VN ŠPANJOLSKE (08. - 10. svibnja 2015.)
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
u ponoć haha, pa ajde, nije to tako kasno.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
A daaaajExplorer je napisao/la:u ponoć haha, pa ajde, nije to tako kasno.

Nije kasno ako sutra ne moraš ustati u šest u školu.

Obrigado Felipe
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ako je Barcelona ogledalo sezone, onda samo jedna momčad nakon jučerašnje utrke može imati veliki osmijeh na licu. Još jedna briljantna pobijeda Mercedesa i još jedan debakl F1.
Negdje sam pročitao (naravno informacija upitne vjerodostojnosti) kako je Red Bull potrošio 3 milijuna funti na novi kratki nos, nos s kojim bi oni zaprijetili Williamsu. Također Ferrari je promjenio 70% bolida, 70% = 0.3/0.4 sec. Rezultat toga je 45 sekundi iza pobjednika.
McLaren je tužna priča ove sezone. Lotus je smiješna priča ove sezone (tamo cirkusanti voze Mad Max bolide).
itd itd itd.
Utrka je bila dosadna. Danas mi je F1 prisjela, sutra će biti bolje.
Btw sutra ću napisati jedan kratki osvrt u Ferrari temi ( isve samo ne pozitivan).
Negdje sam pročitao (naravno informacija upitne vjerodostojnosti) kako je Red Bull potrošio 3 milijuna funti na novi kratki nos, nos s kojim bi oni zaprijetili Williamsu. Također Ferrari je promjenio 70% bolida, 70% = 0.3/0.4 sec. Rezultat toga je 45 sekundi iza pobjednika.
McLaren je tužna priča ove sezone. Lotus je smiješna priča ove sezone (tamo cirkusanti voze Mad Max bolide).
itd itd itd.
Utrka je bila dosadna. Danas mi je F1 prisjela, sutra će biti bolje.

Btw sutra ću napisati jedan kratki osvrt u Ferrari temi ( isve samo ne pozitivan).

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Bez brige Ice.. Ferrari ima novu mantru, "Never lift. never stop believing." Bude sve došlo na svoje, no trebat će vremena.
Vettel je sa novim paketom, koji nije niti mogao odmah pokazati svoj potencijal, gubio previše na izlasku iz zavoja.. no to će oni već srediti. U/nakon Kanade kad dođe nova mašina također možemo očekivati koju utrku dvije da se sve pokopča, on kako se bude bližila ljetna stanka tada bi sve trebalo sjesti na svoje.

Vettel je sa novim paketom, koji nije niti mogao odmah pokazati svoj potencijal, gubio previše na izlasku iz zavoja.. no to će oni već srediti. U/nakon Kanade kad dođe nova mašina također možemo očekivati koju utrku dvije da se sve pokopča, on kako se bude bližila ljetna stanka tada bi sve trebalo sjesti na svoje.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Sutra počinje i završava u srijedu Vjerovatno će biti na Movistar F1 (stavio sam strim na onu temu).
Sad baš vidim da imaju mješane vozače.. ja sam mislio kako moraju biti striktno sa testnim i mladim vozačima, onda to možda i nije onaj test za mlade vozače, ili se varam. Vidim da svaki tim ima barem jednog mladog vozača (u zelenom).

Sad baš vidim da imaju mješane vozače.. ja sam mislio kako moraju biti striktno sa testnim i mladim vozačima, onda to možda i nije onaj test za mlade vozače, ili se varam. Vidim da svaki tim ima barem jednog mladog vozača (u zelenom).

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije ovo test mladih vozača, ovo je normalan unutar-sezonski test, ali po novim pravilima sve momčadi moraju dati dva dana tih testiranja mladim vozačima (mislim da će u Austriji također poslije utrke biti test)
Ne znam hoće li Movistar prenositi, na njihovom rasporedu za sutra nema ništa...

Ne znam hoće li Movistar prenositi, na njihovom rasporedu za sutra nema ništa...
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Budemo vidjeli.. navodno su prenosili prošle predsezonske testove, no malo smo prekasno skužili.
..dada, u Austriji su ove godine također testovi 23.6.-24.6.
Thx na informacijama!
..dada, u Austriji su ove godine također testovi 23.6.-24.6.
Thx na informacijama!

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ja ih našao bukvalno zadnjih pet minuta zadnjeg dana testova. 
Bila je uživo emisija iz Jereza sa nekoliko reportera u boksu i oko staze.

Bila je uživo emisija iz Jereza sa nekoliko reportera u boksu i oko staze.
Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Kimi je lagano popi...o tokom prošle utrke:
Kimi during the SpanishGP: What the [censored by FOM] is this Marussia doing? He has been three corners now in the middle of the road.
___
Kimi: Get that Marussia out of the way as soon as we catch him.
-Copy, copy, we’re on it.
___
KR: Blue flags for this guy.
DG: Copy, they’re not being good at al
___
More angry Kimi:
Kimi's team radio during the SpanishGP: - This [censored by FOM] Toro Rosso it just came in front of me.

Kimi during the SpanishGP: What the [censored by FOM] is this Marussia doing? He has been three corners now in the middle of the road.
___
Kimi: Get that Marussia out of the way as soon as we catch him.
-Copy, copy, we’re on it.
___
KR: Blue flags for this guy.
DG: Copy, they’re not being good at al
___
More angry Kimi:
Kimi's team radio during the SpanishGP: - This [censored by FOM] Toro Rosso it just came in front of me.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Hihi.. uspio sam kolegu Somersa nagovorit da nastavi sa svojim TechF1 Showom. Malo se ulijenio od kad piše za planetf1.com. Malo ga podržite kojom pohvalom da nastavi sa videima.. dečko ima ćuku i vrlo je pristupačan.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WPRayM6TZkk[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WPRayM6TZkk[/youtube]