F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Čovječe koji šok, da ne spominjem koji će cirkus sad nastati na tržištu vozača, ne samo sada nego i u budućim strategijama momčadi za potpisivanje vozača. O samom činu nemam pojma što bih napisao, stvarno iznenađujuče - tko bi rekao.... :gandalf:
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Zna li netko je li se ikada aktualni prvak povukao iz F1?
Sisu (fin.)

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Prost

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Trebao bih se i ja uhvatiti knjige, ty ice
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Ferrari Maniac je napisao/la:Zna li netko je li se ikada aktualni prvak povukao iz F1?
mansell otišo u indy, pa se vratio u f1.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nema li Alonso u ugovoru 2+1 godina kada je potpisao za McHondu?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Ferrari je napisao/la:Nema li Alonso u ugovoru 2+1 godina kada je potpisao za McHondu?
Kad bi Merc povukao taj potez to bi bilo loše za F1 tj. i ovako su dominantni sa bolidom pa i kao dobavljač motora sredini poretka kao i nekoliko mladih vozača koji su pod njima.
Tako da bi priskrbljivanje Alonsovih usluga značilo imati monopol.

Mogu slobodno uposliti nekog od mladaca i biti još uvijek u vrhu, a zašto uposliti baš Alonsa?
Nico završio karijeru, a Lewis se oglušuje na momčadske instrukcije, napušta testiranje.....
Što je Ferrari uradio kad su se odnosi s Alonsom narušili? Dovode Raikkonena kao protuuteg ali i osigurač ako Alonso ode. Znamo ishod s tim da je Ferrari imao još jedan as u rukavu - predugovor s Vettelaom.

Sigurno da u Mercu imaju u vidu: što ako i Lewis ode onda im je raspad sistema defakto nemaju prvoklasnog vozača. Nico im je s ovom kasnom odlukom stavio vrući kesten u ruke.

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Ja bi radi sezone i nove 2017 uzeo Alonsa, neka Hamilton zasluzi krvavo svoj naslov kada ga vec mora ili zeli osvojiti. Imali bi Merk vs. Merk borbu, nova pravila 2017, vjerovatno i svadju i mislim da bi za F1 to bio pun pogodak. Vjerovatno ne za Mecku ali globalno za f1 pravi potez. To bi bio pravi cirkus. Ali mecka ce to odigrati na sigurno bez daljnjega.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nemoj te odbacivati RBR. Jer kruze glasine da je RBR napravio ogromne korake u aerodinamici.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Krstas je napisao/la:Eto onom smradu mjesto u Mecki.
Koji si ti bolesnik. Ovo je vjerovatno rekord u postajanju zatucanog fanboja. I to fanboj koga? Totalno nedokazanog vozača (u F1)...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Senja otišao na hlađenje tjedan dana.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
reso20 je napisao/la:Ja bi radi sezone i nove 2017 uzeo Alonsa, neka Hamilton zasluzi krvavo svoj naslov kada ga vec mora ili zeli osvojiti. Imali bi Merk vs. Merk borbu, nova pravila 2017, vjerovatno i svadju i mislim da bi za F1 to bio pun pogodak. Vjerovatno ne za Mecku ali globalno za f1 pravi potez. To bi bio pravi cirkus. Ali mecka ce to odigrati na sigurno bez daljnjega.
Nadam se da će Bernie dodatno pogurati tu priču ;)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
avetma je napisao/la:Senja otišao na hlađenje tjedan dana.

a krstaš prvi vrijeđa pascala, i njemu ništa. :thumbsd:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zašto bi itko vrijeđao Pascala? Momak je baš simpa i dobar vozač. Svašta....
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:
avetma je napisao/la:Senja otišao na hlađenje tjedan dana.

a krstaš prvi vrijeđa pascala, i njemu ništa. :thumbsd:
Staro pravilo je da smo malo tolerantniji kad se vrijeđa vozače nego kolege s foruma. Inače bi nakon svake utrke morali deset ljudi banirat.

Ali oko ovog slučaja si možda u pravu, Krstas isto malo na hlađenje, ali da bude fer njemu ide dan manje. :mrgreen:

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
da stanem malo u obranu kolege @Krstas (s obzirom da smo se registrirali otprilike istovremeno i slicnog smo godista :mrgreen: ) - mislim da je to bio vise kliktaj ocaja jer njegov ljubimac Ocon nece dobiti to mjesto,nego nesto 'osobno' upuceno Pascalu.....
a citajuci forum u vrijeme utrka,svasta se tu nadje jos mnogo socnijeg....ali to je u redu,samo pratimo sport sa strascu i to je to (naravno,dok to ne prijedje na nivo osbnog obracunavanja,kako i stoji u pravilima foruma)....peace :thumbs:
#KeepFightingMichael

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Fernando Alonso
Procitao sam da je Lauda rekao kako se pola vozaca nudi za to mjesto i kako bi bilo riskantno uzeti mladog vozaca poput Pascala....ponavljali se 2007 hmm ??

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
@Alonso king
upravo to sam napisao u temi Mercedes, ali nema veze od viška glava ne boli :D

Navodno se Toto "našalio" kako nisu zvali samo Kvyat i Kimi. :zubo: :gandalf:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Alonso king je napisao/la:Procitao sam da je Lauda rekao kako se pola vozaca nudi za to mjesto i kako bi bilo riskantno uzeti mladog vozaca poput Pascala....ponavljali se 2007 hmm ??
Ma to Lauda gura sebe na Rosbergovo mjesto, mi smo zaboravili da Mercedes ima još jednog trostrukog prvaka u ekipi :P

Što duže potraje ovo vrijeme Mercedesovog odlučivanja, mislim da će se pri tome raditi o fakat dolasku nekog top imena. Ako Mecedes ne cilja na isključivo njemačkog vozača, ja ne bih isključio ni Buttona iz svega ovoga. Button je mnogo manje vezan sad za McH od Alonsa, a Button ne bih ništa slabije bilo pojačanje za ekipu Mercedesa, jer kao što smo već vidjeli, Button je u stanju pobijediti i Hamiltona i Alonsa, a opet najbrijanost borbe između vozača bi dosta bila manjeg intenziteta već ona između Hamiltona i Alonsa. Mercedes mora razmišljati i o tome da svaka utrka ne postane potencijalno opasna da se pretvori u ovogodišnju Španjolsku, pogotovo što dolazi do promjene pravila i pitanje je hoće li Mercedes imati tako lak put za osvajanje još jedne konstruktorske titule. :gandalf:

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
senna66 je napisao/la:@Alonso king
upravo to sam napisao u temi Mercedes, ali nema veze od viška glava ne boli :D

Navodno se Toto "našalio" kako nisu zvali samo Kvyat i Kimi. :zubo: :gandalf:
Oni će pustiti da Mercedes dođe njima. A čuj, sigurno da se bar pola vozača ponudilo u narednih 48h. Tko im zamjera.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡