vlado je napisao/la:Bas citam danas... Kako zeznuta situacija za samsung. A apple se moze opustiti sto se tice 7 plus modela.
Pa mr. jos se ti noviji povoljn kinezi moraju dokazati. Samsung ce uraditi zamjene, mislis da ces tamo nesto doziviti na 170 $ uloga?
Otkad je to Samsung konkurencija iPhone-u? Pametan korisnim androida nikad neće uzeti Samsunga ili neki brend koji je razvikan.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Pa ti su dva glavna igraca na trzistu. Mnogi cekaju jos koji dan da vide hoce li N7 ili ip7 plus. Na to sam mislio. A sta ce to uzeti pametan korisnik androida?
Ja bi prije uzeo one +3, Xiaomi, Huawei p9, ZTE zuk2... Nije da se nema izbora.
Odamh sam skužio Hamiltona u novoj Call of Duty igri
Gledam dali je on i stvarno je... Sjetio sam se da sam čito vijest kako će se on pojavit. I glas je njegov...
pero iz bukurešta je napisao/la:Odamh sam skužio Hamiltona u novoj Call of Duty igri
Gledam dali je on i stvarno je... Sjetio sam se da sam čito vijest kako će se on pojavit. I glas je njegov...
Ajde priznaj da je odmah bio pokušaj basha
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Jel ovo zajebancija ili je on stvarno u igri?
Ako je, skidam je odmah i idem u samoubilačku misiju
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Upravo me nakon jedne misije kada sam sletio na svoj brod odmah po izlasku iz lifta udavio: "Captain, news reports coming on about the gateway if you want to join us"
A tu je i Jon Snow iz Game of Thronesa
No tip je glumac pa tumači glavnog negativca, ali ovaj jazavac samo smeta na brodu
Planiram sad za blagdane uzet neki novi mob a ovaj mi je bas lijep...
Jos nesto, imam obiteljsku tarifu 3 moba u Ht-u cca. 320kn/mj neograniceni pozivi i internet (2gb max brzina kasnije srežu brzinu) i sad dodjem neki dan u t centar kao produzit to i da si uzmem ko nositelj neki mob. I veli meni ženska da više nema te moje tarife, da sad nakon 2gb nema vise interneta uopce ako ne kupis dodatno....znaci nema vise smanjenje brzine, jednostavno vise nemas interneta . Rekla mi je da nediram tu tarifu dok me god ne stisnu da moram promjenit. Jel tako sad i kod ostalih operatera? Malo sam zagorio sto se toga tiče
Planiram sad za blagdane uzet neki novi mob a ovaj mi je bas lijep...
Jos nesto, imam obiteljsku tarifu 3 moba u Ht-u cca. 320kn/mj neograniceni pozivi i internet (2gb max brzina kasnije srežu brzinu) i sad dodjem neki dan u t centar kao produzit to i da si uzmem ko nositelj neki mob. I veli meni ženska da više nema te moje tarife, da sad nakon 2gb nema vise interneta uopce ako ne kupis dodatno....znaci nema vise smanjenje brzine, jednostavno vise nemas interneta . Rekla mi je da nediram tu tarifu dok me god ne stisnu da moram promjenit. Jel tako sad i kod ostalih operatera? Malo sam zagorio sto se toga tiče
320 kuna kao što znam je oko 50 eura......da te ne razočaram ali ja imam pretplatu od 599 denara(mrvicu manje od 10 eura) i imam neograničene pozive unitar moje MKD(bilo koje mreže,ama bukvalno neograničeno), 3 gb internet i 200 SMS
PS.ako tražiš telefon za brz internet traži neke kineske modele koje stavljaju najjače procesore, ali kamere su im standard ili 8 ili 13 MP što prevedeno na Samsung telefone iznosi oko 5 MP. ja imam samsung J5 i uzeo sam ga najviše zbog kamere. nemam reči....Jedan moj drug zaljubljenim u Iphone(ima para ko bog) pokazivao mi je fotografije sa ‚‚ajfonom‚‚...i šta reči...moj fon sa 160 jevreja vadi najmanje dva puta bolje slike od razuzdanog 6 ili neznam kojek ‚‚ajfona‚‚
na aliexpresu je samsung J5 ali 2016 verzija(16 g memory, 2 g RAM, 13 Mp kamera) oko 165 dolara, američkih. Treba što više reći....a ako se traži brzina procesora, onda je ponuda znatno bolja
Što mislite o mobitelu Xiaomi Redmi Pro (Omega) ona jača verzija 3gb.ram/64GB, jači GPU.
Kupio ga nedavno u Bangoodu za 178$. dostava unutar mjesec i pol, pretpostavljam.
Super mobitel, mislim da si dobro prošao što se tiče cijene. Dobra izrada, ekran vrlo dobar, kameru nisam gledao. Radi lijepo fluidno, baterija je obećavajuća.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.