Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Grah0 je napisao/la:Pa realno da dođe neko drugi (Bottas, Alonso, Hulkenberg) isprašili bi Hamdiju...
Kimi pogotovo a?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Grah0 je napisao/la:Pa realno da dođe neko drugi (Bottas, Alonso, Hulkenberg) isprašili bi Hamdiju...
Realno nemas ti pojma o formuli.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
jakog li vam izvora :rofl:
@Grah0
[ link do slike ]
slikaslika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Hamilton je trenutno najbolji vozac na gridu ali jbg kad mu taj posao nije u prvom planu odnosno ima precih stvari no baviti se F1(zivotom).
I zbog toga je izgubio titulu.
Vjerujem da ce se vratiti jaci nakon ove sezone i da je naucio nesto iz ovoga.
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Krstas je napisao/la:Hamilton je trenutno najbolji vozac na gridu ali jbg kad mu taj posao nije u prvom planu odnosno ima precih stvari no baviti se F1(zivotom).
I zbog toga je izgubio titulu.
Vjerujem da ce se vratiti jaci nakon ove sezone i da je naucio nesto iz ovoga.
Po čemu je on to najbolji? Zadnje 3 sezone Mečka ima dominantan bolid, i ovaj na guzove osvaja titulu. Ne dovodi se u pitanje brzina i agresivnost Hamiltona, ali njega malo privatni život "sputava". Sjeti se šta je radio Alonso 2012 dok je bio u Ferrariju, pogotovo u Maleziji i Valensiji. Kada bude na nivou Alonsa iz 2012, onda se može reći da je najbolji vožač na gridu. Al hajd vidjećemo 2017, realno volio bih da se barem 3-4 vozača bore za titulu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A kaj je to radio Alonso 2012. ? Daj mi pojasni.
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Dovoljno ti je da pogledaš Valenciu i Sepang te godine i da vidiš šta je radio.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Mozda malo Graho pretjeruje, ali ja cu to drugacije karakirat.

Hamilton u ovako jakom Mercedesu nema neku jaku konkurenciju sem timskog kolege. Rosberg evo napokon kad je pokazao zube - povlaci se. To je dovoljan pokazatelj s kolikim stresom se nosio i koliko je bio pod pritiskom da je naprosto odlucio napustit F1.

Hamiltona da bi pobjedio moras igrati njegovu igru, pa cak biti i bolji od njega. Rosberg je ove sezone dobro se nosio s tim, ali da bude takav u jos naredne 2 godine, mislim da bi na psihijatriji zavrsio.

To jednostavno govori koliko moras biti mentalno jak da bi se nosio sa Hamiltonom i to nosi jednu tezinu, pa s toga ne mozemo reci da je lako prasiti Hamiltona.

Alonso sto se tice zivaca i nije bas najbolji, i on puca po savovima kad mu ne ide bas od ruke, sjetimo se kakav je bio sa Hamiltonom. Dok se je Alonso dicio titulama, pobjedio ga je momcic koji je bio vise fokusiran na pobjede, sad kad je Hamilton po karakteru postao isti Alonso, pobjedio ga je Rosberg koji je bio vise fokusiran na pobjede ili tacnije titulu.

Dakle imati Alonsa i Hamiltona u timu je isto kao da imas dva horoza u kokosinjcu. A nekako sam siguran da bi veci problem Hamiltonu bi bio Wehrlein, ako mu Mercedes bude dozvolio da se trka, kao RBR Max-u. Po meni Wehrlein vs Hamilton je isto kao Alosno vs Hamilton 2007!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Grah0 je napisao/la:Dovoljno ti je da pogledaš Valenciu i Sepang te godine i da vidiš šta je radio.
Ajde Sepang je bila odlicna voznja, iako je Ferrari bio najjaci po kisi u prvom djelu sezone. Ali Valensija je bila vise srece nego pameti, jbt stigne neki bolid ili mjenjaju taktiku ili mu pukne guma ili mu box bude katastrofa ili mu ode motor, alternator... jeste to pobjeda startavsi sa 11 pozicije, ali tu je trku ispuco svu srecu za tu sezonu. Mada koliko god dizali Alonsa te sezone, nije bio nista bolji od Hamiltona, jedina stvar koja ga je izvlacila cijelu sezonu je pouzdanost u odnosu na RBR I Mc'Laren, koji bez kvara nisu mogli proc 3 trke.
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Valjda sam jedan od rijetkih koji u Wehrleinu ne vidi ništa posebno. Izgleda mi kao idealan vozač broj 2.
Eto pojavila se priča kako Hamilton izričito traži da se ne dovodi top vozač u momčad tipa Alonso ili Vettel. Općenito nisam fan ili barem nisam više fan toga da pojedini vozač nešto uvjetuje tj. čista podjela na vozač broj 1 i 2. Ok je uvjetovati plaću i bonuse, ali sve ostalo je za mene prelaženje određene granice. Pogotovo kada momčad ima najbolji i najdominantniji bolid na gridu ikada on nešto uvjetuje, a budimo realni nije u poziciji. On je vrstan PR produkt, ali Mercedes može birati koga hoće za oba bolida.
Mercedes će vjerojatno odigrati sigurno i uzeti Wehrleina....

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Iceman je napisao/la:Valjda sam jedan od rijetkih koji u Wehrleinu ne vidi ništa posebno. Izgleda mi kao idealan vozač broj 2.
Eto pojavila se priča kako Hamilton izričito traži da se ne dovodi top vozač u momčad tipa Alonso ili Vettel. Općenito nisam fan ili barem nisam više fan toga da pojedini vozač nešto uvjetuje tj. čista podjela na vozač broj 1 i 2. Ok je uvjetovati plaću i bonuse, ali sve ostalo je za mene prelaženje određene granice. Pogotovo kada momčad ima najbolji i najdominantniji bolid na gridu ikada on nešto uvjetuje, a budimo realni nije u poziciji. On je vrstan PR produkt, ali Mercedes može birati koga hoće za oba bolida.
Mercedes će vjerojatno odigrati sigurno i uzeti Wehrleina....
Wolff je nedavno rekao kako će odluka morati biti donešena ubrzo, a tu riječ neće imati Hamilton već će odluka biti donesena na razini vodstva momčadi, ali dinamika između kandidata i Britanca će biti uzeta u obzir.
“To je kao s drugim zaposlenicima. Dat ćemo Lewisu informaciju jednom kada dođemo do točke gdje mislim da je to potrebna informacija za njega. On je važan stup u uspjehu momčadi. Kada je došao, sve se promijenilo. Odigrao je svoju ulogu. Jako je važno držati ga u dobroj poziciji. Dinamika između dva vozača je jedan od faktora koje ćemo uzeti u obzir,” rekao je Wolff u razgovoru za Sky Sports.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ma kakav Wehrlein. Nece pobjedu osvojiti u Mercedesu dok god ce Hamilton biti u utrci.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
Nece ni Alonso ni Wehrlein u Mercedes. Alonso zbog odnosa sa Hamom, Mercu netreba ju dva kokota u garaži, Ham je njihov superstar, kako vozački, tako i marketinški. Wehrleina neće uzet jer je još prezelen (Manor nije F1 tim :bonk: :prcnjau: ) Ako ga uzmu, to će im bit kao da imaju rookie-ja a ja mislim da Mercedes to ne želi. Isto tako mislim da je to Wehrlein da bi to već objavili.

Prije da će ići na neku prijelaznu varijantu, tipa Massa ili Button na sezonu i onda ce nakon toga uzet Wehrleina ili otkupit Hulkenberga :)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vidim da dosta ljudi ima lošije mišljenje o Wehrleinu, vide ga kao idealnog vodonošu. Iskreno, i meni se tako čini, osvojio je jedini bod za Manor i imao neke sjajne kvalifikacijske rezultate, ali svejedno ga ne percipiram kao nikakvog wunderkinda. Ali ima ali - treba se sjetiti ne tako davne 2014. i Daniela Ricciarda. Ni on nije bio pretjerana senzacija u Toro Rossu i činio se kao idealni novi vodonoša za Sebastiana Vettela. Točno se sjećam da sam na GP1 komentirao nešto u stilu da samo možda Ricci neće biti vodonoša i da će pružiti bar nekakav otpor pa sam pobrao hrpu minusa. A naravno, svi znamo što se dogodilo 2014. i svi vidimo da je Ricciardo danas jedan od najboljih vozača na gridu. Tako da nisam siguran što točno da mislim o Wehrleinu, je li on zbilja sigurna opcija ili je on riskantna opcija poput Riccija 2014. Navijam za drugu opciju :)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Cekajte ljudi vi Wehrleina gledate kao nekog klinju, koji ce se uvlacit u pakas Mercu. Niko ne spominje da je taj klinjo prvak u DTM-u i da ocigledno nije neki bezvezni talenat.

Sjetite se kako su mnogi bili skepticni za Ricciarda kad je dosao u RBR. 2013 apsolutno nista nije bog zna sta uradio da bi dobio mjesto u RBR. No gle cuda Ricciardo biva bolji od cetverostrukog prvaka!

Jednostavno ako Mercedes i dalje bude saglasan oko toga da nema timskih odredbi, onda Pascal ce dobro oznojit dupe Hamiltonu.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la:Dovoljno ti je da pogledaš Valenciu i Sepang te godine i da vidiš šta je radio.
Ajde Sepang je bila odlicna voznja, iako je Ferrari bio najjaci po kisi u prvom djelu sezone. Ali Valensija je bila vise srece nego pameti, jbt stigne neki bolid ili mjenjaju taktiku ili mu pukne guma ili mu box bude katastrofa ili mu ode motor, alternator... jeste to pobjeda startavsi sa 11 pozicije, ali tu je trku ispuco svu srecu za tu sezonu. Mada koliko god dizali Alonsa te sezone, nije bio nista bolji od Hamiltona, jedina stvar koja ga je izvlacila cijelu sezonu je pouzdanost u odnosu na RBR I Mc'Laren, koji bez kvara nisu mogli proc 3 trke.
Imao je dosta sreće, ali opet pogledaj gdje je obišao Šumahera (T4), Vebera i Grožana (T2).
https://www.youtube.com/watch?v=VNY4rXjRks4

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ne znam zašto Wehrleina toliko podcjenjujete, lik je učinio isto što i pokojni Jules Bianchi, samo jedan je učinio čistom trkom protiv konkurencije, ali sa jačim bolidom, dok je drugi iskoristio, jednostavno rečeno 'ludi Monako'. U DTM je rasturo, ko ga je pratio, zna o kakvom se vozaču radi. A i Ocona je pobjedio dosta puta, tako da se radi o jako dobrom vozaču, koji bi zadovoljio potrebe Mečke.
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Prevelike nade polazete u Wehrleina. Hamilton ce ga rijesiti bez ikakvih problema. Jos pogotovo motivirani Hamilton. Nastradati ce ko Kimi protiv Alonsa i Vettela.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mr.Spaceguy je napisao/la:Prevelike nade polazete u Wehrleina. Hamilton ce ga rijesiti bez ikakvih problema. Jos pogotovo motivirani Hamilton. Nastradati ce ko Kimi protiv Alonsa i Vettela.
Ponavljam, isto mišljenje je 99% ljudi imalo o Ricciardu prije dolaska u Red Bull, pa je sve demantirao. Realno mu ne možemo suditi dok ga ne vidimo na stazi, a do tad možemo samo nagađati.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Ricciardo je iza sebe imao bar 2 i pol sezone iskustva u F1 i to ne u nekoj momčadi backmarkera već u konkurentnom Toru Rossu. To je za mene velika razlika u odnosu na jednu godinu u Manoru...
Oni su oprezni po tom pitanju a sigurno ne žele da ponove slučaj sa Kvyatom. Mislim nije on toliko bio loš ali... Za sada im je vrlo fer ona izjava da će razmotriti sve opcije.
Citirat ću kolegu KRboy... Da kojim slučajem toliko žele Werhleina i da je 99% siguran (kako kažu neki kolege) on bi tu već bio najavljen, kao što je npr. Red Bull napravio 2014 sa Kyvatom, ali nije.
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 10.12.2016., 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡