F1PULS PRVENSTVO 2016.
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Ohoo.. Prosli vikend bodovi, ovaj postolje.. Krenulo je 

Fernando is faster than all of you 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Zbrojio sam još jednom kompletne rezultate, za svaki slučaj. Molim javite ako bude još nekih grešakaJTrulli11 je napisao/la:Ante, mislim da si mi krivo zbrojio bodove. Imao sam 14 i nakon današnje utrke bi trebalo biti 39. U konstruktorskom je dobro zbrojeno, ali u vozačkom fali 10

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, 98>97

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
VN SAD-a
Hamilton
Rosberg
Vettel
Verstappen
Raikkonen
Ricciardo
Perez
Hulkenberg
Massa
Bottas
Grosjean
Alonso
Button
Sainz
Kvyat
Palmer
Magnussen
Ericsson
Nasr
Gutierrez
Ocon
Wehrlein
PP Hamilton
FL Rosberg
Hamilton
Rosberg
Vettel
Verstappen
Raikkonen
Ricciardo
Perez
Hulkenberg
Massa
Bottas
Grosjean
Alonso
Button
Sainz
Kvyat
Palmer
Magnussen
Ericsson
Nasr
Gutierrez
Ocon
Wehrlein
PP Hamilton
FL Rosberg
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To da dignem malo temu da vas podsjetim 

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
VN SAD
1-Rosberg
2-Hamilton
3-Ricciardo
---------------------------
4-Vettel
5-Verstappen
6-Raikkonen
7-Perez
8-Hulkenberg
9-Bottas
10-Alonso
11-Massa
12-Grosjean
13-Gutierrez
14-Sainz
15-Kvyat
16-Magnussen
17-Palmer
18-Nasr
19-Wehrline
20-Ocon
----------------------------------
DNF-Button, Ericsson
PP-Rosberg
FL-Vettel
1-Rosberg
2-Hamilton
3-Ricciardo
4-Vettel
5-Verstappen
6-Raikkonen
7-Perez
8-Hulkenberg
9-Bottas
10-Alonso
11-Massa
12-Grosjean
13-Gutierrez
14-Sainz
15-Kvyat
16-Magnussen
17-Palmer
18-Nasr
19-Wehrline
20-Ocon
----------------------------------
DNF-Button, Ericsson
PP-Rosberg
FL-Vettel
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
SAD
1.Rosberg
2.Hamilton
3. Ricciardo
4.Vettel
5.Raikkonen
6.Verstappen
7.Perez
8. Hulkenberg
9.Bottas
10. Grosjean
11.Alonso
12.Massa
13.Button
14.Sainz
15.Kvyat
16.Magnussen
17.Erricson
18.Nasr
19.Wehrlein
20.Ocon
DNF Palmer, Gutierrez
PP Hamilton
FL Rosberg
Poslano sa mog LG-D325 koristeći Tapatalk
1.Rosberg
2.Hamilton
3. Ricciardo
4.Vettel
5.Raikkonen
6.Verstappen
7.Perez
8. Hulkenberg
9.Bottas
10. Grosjean
11.Alonso
12.Massa
13.Button
14.Sainz
15.Kvyat
16.Magnussen
17.Erricson
18.Nasr
19.Wehrlein
20.Ocon
DNF Palmer, Gutierrez
PP Hamilton
FL Rosberg
Poslano sa mog LG-D325 koristeći Tapatalk

- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 10 god
- Navija za: Jordan
VN SAD-a
1. Ocon
2. Wehrlein
3. Magnussen
4. Grosjean
5. Sainz Jr.
6. Alonso
7. Nasr
DNF:
Rosberg
Hamilton (sudar u prvom zavoju nakon što Rosberg pokuša ponoviti potez koji je Hamilton napravio Rosbergu prošle godine – Rosberg će se polomljenog bolida došlepati do boksa i odustati, Hamilton će se zavrtiti na stazu točno pred bolide Ricciarda i Pereza)
Ricciardo
Perez (kolateralne žrtve sudara Rosberga i Hamiltona)
Verstappen (pokušavajući prestići vodećeg Kimija u 3. krugu, Kimi će mu završiti vrata a ovaj će završiti u ogradi)
Hilkenberg (6. krug – odustaje zbog kvara na mjenjaču, iako iza utrke njemačkim novinarima priznaje da je odustao u znak protesta zbog toga što mu komentatori pogrešno izgovaraju prezime. To će raditi i dalje, odnosno sve dok mu se prezime ne počne izgovarati kako treba, ili dok Rosberg ne postane Ruzberg, Vettel Futel, a Wehrlein Virlajn)
Massa (10. krug – odustaje po tko zna koji put zbog tehničkog kvara)
Button (17. krug – Hondin motor još jednom govori „ja više ne mogu“, a frustrirani Button nakon utrke objavljuje da trenutno odlazi u mirovinu)
Vettel
Gutierrez (23. krug – nakon što se dva kruga vozi za Gutierrezom, poznatijim kao Giterez, pokušavajući ga zaobići za cijeli krug, i nakon još jednog team radia u kojem svojim kriještavim glasom psuje sve po spisku Meksikancu, odlučuje se proći na silu ali sve rezultira sudarom i odustajanjem obojice)
Bottas (43. krug – sa dva kruga zaostatka, i sigurnim ugovom s Williamsom, Bottas odlučuje da mu i nije potrebno više voziti te na iznenađenje momčadi ulazi u boks, parkira bolid i izlazi. Službeno objašnjenje – „car handling“)
Ericsson (46. krug – nakon posljednjeg izlaska iz boksa, kotač otpada s bolida ali Ericsson to ne primjećuje i vozi iduća dva kruga prije nego dobije crnu zastavu)
Raikkonen (50. krug - govoreći na team radio „Yeah, yeah i know what i'm doing“, izgubit će koncentraciju i s vodeće pozicije završiti u ogradi)
Palmer
Kvyat (52. krug – nakon što u znak protesta kolega Slavenowsky uleti na stazu i uzrokuje ulazak SC-a, pri ponovnom startu Palmer ambiciozno pokušava prijeći Kvyata za prvo mjesto ali prosklizava, udara u Rusa i oba dva završavaju u suzama pokraj staze. Palmer i u većim jer shvaća da mu je to kraj nadanjima da će voziti žuti bolid iduće sezone. Pod SC-om do kraja Ocon ostvaruje senzacionalnu pobjedu!)
PP: Hamilton
FL: Slavenowsky (bježeći pred policijom)
1. Ocon
2. Wehrlein
3. Magnussen
4. Grosjean
5. Sainz Jr.
6. Alonso
7. Nasr
DNF:
Rosberg
Hamilton (sudar u prvom zavoju nakon što Rosberg pokuša ponoviti potez koji je Hamilton napravio Rosbergu prošle godine – Rosberg će se polomljenog bolida došlepati do boksa i odustati, Hamilton će se zavrtiti na stazu točno pred bolide Ricciarda i Pereza)
Ricciardo
Perez (kolateralne žrtve sudara Rosberga i Hamiltona)
Verstappen (pokušavajući prestići vodećeg Kimija u 3. krugu, Kimi će mu završiti vrata a ovaj će završiti u ogradi)
Hilkenberg (6. krug – odustaje zbog kvara na mjenjaču, iako iza utrke njemačkim novinarima priznaje da je odustao u znak protesta zbog toga što mu komentatori pogrešno izgovaraju prezime. To će raditi i dalje, odnosno sve dok mu se prezime ne počne izgovarati kako treba, ili dok Rosberg ne postane Ruzberg, Vettel Futel, a Wehrlein Virlajn)
Massa (10. krug – odustaje po tko zna koji put zbog tehničkog kvara)
Button (17. krug – Hondin motor još jednom govori „ja više ne mogu“, a frustrirani Button nakon utrke objavljuje da trenutno odlazi u mirovinu)
Vettel
Gutierrez (23. krug – nakon što se dva kruga vozi za Gutierrezom, poznatijim kao Giterez, pokušavajući ga zaobići za cijeli krug, i nakon još jednog team radia u kojem svojim kriještavim glasom psuje sve po spisku Meksikancu, odlučuje se proći na silu ali sve rezultira sudarom i odustajanjem obojice)
Bottas (43. krug – sa dva kruga zaostatka, i sigurnim ugovom s Williamsom, Bottas odlučuje da mu i nije potrebno više voziti te na iznenađenje momčadi ulazi u boks, parkira bolid i izlazi. Službeno objašnjenje – „car handling“)
Ericsson (46. krug – nakon posljednjeg izlaska iz boksa, kotač otpada s bolida ali Ericsson to ne primjećuje i vozi iduća dva kruga prije nego dobije crnu zastavu)
Raikkonen (50. krug - govoreći na team radio „Yeah, yeah i know what i'm doing“, izgubit će koncentraciju i s vodeće pozicije završiti u ogradi)
Palmer
Kvyat (52. krug – nakon što u znak protesta kolega Slavenowsky uleti na stazu i uzrokuje ulazak SC-a, pri ponovnom startu Palmer ambiciozno pokušava prijeći Kvyata za prvo mjesto ali prosklizava, udara u Rusa i oba dva završavaju u suzama pokraj staze. Palmer i u većim jer shvaća da mu je to kraj nadanjima da će voziti žuti bolid iduće sezone. Pod SC-om do kraja Ocon ostvaruje senzacionalnu pobjedu!)
PP: Hamilton
FL: Slavenowsky (bježeći pred policijom)
- Slavenowsky
- Formula 1
Fantasticna analiza 
A ovo:

A ovo:
Hahahhahahahah, dobarBlackhawk je napisao/la:FL: Slavenowsky (bježeći pred policijom)

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Neki se očito nemogu pomiriti da komentiranje nije po njihovom... No neka, na stranu toga ovo ostalo mu je ako ništa dobro samo za neku drugu temuf1zd je napisao/la:Jel ovo sad već trollanje ili što...

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 10 god
- Navija za: Jordan
Haha. Valjda mogu dati prognozu kakvu zelim? Gdje u pravilima pise kako se smije ili ne prognozirati? Vi prognozirajte kako vi hocete ja cu kako ja hocu. I ovo nema nikakve veze s izgovorom Hilkenberga iako sam definitivno iskoristio priliku. Na komentatorima je kako ce izgovarat, ja sam samo upozorio na nepravilnost a kako ce izgovarat njihova je stvar. Ja gledam na drugom mjestu.
@Ferrari1345 - puno je toga za neku drugu rubriku.
Samo se vi drzite svojih prognoza a kad se moja pokaze vecinski tocnom onda cemo raspravljat
@Ferrari1345 - puno je toga za neku drugu rubriku.
Samo se vi drzite svojih prognoza a kad se moja pokaze vecinski tocnom onda cemo raspravljat

- Slavenowsky
- Formula 1
A neki se ne mogu suzdrzat da nesto ne komentarisu. Sve ostalo je moguce u prognozi, sem FL-a 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
VN SAD-a
1.Hamilton
2.Rosberg
3.Verstappen
4.Vettel
5.Ricciardo
6.Raikkonen
7.Perez