VN MONAKA (21.-24. svibnja)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gidra
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: SF
Maknuli ogradu na ulazu u drugu šikanu kod bazena. Veliki minus. Tamo je Lewis gadao ogradu prije oar godina u kvalifikacijama.
No gidra, no party.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Rezultat 1 sl. treninga:

slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
gidra je napisao/la:Maknuli ogradu na ulazu u drugu šikanu kod bazena. Veliki minus. Tamo je Lewis gadao ogradu prije oar godina u kvalifikacijama.
Hmm, ne sjecam se da je Lewis ikada gadao tamo ogradu. Ja se uvijek sjetim Kimija i te ograde 2007. Cini mi se isto u kvalifikacijama...

BTW jel zna netko tko je bio sukomentator na maxGP-u?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ja sam bio sukomentator. Nadam se da nije bilo preloše :bonk:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Haha, to sam i pomislio da bi ti to mogao biti... Bez brige nije bilo preloše :prcnjau:
Keep pushing :D
ocete bit i na 2 slobodnom treningu?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
No problem :D

Ne, bit ću samo ja na drugom slobodnom treningu, Ante je spriječen.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Šteta kaj Vas nemam gdje pogledati/poslušati :thumbs:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ne znam koliko propuštaš hehe
Sad ću još biti sam, treba meljati sat i pol, a da na nešto sliči :D

gidra
Formula 4
Formula 4
Ferrari1345 je napisao/la:
gidra je napisao/la:Maknuli ogradu na ulazu u drugu šikanu kod bazena. Veliki minus. Tamo je Lewis gadao ogradu prije oar godina u kvalifikacijama.
Hmm, ne sjecam se da je Lewis ikada gadao tamo ogradu. Ja se uvijek sjetim Kimija i te ograde 2007. Cini mi se isto u kvalifikacijama...

BTW jel zna netko tko je bio sukomentator na maxGP-u?
Imaš pravo :thumbs:
Zamjenio sam Kimija u Monacu i Hamiltona prvi krug Monze.

Ne gledam na našim programima prijenose ali probat ću uhvatit da vidim o čemu se priča :)
No gidra, no party.

gidra
Formula 4
Formula 4
Najvei forte Mercedesu ovaj vikend je prednji ovjes. Kada gledamo onboard oni jednostavno prelaze pasice pasice,dok drugima ponajviše Ferrariju prednji kraj previše poleti i gube na apexu. Grbavi ulazak u Mirabeau također savladavaju najmirnije i imaju stabilnost nakočenju. Torro rosso zasada izgleda jako dobro.
No gidra, no party.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Explorer je napisao/la:Ne znam koliko propuštaš hehe
Jbt. ja se začudio kad tih čuh glas, zvučiš duplo starije nego što izgledaš na slikama, bar duplo, ništa loše, samo sam se iznenadio :cool:
Ali način govora, opuštenost, sugerira da ti nije prvi put pred mikrofonom, u svakom slučaju OK :thumbs:
Bah! iako je rano još reći, ali imajući na umu da su iz McL-H najavljivali da bi ovdje mogli biti konkurentni jer motor nije presudan, gledajući tim putem mogao bih zaključiti iz činjenice da je Renault (njihovi timovi) vozio sa praktički "pola krila" u odnosu na ostale u svim trkama dosada, da putem smanjenog draga umanje i zaostatak u snazi, a nauštrb downforcea.
Ovdje bi stoga oni mogli maksimalno iskoristiti svoj forte - aeropaket, i mogli bi ozbiljno zaprijetiti williamsu, pa lako moguće i ferrariu u nekim okolnostima poput lošeg vremena, i slično.
Rano je za išta tvrditi, tim više što nisam pregledao fotke sa ovog vikenda, gdje bi se možda moglo ponešto takvo primijetiti. :chill:
Naravno opet je najvažnije odraditi kvalifikacije, ali tko kaže da i u jednom krugu nebi ovdje mogli iznenaditi, pogotovo po kiši, vidjet ćemo, i nadati se najboljem za nas.. ;)

Jel ima netko nekakva saznanja koja bi potkrijepila ovu teoriju?

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
:zijev:
Otkad nisam zaspao tokom treninga/trke, uf... Al me trznu ovaj onboard što puštaju. :mrgreen:
Obrigado Felipe

zagreb314
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: wolf
Nije loše. Vidi se da se zna znanje. Glas nije po mom ukusu, al kak vele u ''Someone like it hot''...nitko nije savršen.

Nego, koji je to razlog zbog kojeg je Vetma spriječen..Dam se kladiti da je nešto bez veze....?

zagreb314
Karting
Karting
Mora se priznati da je smiješno...Blažičko, Novak, Vetma...svi su zauzeti....!? hehehe...

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
zagreb314 je napisao/la:
Nije loše. Vidi se da se zna znanje. Glas nije po mom ukusu, al kak vele u ''Someone like it hot''...nitko nije savršen.

Nego, koji je to razlog zbog kojeg je Vetma spriječen..Dam se kladiti da je nešto bez veze....?
A što'š, nije Mila Horvat, da ima i glas i stas i...
bitnije je da ima znanje i rel. podatke o onom o čemu priča, ali su mu baš spustili vrući krumpir za prvi samostalni trening, kojeg praktično nije ni bilo, a trebalo je nešto pričati u eter, vjerujem da mu je baš laknulo kad su ponovo krenuli, hehe! ;) dobro se snašao zapravo, jer je stvarno bilo :zijev:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Zahvaljujem na podršci, trudio sam se koliko sam mogao s podacima koje sam imao i što sam sve iz glave izlupao, više se ni ne sjećam. Kiša me zeznula i moja je greška što nisam pripremio još više materijala. Sljedeći put ću to svakako imati na umu. Ali eto, platio sam danak nedostataku iskustva.

@zagreb314 - Krivo ste shvatili. Blažičko i Novak ne komentiraju slobodne treninge, dok je Ante bio spriječen doći, a razlog sigurno nije bezvezan.

zagreb314
Karting
Karting
Kush je napisao/la:
zagreb314 je napisao/la:

A što'š, nije Mila Horvat, da ima i glas i stas i...
bitnije je da ima znanje i rel. podatke o onom o čemu priča, ali su mu baš spustili vrući krumpir za prvi samostalni trening, kojeg praktično nije ni bilo, a trebalo je nešto pričati u eter, vjerujem da mu je baš laknulo kad su ponovo krenuli, hehe! ;) dobro se snašao zapravo, jer je stvarno bilo :zijev:
ne nađe baš dobar primjer..mila bolesna..držimo fige..

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Super Markec!!! najbolji komentator do sada... :D
S obzirom da ti je prvi put, ovo je bilo više nego odlično. Nadam se nastavku tvoje komentatorke karijere. ;) :thumbs:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

zagreb314
Karting
Karting
Explorer je napisao/la:Zahvaljujem na podršci, trudio sam se koliko sam mogao s podacima koje sam imao i što sam sve iz glave izlupao, više se ni ne sjećam. Kiša me zeznula i moja je greška što nisam pripremio još više materijala. Sljedeći put ću to svakako imati na umu. Ali eto, platio sam danak nedostataku iskustva.

@zagreb314 - Krivo ste shvatili. Blažičko i Novak ne komentiraju slobodne treninge, dok je Ante bio spriječen doći, a razlog sigurno nije bezvezan.
Pa velim, kladim se da je bezvezan razlog...Osim toga, pardon, kaj se gospoda ne mogu spustiti na tu razinu i pomoći na FP..!?
Iz glave lupao !? Niste se dovoljno pripremili !? hehe...Pa kad se planirate dovoljno pripremiti...!? hehe...ako ne za ovu priliku...!?

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Dajte ljudi uključite te diktafone pokraj TV-a, da i mi koji ne možemo čujemo Markeca. :D
Čestitke Exp :thumbs:
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡