Jos jednom sve pohvale na debiju

Ček malo. Tak svjedno na naglasku. Pa svi smo si svoji. Al, čovjek fer priznaje da se nije pripremio.....molim...!?Ferrari1345 je napisao/la:Steta za kisu, em nije bilo akcije, em je marka zeznuloTocno se vidi da imas naglasak sa juga hrvatske (Dalmacija), vjerovatno si od tamo negdje...
Jos jednom sve pohvale na debiju
Sorry! ništa namjerno, jednostavno ne pratim TV i medije domaće uopće, bar godinu dana općenito, a 4 mjeseca apsolutno, otkad sam uzeo max tv nisam se spustio ispod br 100, odnosno dokumentarnih kanala, a telka mi i tako 95% vremena služi kao extended display, niti sam na društvenim mrežama, tako da o domaćim zbivanjima nisam bio manje informiran od vrtića valjda.zagreb314 je napisao/la:ne nađe baš dobar primjer..mila bolesna..držimo fige..
''Kiša me zeznula i moja je greška što nisam pripremio još više materijala''...na hrvatskom jeziku to znači..nisam se pripremio...Ako si znao da TRI sata moraš live poričati, onda si se morao bolje pripremiti, zar ne ? No, sveukupno je bilo ok. A što to ja ne razumijem i li ne želim razumjeti ? Ako si pripremio materijala za pola sata, znači da se nisi dovoljno pripremio. Nije tako teško izračunati koliko vremena što traje...Nisi računao na kišu !? hehe..Pa prognozu za MC imaš, sad više ne po satu, nego po minuti...Povijest nikada nije dosadna. Dapače, ona je magistra vitae. Ispekao sam, nema sumnje slabo si se pripremio.Explorer je napisao/la:@Felipe - Hvala na podršci heh. Da, ne primijeti se baš da sam iz Dalmacije, dok će neki uspjeti skužiti da jesam. Moram književno govoriti tako da mi je to za sada malo čudno.
Evo vidiš, kolega @Ferrari1345 kaže kako se primijeti naglasak s juga hehe. Hvala i tebi na pohvali, trudit ću se sljedeći put ispravit one greškice u govoru, kada se malo spetljam jer puno govorim, nisam navikao na to.
@Kush - Hvala i tebi hehe. Da, glas mi je prilično "star", pa sam kroz srednju često glumio muškog roditelja haha. Ovo je prvi put ispred mikrofona, tj. prvi slobodni trening sam odradio s Antom, a drugi sam. Bio sam na tv-u par puta, ali po 2-3 min, što je ništa u usporedbi s ovim, treba moć odradit. Nadam se da nije bilo velikih pauza bez da se nešto govori. Mislim, glupo mi je stalno govoriti, možda je to i dosadno ljudima. Znam da i sam to ne volim, nešto kako je Jerga radio.
@zagreb314 - Otkud tebi informacija da se nisam pripremio za trening? Da se nisam pripremio, onda vam ne bi imao ništa za reći osim povijesti koju znam otprije. Ti očito ne razumiješ ili ne želiš razumijeti. Ja sam bio spreman i pripremio sam dosta materijala, koje sam potrošio kroz pola sata dok je padala kiša, krivo sam procjenio prestanak iste, a nisam htio da gledateljima bude dosadno, pa sam malo udario po povijesti Monaka. Onda mi za kraj treninga nije ostalo ništa, pa sam morao iz glave bubati, o tome govorim. Neiskustvo, a ne slaba priprema ili nešto treće. Prvo ispeci pa reci.
Ima li tko savjete za sljedeći slobodni trening? Sigurno ima nešto što vam je zasmetalo.