zekohonda je napisao/la:ok raca, ti ga onda kupi kad prođe akcija za 20 e.
Pa samo sam komparirao odnose. Samim je time napomenuto da je povoljno kupiti. A iskreno, nemam namjeru kupovati jer kad sam, još od djetinjstva, počeo nešto skupljati, nisam znao stati i nemam mjeru, a poznavajući sebe, to bi mi mogao postati skup hobi
Evo stigli neki novi modeli, ali prije novih zaboravio sam prošli put slikati jednog:
Ayrton Senna, Toleman TG183B (1984)
A sad i novi: Fernando Alonso, Ferrari F10 (2010)
I mala usporedba koliko su bolidi u odnosu na 1975. godinu duži i uži:
50. model u mojoj kolekciji! Tko kaže da ne volim Hamiltona Lewis Hamilton, Mercedes F1 W05 Hybrid (2014)
I zadnji, moj Božićni poklon od hanume (iako mislim da ću i sam sebe nagraditi pred Božić ako bude dobrih popusta na CK Modelcars!) Rubens Barrichello, Jordan 194 (1994). Još samo dva Jordana i kolekcija je potpuna!
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Blackhawk je napisao/la:193 i EJ13. Ovog prvog će biti teže nabaviti po razumnoj cijeni
A EJ13, Fisicov?
Brazil, zadnja pobjeda (kakva god ona bila)....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Isključivo Fisicov :-) Iskreno ne znam zašto ga do sada nisam ni nabavio - valjda zato što se može nabavljati po povoljnoj cijeni pa sam se uvijek uzimao one za koje sam smatrao da ne msijem propustiti priliku