Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Otvaram temu za borilačke discipline.. za ekipu koja donekle prati borbe UFC-a.
Molim da tko god ima volje pošalje link od videa cijele borbe u što boljem formatu.. napominjem da na youtubu nemate što tražiti jer su uglavnom videi užasne kvalitete i sa smanjenom slikom na kojoj se ništa nevidi.

Postavit ću vam nedavnu borbu Stipe Miočića vs Mark Hunta.. i naravno Stipe ga je pošteno razvalio, i uspio razbiti rekord UFC-a po zadanim udarcima u jednom meču. Vidite si kako prašimo maore :mrgreen:

STIPE MIOČIĆ VS MARK HUNT -video

...samo da znate, i žene se znaju pokefat :mrgreen:

[ link do slike ]

Bec Rawlings vs Lisa Ellis -video

Prošla Mirkova borba (cjelovečernji event):

UFC Fight Night: Cro Cop vs Gonzaga 2
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
I ja sam gledao Stipu, odličan je bio meč. Mišljenja sam da je trebao biti prekinut u trećoj rundi, jer je Hunt već tada izgledao kao da se posvađao sa pčelama.

@Hat - Mogla bi ovo biti općenita tema o borilačkim sportovima, jer ja npr. više volim boks. UFC mi je malo too much.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Haha.. dada baš kako da ga je pregazio roj pčela. :D
Bio je u pitanju gaf sudca, trebao je prekinut borbu puno prije.. no izgleda da je pustio na "zadovoljstvo" publike koja je redovito buukala Stipi. Ipak je maor Hunt mrcina koja može izdržati hrperine udaraca.. a Sipe kao da ga nije namjerno htjeo finiširati, da patnja traje što duže. Mirko bi to doveo kraju puno prije, ovaj baš uživa zadavati bol i mrcvariti protivnika.. onak dozirano na rubu . :D

u 2:18 minuti ove presice povučeno je pitanje dali se mogla borba prekinuti prije.. evo odgovora:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vPlU6Oj0jms[/youtube]

i Octagon intervju:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v7PX0Gulk2Q[/youtube]

tu je i intervju nakon borbe:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZajLkwpeoJQ[/youtube]

Kratki osvrt:
Stipe je dominirao od prve runde, od samog početka tukao je Hunta i napravio mu nešto što nije uspio nitko u cijeloj karijeri. O tome koliko je Miočić bio dominantan dovoljno govori i činjenica da je oborio neke rekorde u UFC-u. Naime, čisto je Hunta udario čak 361 put što je apsolutni rekord UFC-a! Dosad ga je držao Chael Sonnen koji je Andersona Silvu udario 320 puta. Hunt je njega udario tek 46 puta što je i najveća razlika u UFC povijesti. Te rekorde na Twitteru je potvrdio i Dana White, čelnik UFC-a koji se tijekom meča čudio što suci ne zaustavljaju borbu.

"Dobro, sad se mora prekinuti borba", napisao je White, a onda i dodao: "Vau, liječnik je dopustio nastavak."

A čelni čovjek najpoznatije borilačke organizacije nije jedini koji smatra da se trebalo ranije prekinuti. Stipe je dominirao cijelo vrijeme, a u trećoj rundi zadao je Huntu toliko udaraca da to više nije bilo lijepo za gledati. Ipak, borba se nastavila, ali ništa se nije promijenilo pa je u petoj rundi došlo do prekida.
____

Slažem se sa tobom, ova tema bi mogla biti za sve ostale borilačke sportove.. zbog toga sam stavio onaj plusić.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Za sve ljubitelje MMA, Stipe nam je ostao prvak. :klanjam: :klanjam: :thumbs:

http://fullmmavideos.com/stipe-miocic-v ... ght-video/
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Par dobrih sajtova za praćenje UFC-a:

http://mmaversus.com/

http://www.mma-core.com/

http://www.mmafighting.com/

...i naravno ona službena:
http://www.ufc.com/

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Svaka čast Stipi iako je bio u ozbiljnoj situaciji da izgubi borbu, preživio je i pokazao da mu trenutno nema ravna u oktagonu. U zadnje tri borbe za nešto više od 8 minuta skinuo je skalp Arlovskom, Werdumu i Overeemu, impresivno! :klanjam: Mislim da ni Velasquez ni dos Santos trenutno ne bi bolje prošli s njim :klopa:

slika

xD

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislio sam da ce mu biti puno teze mada je se na pocetku jedva izvukao iz zahvata i onda rutinski do kraja.Naravo nije moglo sve sportski proci od strane Overeema a da nije bockao poslije meca.
Stvarno odlican mec a mislim da ce mu slijedeci protivnik bit Werdum koji je sinoc lagano dobio.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Velasquez je idući po nekim najavama al jbg. on vise ozljeđen nego sto je u oktogonu tako da teško je prognozirati. Overeem svaka čast borcu prošao je sve i svašta al vidljivo je na njemu da bez dopinga ne ide.
Kako kažu ljudi cardio je odradio u oktogonu sad može preci na ruke i noge ahahahaha. Lik ima staklenu bradu obrana nikakva sve je dobro dok on inicira borbu u stojci cim se treba braniti to bude smjesno za gledati. Turtle guard ne prolazi bez ikakvih eskivaza vreća za napucavanje odatle njegovo bježanje po ringu. Stipe jednostavno trenutno ima najbolji cardio u HW diviziji može primiti udarac i ne boji se ući u borbu. Jest da je bilo na početku drama ali Reem je pogrešno odlučio završiti borbu giljotinom umjesto korak nazad i G'n'p završiti meč. Postoji mogućnost da je spalio ruke na giljotini jer nakon toga ruke su mu bile skroz dole. Uglavnom izdominiran je da poslije meča nije znao gdje je. Sve čestitke Stipi na obrani pojasa.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mirko Filipović je nakon dobivene borbe napravio pravi šou za gledatelje.. naime izazvao je Wanderlei Silvu te pozvao u ring organizatora i Silvu kako bi to napravio službenim dogovorom, takav čin još nikad nije viđen. Nakon izrečenog "bračnog zavjeta" ceremenija tog dogovra je bila okončana. :mrgreen:

Taj događaj je u biti tokom cijelog drugog videa , i zadnji dio prvog videa gdje je i fajt između Mirko Cro Copa vs Hyun Man Myunga:

Mirko Cro Cop vs Hyun Man Myung - Prvi Dio

Mirko Cro Cop vs Hyun Man Myung - Drugi Dio

*kad se pojavi reklama u flashu samo stisnite na pozadinu videa kkao bi se pokrenuo brojač za skip.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Jel ima tko link za Cro Copa ili neko od naših prenosi live?

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Evo ja sam našao na ovom linku: https://eversport.tv/fight-sports/rizin ... ld-gp-2016

Slika je u HD izgleda, a zasad ništa ne šteka. Upravo počinje 6. borba, a Mirkova je 13.

Evo pregled preostalih borbi:

13th Match
RIZIN FWGP 2016 Tournament 2nd Round
RIZIN Tournament Rules Open Weight
Mirko Cro Cop vs. King Mo

12th Match
Baruto vs. Tsuyoshi Kosaka

11th Match
Amir Aliakbari vs. Heath Herring

10th Match
Valentin Moldavsky vs. Szymon Bajor

9th Match
RIZIN Special One Match
RIZIN Woman MMA Special Rules -57.15kg
Rin Nakai vs. Kanako Murata

8th Match
RIZIN Special One Match
RIZIN MMA Special Rules -56.7kg
Tenshin Nasukawa vs. Nikita Sapun

7th Match
RIZIN Special One Match
RIZIN MMA Rules -70.3kg
Kazuyuki Miyata vs. Andy Souwer

6th Match
RIZIN Special One Match
RIZIN MMA Rules -60.0kg (Elbows allowed)
Yuki Motoya vs. Allan Nascimento

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Hvala Seb ^^

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
jel gleda neko upravo sada Herringa i Aliakbarija? Kakva borba
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:jel gleda neko upravo sada Herringa i Aliakbarija? Kakva borba
Jesam ja, ali u prekidima. Aliakbari mi je izgledao mmogo bolji, pogotovo prvu rundu, ne znam zasto je 2:1 bilo po sudackoj odluci.
Jbt ova ljudina sto se sad bori ima 185kg :O

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja sam se nadao 3. rundi jer je Herring stvarno junački uspio izdržati ono mlataranje iz 1. runde, polako se vraćao i prijetio....ali ipak Aliakbari i više nego zasluženo.

Ajmo Mirko!
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
KAKVA POBJEDA MIRKAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1 :klanjam: :klanjam:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Bravoo Mirko!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Mirko CC Legenda !!!!

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Mirko je legenda daleko cjenjenija vani nego kod nas. Klasika. Vrhunska pobjeda.
"What a little star." May 26, 2012.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Kakvog je sad penzionera našao?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡