F1 modeli, makete i ostalo...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Baš krasne kolekcije. Zaintrigirale su me da si i ja u garaži koju već godinama uređujem složim mali kutak posvećen F1. Pogotovo mi se sviđaju replike kapa i kaciga. Odlična stranica i hvala za dijeljenje ovakve kolekcije s nama. Stvarno mi se sviđa.
"What a little star." May 26, 2012.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Pa vidio sam. Ja sam za garažu već dugo u potrazi za starom benzinskom pumpom kakve su bile šezdesetih, sedamdesetih. Nije mi problem ni da se mora restaurirati pošto se već neko vrijeme bavim oldtimerom (Opelom) pa igrama s limarijom nikada kraja. Recimo fliper sam nabavio jeftino kao i jukebox.
Ovako jedna lijepa polica sa biranim F1 sadržajem bi mi baš dobro došla. U planu mi je i izrada slike Michaela u Eau Rougeu kao zidne tapete pa bi takva priča lijepo zaokružila taj moj dio mira gdje pobjegnem od svih i svega.
Volio bih imati Michaelov Jordan iz 1991, kao i Benetton B195, (V10 Renault motor sa meni osobno najljepšim V10 zvukom ikada) Ferrari F310 jer je na njemu imao prvi put broj 1 na crvenom bolidu. Uz taj Ferrari, htio bih i F1-2000 i F2004. Našlo bi se tu mjesta i za Sennu, naravno Lotus 97t i Mclaren MP4/4. Te još pokoji bolid da ne nabrajam sada. Sve skupa do 10 maketa. Četiri kacige bih volio, Ayronovu, Michaelovu crvenu iz 2004 i zlatnu iz 2011 s kojom je slavio svoju 20u obljetnicu u F1. Zadnja bi bila Vettelova sa VN Japana 2011. Nadam se jednog dana i Ferrarijeva.
To mi je nekako prošlo kroz glavu dok sam malo razmišljao o tome kako bih si to uredio. Postoje i razne kape, one su nešto jeftinije od modela kaciga i isto su super stvar.
Svakako way to go pa mi je ova tema bila od velike koristi. Bude se to po malo skupilo.
Ovako jedna lijepa polica sa biranim F1 sadržajem bi mi baš dobro došla. U planu mi je i izrada slike Michaela u Eau Rougeu kao zidne tapete pa bi takva priča lijepo zaokružila taj moj dio mira gdje pobjegnem od svih i svega.
Volio bih imati Michaelov Jordan iz 1991, kao i Benetton B195, (V10 Renault motor sa meni osobno najljepšim V10 zvukom ikada) Ferrari F310 jer je na njemu imao prvi put broj 1 na crvenom bolidu. Uz taj Ferrari, htio bih i F1-2000 i F2004. Našlo bi se tu mjesta i za Sennu, naravno Lotus 97t i Mclaren MP4/4. Te još pokoji bolid da ne nabrajam sada. Sve skupa do 10 maketa. Četiri kacige bih volio, Ayronovu, Michaelovu crvenu iz 2004 i zlatnu iz 2011 s kojom je slavio svoju 20u obljetnicu u F1. Zadnja bi bila Vettelova sa VN Japana 2011. Nadam se jednog dana i Ferrarijeva.
To mi je nekako prošlo kroz glavu dok sam malo razmišljao o tome kako bih si to uredio. Postoje i razne kape, one su nešto jeftinije od modela kaciga i isto su super stvar.
Svakako way to go pa mi je ova tema bila od velike koristi. Bude se to po malo skupilo.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Garažu sam sazidao prije par godina. Od tad ju po malo uređujem. Trebala je biti samo garaža, a sada je samo lijep prostor gdje stoji auto. Ima tu i pecara, kuhinja, frižider, šank, inoxica za vino... Tako da je to uvijek meni samo "smjernica". Vjerujem da će tako i sa ovime biti. Ako ništa, imam vremena, nisam brzoplet pa po malo.
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Jordan
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ferrari F2007, Raikkonen, možda čak onaj model sa kojim je osvojio WCH.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kimi je imao žutu kameru 2007, onda mora da je Massa 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
svaka čast... prvo što mi vazda prođe kroz glavu je: koliko su ovi bolidi ljepši od ovih sadašnjih.
a drugo je....za te pare možete poć neku utrku...recimo barcelonu. f1 karta+aviokarta.
a drugo je....za te pare možete poć neku utrku...recimo barcelonu. f1 karta+aviokarta.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Evo i meni stigli neki bolidići 
Ferrari F2002 i Red Bull RB9. U dolasku su još četiri komada, budete vidjeli koji
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]

Ferrari F2002 i Red Bull RB9. U dolasku su još četiri komada, budete vidjeli koji

[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Jordan
Mi svejedno idemo na utrku, a pare umjesto na ljubavnice trošimo na modelezekohonda je napisao/la:svaka čast... prvo što mi vazda prođe kroz glavu je: koliko su ovi bolidi ljepši od ovih sadašnjih.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Haha
Mogao bi i ti zeko nabavit jedan model od Honde kad si toliki navijač

Mogao bi i ti zeko nabavit jedan model od Honde kad si toliki navijač

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
imam ja takumu sata f 3 mugen honda, jednu repsolku i civic type r. meni dovoljno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.