Šuška se šuška
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
volio bih vidjeti Bottasa u Mercedesu i nadam se da je ovo istina. 100x sam rekao za njega da je jako dobar vozac, brz a hladan ko led i ne grijesi. Uz Hamiltona i Ricciarda mi je omiljeni na gridu.
E sad ovo oko Masse mi je bas glupo i bez veze ispalo, zadnjih nekoliko utrka najavljuje da se povlaci i da je to to, u Brazilu ga citav stadion navijaca, marsala i cijeli paddock isprati kao legendu, u Abu Dhabiju kao i Button govori da mu je to zadnja utrka, ode iz Williamsa, i nije se kako treba ni povukao, kad je dobio ponudu za sjediste, odmah prihvata. Ima logike ova da je Massa dobio nogu jer se Williamsu isplatio Stroll i njegov ćale sa buntom para i jedan izvrstan i dokazan vozac u timu (Bottas), cime bi i rezultatski i finansijski profitirali, a i podmladili bi momcad.
Mozemo samo suskat i nagađat, ali ako je tako kako pisu, onda mi je i drago zbog Bottasa, a i bez veze zbog Masse. Pomjesani osjecaji.
E sad ovo oko Masse mi je bas glupo i bez veze ispalo, zadnjih nekoliko utrka najavljuje da se povlaci i da je to to, u Brazilu ga citav stadion navijaca, marsala i cijeli paddock isprati kao legendu, u Abu Dhabiju kao i Button govori da mu je to zadnja utrka, ode iz Williamsa, i nije se kako treba ni povukao, kad je dobio ponudu za sjediste, odmah prihvata. Ima logike ova da je Massa dobio nogu jer se Williamsu isplatio Stroll i njegov ćale sa buntom para i jedan izvrstan i dokazan vozac u timu (Bottas), cime bi i rezultatski i finansijski profitirali, a i podmladili bi momcad.
Mozemo samo suskat i nagađat, ali ako je tako kako pisu, onda mi je i drago zbog Bottasa, a i bez veze zbog Masse. Pomjesani osjecaji.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ma Massa je dobio nogom u guzicu 100%. Ako čovjek kaže da za sljedeću sezonu traži full time auto-prvenstvo, onda zasićenje od racing-a sigurno nije u igri. Pa mislim zar je uopće potrebno vagati između npr DTM vs F1 ili npr. neka GT natjecanja vs F1.
F1 kakva god da je je vrh automoto sporta (u ovom slučaju bolja riječ je cirkus, ali ajde) i ništa se ne može mjeriti sa prestižem, brzinom i novcima koje pruža F1. Dakle dobio je nogom u guzicu jer kanadski dolari su bitniji.
Istina glupo je sve ispalo, ali jedini krivac za sve ovo je Nico Rosberg
A inače ovo je stvarno jedna od najuzbudljivijih sezona ikada u F1. Imali smo razne situacije što na stazi što izvan nje. Također toliko promjena u jednoj sezoni vezano uz menadžement F1, momčadi, tehničkih direktora, inžinjera i vozača ja stvarno ne pamtim. Sezona za pamćenje..... I što je najbolje sljedeća bi mogla biti zanimljiva
F1 kakva god da je je vrh automoto sporta (u ovom slučaju bolja riječ je cirkus, ali ajde) i ništa se ne može mjeriti sa prestižem, brzinom i novcima koje pruža F1. Dakle dobio je nogom u guzicu jer kanadski dolari su bitniji.
Istina glupo je sve ispalo, ali jedini krivac za sve ovo je Nico Rosberg

A inače ovo je stvarno jedna od najuzbudljivijih sezona ikada u F1. Imali smo razne situacije što na stazi što izvan nje. Također toliko promjena u jednoj sezoni vezano uz menadžement F1, momčadi, tehničkih direktora, inžinjera i vozača ja stvarno ne pamtim. Sezona za pamćenje..... I što je najbolje sljedeća bi mogla biti zanimljiva

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jel to sad sve provjereno, možda ništa nije potpisano, možda je samo dogovoreno "da se Massa vrati u Williams, samo u slučaju da se Benz odluči za Bottasa". A pošto ovi u Benzu tešu svoje i navodno još nisu donijeli odluku, mislim sad, ko tu koga?
Cirkus
Cirkus

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
2017. nam se navodno vraća shark fin:
https://twitter.com/andihaupt1/status/811173355793563648
Članak na engleskom:
F1 could be about to find a spanner in the works of its plans for more aesthetically pleasing cars for 2017.
The 2017 rules are designed not just for more speed, but for a distinctly more aggressive look, featuring wider tyres and chassis, and lower and bigger wings.
"It looks very cool, very futuristic — especially with the wider tyres and bigger rear wing," said McLaren’s Stoffel Vandoorne. "When you look at the CG model from the rear, it looks very aggressive."
But Germany’s Auto Motor und Sport reports that the view from the side could be very different, as "practically every team is planning ugly airbox sails".
Correspondent Michael Schmidt is referring to the trend that was widespread in 2009 and 2010, when large bodywork fins extending from the rear of the airbox adorned the engine cover.
"From the side view, the cars look like a station wagon," said Schmidt.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ako ce sezona bit zanimljiva ko 2010 kad je shark fin bio u trendu medju ekipama, onda sto da ne 

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Šta fali shark finu? Baš atraktivno izgleda. Ali neće moći biti ovakva kao na slici pošto je niže krilo. Tako da bi trebala biti manja. Tada je bio i onaj F-duct kroz tu peraju kod nekih timova. Hoće li se onda i to vratiti? Ako se ne varam to je bilo nešto slično DRS-u.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zašto zasrat, meni su shark finovi bili baš sexyFrantic je napisao/la:Jbga, moralo se nečim zasrat.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- Navija za: KMag, Seb
Ne vjerujem da će vraćati F-DUCT, tu je problem sigurnosti a i ne vidim kako bi ga mogli uštimati da radi sa DRS-om.senja je napisao/la:Šta fali shark finu? Baš atraktivno izgleda. Ali neće moći biti ovakva kao na slici pošto je niže krilo. Tako da bi trebala biti manja. Tada je bio i onaj F-duct kroz tu peraju kod nekih timova. Hoće li se onda i to vratiti? Ako se ne varam to je bilo nešto slično DRS-u.
- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ti ljudi su čudo. Oni sve mogu.Grah0 je napisao/la:Ne vjerujem da će vraćati F-DUCT, tu je problem sigurnosti a i ne vidim kako bi ga mogli uštimati da radi sa DRS-om.senja je napisao/la:Šta fali shark finu? Baš atraktivno izgleda. Ali neće moći biti ovakva kao na slici pošto je niže krilo. Tako da bi trebala biti manja. Tada je bio i onaj F-duct kroz tu peraju kod nekih timova. Hoće li se onda i to vratiti? Ako se ne varam to je bilo nešto slično DRS-u.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Frantic
- Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Zašto zasrat, meni su shark finovi bili baš sexyFrantic je napisao/la:Jbga, moralo se nečim zasrat.
(da ne bi bilo zabune zbog smajlića, ne zajebavam se
)
Meni nisu. Odvratni su mi.
I smatram da su bolidi za 2017 (barem prema onome što smo vidjeli na animacijama) prelijepi. Tako da bi ih shark finovi definitivno ujebali. Moje mišljenje.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
meni su shark finovi podnošljivi. više mjesta za sponzore. $)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- Navija za: KMag, Seb
http://www.formula1-dictionary.net/shark_fin.htmlIceman je napisao/la:S obzirom da će krilo biti niže ne kužim zašto stavljaju tu peraju?
Tu ima ukratko sve o prednostima ajkulinog peraja.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj

"NEW F1 OWNERS: NO FRIDAY PRACTICE & TWO RACES PER WEEKEND"
In an effort to make the sport more appealing to the American public, Liberty Media are proposing some very seismic changes to an F1 weekend.
A proposal under serious consideration is a big revamp of the race weekend as we know it along with re-aligning the calendar to be more US and Euro friendly.
A short ‘sprint’ race on Saturday along with drastically shortening the Sunday race will be a possible solution to capture the US public and entice them away from NASCAR. A total removal of Friday practice would also be considered in an effort to condense the whole show to two days.
The ideas mooted have surprisingly received a ‘warm’ reaction from some senior team figures, reported by UK newspaper iSport.
“It’s doable. There’s scope to do something different on race weekends. At the moment, Sunday is showtime and everything else just builds towards that.
From a team point of view, two race days make sense, though at the moment contracts with promoters make provision for cars on track over three days, so any change would have take account of that.”
thejudge13.com

- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”