neizvedivo. Kako misle u dva dana utrpati sve. I to da se odmah prvi dan vozi jedna utrka. Nemoguće. Ma dobro, moguće je. Ali ne znam zašto bi neko pristao na toliko kockanje. To bi samo još više razdvojilo velike od malih. Jer bi opet veliki timovi bili spremniji za pogađanje setupa.

Na žalost, i ja mislim da ćemo morati gledati neke termine utrka prilagođene amerima.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
.sve o gp vikendu sam reko kad je ta tema bila na okruglom stolu. ovaj prijedlog (vrlo ugrubo) ide u tom smjeru... strepite! :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
https://twitter.com/BoxInThisLap/status/818746917874241536 U F1 svijetu su se pojavila šuškanja da bi Haas od 2018. mogao prijeći na Hondine motore. Naime, Haas želi postati "100% američka momčad", tj. ne žele više suradnju s Dallarom i Ferrarijem, nego žele vlastiti bolid koji bi prema glasinama bio pogonjen Hondinim motorima, ali rebrandiranim kao Acura. To bi pomoglo njihovoj amerikanizaciji jer je Acurin brand povezan s američkim tržištem, a i novim vlasnicima bi se svidjela takva ideja jer bi prava američka momčad treba privući gledatelje iz te zemlje.

Iz Honde su izjavili kako su spremni biti dobavljač još jednoj momčadi od 2018., što bi im sigurno koristilo pri razvoju motora, na što se McLaren vjerojatno ne bi žalio. Grosjean je također nedavno izjavio da je Haas sada spreman proizvesti vlastiti bolid, tako da ova glasina definitivno ima smisla.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Moze!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Pa neka rebrendiraju Ferarijev motor u Chrysler, Jeep(iako je i to Chrysler) ...kako hoće neka zovu taj motor iz Fiat-Chraysler grupacije

Ferrari
Formula 1
Formula 1
gjoko-mkd je napisao/la:Pa neka rebrendiraju Ferarijev motor u Chrysler, Jeep(iako je i to Chrysler) ...kako hoće neka zovu taj motor iz Fiat-Chraysler grupacije
To Ferrari ne bi dozvolio ni u ludilu.
Isto tako FCA grupacija i Ferrari su samo povremeni partneri jer se Ferrari vlasnički odvojio.
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Svet se menja...ništa više nije sveto. To što se šuška da hoće da prodaju Alfu je za mene veće svetogrgje nego rebrendirati motor

Ferrari
Formula 1
Formula 1
gjoko-mkd je napisao/la:Svet se menja...ništa više nije sveto. To što se šuška da hoće da prodaju Alfu je za mene veće svetogrgje nego rebrendirati motor
Ferrari nije odgovoran za Alfu...
Zašto bi oni rebrandirali sovj motor? Što, ako taj Haas osvoji prvenstvo (lupam)? I neće pisati Haas Ferrari već Haas Chrysler? Sve se gleda...ako Haas osvoji prvenstvo sa Ferrarijevim motorom to automatski diže dionice i vrijednost Ferrarija samo što piše "Ferrari".
To je jako važno.
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la: 07.08.2017., 14:40 Vettel only wants one year Ferrari deal
Jasno je zašto, MERCEDES! Taman i Hamiltonu izlazi ugovor.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 08.08.2017., 14:13
Mr.Spaceguy je napisao/la: 07.08.2017., 14:40 Vettel only wants one year Ferrari deal
Ne vjeruj tabloidima...

Što, ako osvoji titulu sa Ferrarijem ove godine?
Zašto bi onda otišao u Mercedes?

Ne budi naivan.
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 08.08.2017., 14:27
Sarma je napisao/la: 08.08.2017., 14:13
Ne vjeruj tabloidima...

Što, ako osvoji titulu sa Ferrarijem ove godine?
Zašto bi onda otišao u Mercedes?

Ne budi naivan.
Istina. Što ako ne osvoji, ni ove, ni iduće, a bude imao jednogodišnji ugovor?! Iako mu Ferrari nudi trogodišnji. Sve je moguće.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari će u Italiji potvrdit Vettela i Kimija za 2018, vidjet ćemo kakav će ugovor biti.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zanimljivo štivo Joea Sawarda u kojem se može naći dosta aktualnih šuškanja...

Notebook from the road (5.rujna)

Pure speculation? (6. rujna)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡