IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Explorer je napisao/la:Super mobitel, mislim da si dobro prošao što se tiče cijene. Dobra izrada, ekran vrlo dobar, kameru nisam gledao. Radi lijepo fluidno, baterija je obećavajuća.

Pretpostavljam, no koliko vidim za sada za taj model postoji samo kineski stabilni službeni ROM, dok su drugi multilanguage u biti u developer beta (tjedne) fazi.. što znači da imaju svoje mane. Pa me to malo zabrinjava, iako dobivam iz bangooda onu multilanguage verziju. Malo sam skeptičan što se ROMa tiče. To je uglavnom boljka tih kineza u globalu. pa me baš zanima dali ga ima tko kod sebe u MUI8 verziji. Nisam bauk što se fleširanja tiče, i praćenja toga. No gledajući po forumima za xiaomi, malo su zakomplicirali sa tim.

Jesi ga ti imao u ruci ili govoriš gledajući na specifikacije?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Super mobitel, mislim da si dobro prošao što se tiče cijene. Dobra izrada, ekran vrlo dobar, kameru nisam gledao. Radi lijepo fluidno, baterija je obećavajuća.

Pretpostavljam, no koliko vidim za sada za taj model postoji samo kineski stabilni službeni ROM, dok su drugi multilanguage u biti u developer beta (tjedne) fazi.. što znači da imaju svoje mane. Pa me to malo zabrinjava, iako dobivam iz bangooda onu multilanguage verziju. Malo sam skeptičan što se ROMa tiče. To je uglavnom boljka tih kineza u globalu. pa me baš zanima dali ga ima tko kod sebe u MUI8 verziji. Nisam bauk što se fleširanja tiče, i praćenja toga. No gledajući po forumima za xiaomi, malo su zakomplicirali sa tim.

Jesi ga ti imao u ruci ili govoriš gledajući na specifikacije?
:rofl:
Nisi svjestan koliko je ovo 100smisleno !!
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Frantic je napisao/la: :rofl:
Nisi svjestan koliko je ovo 100smisleno !!
Moraš ti uvijek izopačit kod ovakvih slučajeva :bonk: treba tebe na hlađenje malo :chill: :pivo:
slikaslika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Prije ćeš ti na hlađenje.

Čuli smo se hatt i ja preko poruka :)

I ja ću vjerojatno uzet Kineza nagodinu, ovaj Note 3 je još uvijek dobar, ali lagano ga gazi vrijeme. Cijene su trenutno bomba, za 200 dolara nabaviš mrcinu samo takvu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la:Prije ćeš ti na hlađenje.
Previse si ozbiljan... bio sam ja vec na (dobrovoljnom) hlađenju, ne bi valjalo da opet moram :chill:
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
:mrgreen:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ha čuj Heat, svatko po željama :mrgreen:

Inače ekipa, šta koristite, laptop ili stolno računalo?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Laptop.

Kakva su vam iskustva sa LG G3, ako je tko imao? Nedavno sam sebi kupio, mislio G4, ali mi ispalo da se riješim Lumie 535 u zamjenu za G3 (3GB ram i 32GB memorije) i zasad mi izgleda više već dobro za mobitel star 2,5g, jučer sam si baš Marshmallow instalirao. Jedina mana mu je trajanje baterije, pogotovo meni poslije Lumie, jer tamo nisam imao bar 50% aplikacija, koje sad imam, pa mi i nije imalo šta skidati. Inače sam bio vjeran WP-u skoro tri godine, ali on je ostao manje više isti otkad sam ga i počeo koristiti, tako da tek sad vidim kakve sam muke imao.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Imam g3 i vrlo sam zadovoljan. Ako mene pitas neces pogrjesiti ;)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
laptop najvise, stolno samo kad sam doma i kad zaigram F1,PES ili rFactor....a to je rijetko....
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Dugo sam razmisljao o kupovini novog laptopa. Pa planirao da uzmem surface pro 3 ili 4. Nesto kompaktno sa windowsom.

Na crni petak naletim na ovo:

Lenovo ideapad 310

Intel Core i5-7200U prosessor
Nvidia GeForce 920MX, 2 GB
8 GB DDR4 minne, 512 GB SSD
15 inch

Za 500 evra.

I dalje nisam siguran da li sam bas dobro prosao. Ovo je model koji je Lenovo izbacio, barem u navedenu radnju samo za crni petak. Sastavljen 15 dana ranije. Ono sto je ostalo na lageru se prodaje za 700 evra.

Sve radi odlicno, brzo. Prvo moje iskustvo da se win dize kao os X.

Za mobitel. Na kratko sam zamjenio Note 4 sa Nexus 6P. I po meni je to danas najbolji mob za taj novac. Mogu se naci prilicno ( relativno) povoljno. Jedina mana je kamera. Brzina, osjecaj, baterija. Samo iskustvo je druga dimenzija uspored note 4. Stock android naravno radi svoje.

Nazalost, nakon mozda 20 dana, razbijem ekran. :bonk: Po prvi put u zivotu. I prodam ga. Jos uvjek ga ne mogu prezaliti.
Preporuka za svakoga da uzme ovaj mob u obzir, ako financije dozvole.
No!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Laptop, ali rijetko, ako vozim na volanu ili ako bas nesto zapne pa trebam pogledat'... inace imam laptop ali je vise kao stolni racunar, ekran sam razbio, pa se moram kajlat' oko monitora. Imao neke sluske koje kad povuces, smotaju se, dobra stvar je sto se nmg zapetljat, ali losa stvar sto se brzo smotaju. I eto tako jednom zakacim rukom, ono kako sam trgno sa usiju, ko brzo se uvuce u onu plastikicu i fljas u ekran. LED ekran je, tako da mi se 75€ na popravku ne baca, radje se obuc, popit i dobro najest' :klopa:
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Do prije cca dvije godine stolno računalo. Od početka osnovne, cijelu srednju i do kraja faksa bio sam casual gamer. Nakon što mi je otišlo napajanje, a i komponente su već bile u godinama, nisam otišao na novo stolno računalo već na laptop.
U trenutnoj fazi života mi u potpunosti odgovara. Dovoljno dobar za surfanje po netu i gledanje serija i filmova, na što sam potpuno prešao nakon gaming "karijere". ;)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
HeatBlast44 je napisao/la:Laptop, ali rijetko, ako vozim na volanu ili ako bas nesto zapne pa trebam pogledat'... inace imam laptop ali je vise kao stolni racunar, ekran sam razbio, pa se moram kajlat' oko monitora. Imao neke sluske koje kad povuces, smotaju se, dobra stvar je sto se nmg zapetljat, ali losa stvar sto se brzo smotaju. I eto tako jednom zakacim rukom, ono kako sam trgno sa usiju, ko brzo se uvuce u onu plastikicu i fljas u ekran. LED ekran je, tako da mi se 75€ na popravku ne baca, radje se obuc, popit i dobro najest' :klopa:
kakav peh haha, mada se i meni slicne stvari znaju dogoditi.
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Prije sam bio užasno protiv laptopa i tvrdio sam da ga nikad necu kupit. Koristio sam stolno kako zbog toga što su jeftniji tako i zbog činjenice da su bolji za gaming. Onda je uslijedio period kada su mi roditelji kupili svoj laptop i od tad sam ih počeo više koristiti i cijenit. Danas sam stolno potpuno izbacio zbog toga što mi je potrebno računalo koje je prijenosno jer mi treba za faks kada sam u Rijeci... Gaminga se nisam ostavio ali za tu svrhu ipak koristim PS4. Pa mi je ta kombinacija lap + konzola idealna za razliku od jednog stolnog...

Ipak kada sam kupovao laptop prošle godine uzeo sam ipak malo ozbiljniji da odvrti i koji noviji naslov pa sam kupio laptop (ASUS gl552vw) koji sam naveo na 21. stranici ove teme
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
mislim da je danas sasvim uobičajno u mladim obiteljima imati pod krovom kvalitetnu Boshovu perilicu rublja , laptop kao jedan potrebiti vid inforamcija i komunikacije, smartfon sa kolko tolko kvalitetnim fotićem i gaming računalo kojeg obnavljaš u nekim intervalima od 5 godina, kako bi "pročitao" tu i tamo neku dobru priču upogonjenu 3D iluzijom. ..i naravno auto kao nužno prevozno sredstvo. Naravno ako standard to dopušta.

...e pa ja se toga držim. :P

Frantic
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la:Ha čuj Heat, svatko po željama :mrgreen:

Inače ekipa, šta koristite, laptop ili stolno računalo?
Laptop, stoni (kuća, posao), tablet, mobitel (ubjedljivo najmanje), .....
Sve zavisi od situacije i onog što mi treba / šta radim u datom momentu.
Dobro, kod kuće se nekad javi i "faktor dostupnosti", tj. šta mi preostane :rofl: :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Za sve one koji znaju o čemu pričam, koji su vlasnici tableta ili nekog android TvBox-a sa instaliranim Kodijem...

prije par mjeseci izašao je odličan 'wizard' (predkomponirana izmjena sa svim dodatcima i skinom za Kodi) od našeg osječanina.. pa probajte, ja sam preeezadovoljan:

http://ramirboljkovac.wixsite.com/index ... ijek-build

Iceman
Formula 1
Formula 1
Za sve ostale (ali sa Android hardverom) tu je mobdro.com . Skinite aplikaciju na mobitel i gledaje brdo i brdo programa potpuno besplatno. Sport (svi programi Arene i SportKluba, Sky, ESPN, NBA itd), vijesti, filmovi, serije, glazba, igre itd itd. Naravno da ima i Sky F1. Isprobao na burazovom mobitelu (jbg jedan sam od rijetkih koji je još na Windows Phone :mrgreen: ) i mogu reći da radi gotovo perfektno.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Da, i ja sam skinuo taj program, i gledao zadnji FP2 bez ijednog seckanja strima(oko pola sata kada se rade simulacije kvalifikaciskih krugova)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡