HeatBlast44 je napisao/la:Da je kojim slucajem Hamilton pjevo, rekli bi ''koji krestavac, smanjite zvucnike ''
Naravno
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
2015 nije bilo upitno tko će osvojiti naslov (po meni jedini Lewisov 100% zaslužen naslov) a 2014-šbbkbb, zamisli da je hamdi crko enđin, tko bi onda bio prvak!?
Baš su to "pod nosom" uzeti naslovi, Kimi je uzeo naslov "pod nosom" Mclaren-ovcima, a ne ovo.
Baš sam i ja o tome razmišljao, što da se Hamiltonu dogodilo ono s motorom u Abu Dhabiju? Onda ni balans za 2015. ne bi bio isti, pa tko zna kako bi Lewis vozio. Rosberg je prepodcijenjen vozač.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Explorer je napisao/la:Baš sam i ja o tome razmišljao, što da se Hamiltonu dogodilo ono s motorom u Abu Dhabiju? Onda ni balans za 2015. ne bi bio isti, pa tko zna kako bi Lewis vozio. Rosberg je prepodcijenjen vozač.
Premalo se vjeruje Rosbergu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.