Livreje, ili da ubacim hrvatski za promjenu, palete boja su osjetljiva stvar ravnoteže i ukusa, svi znamo da neke boje idu bolje sa nekim drugima, obično komplementarnim, ili gdje jedna boja ističe još više drugu, i u principu, što šarenije (šira paleta), teže je pogoditi omjere i rasporede boja da zadovolje ukus većine, benneton nije bio loš tu, ali to im je i bio zaštitni znak, dok su neka izdanja FI recimo meni bila užas, ali i oni su prigušili napad na oči u zadnje vrijeme.
Što se tiče ovih gore, slažem se s @Frantic za ovo @senna66, prejako i najbolje što sam vidio za McL, jedino upada u oči da je zapravo isto kao i Ferrari zbog ove crne na poklopcu motora, ali nebih imao ništa protiv da vidim takav McL, a moji da se riješe te crne i stave je na tradicionalna mjesta.
ovo @croatic, rekoh da ne obožavam baš šarenilo, ali ovdje to nije ni bitno, jer su personalizirane palete za određene vozače i služe samo za inspiraciju, iako bih ovu paletu na mercu volio vidjeti, ali bez onog nico, i neke sitne promjene, no dosta dobra kombinacija, da stavio bih mandatorno brojeve tako velike na bočne panele zadnjeg krila, samo neznam dali originalne dizajne ili po starinski sve iste bijele u crnom krugu, ali brojevi bi trebali biti uočljivi maksimalno..
________
pitanje za nekog zagriženog McL fana, što je sa onim P1 autom, jel postoji šansa da upakiraju Hondu unutra i da ga vidimo negdje na pisti, jel ima merc kakvo veto na to, ili što, izašao je kada i psche 918, i očekivao sam da će i oni put WEC-a s tim, ili neke druge endurance serije, ali su prekinuli s mercom, no cestovne aute i dalje prave s njim, pa neznam više, ako se mogu utrkivati sa 650-kom, zašto ne i s ovim, pitam onako, pošto je brod za prototipove odavno isplovio za ovu eru, bilo bi lijepo da su to odigrali, vjerojatno nije htio merc razvijati trkaću tehnologiju u hondinom dvorištu, što je logično, ali žao mi je što je taj projekat ispaštao zbog toga, to ih je moglo držati u zraku kod sponzora i ponuditi mjesta za kaljenje vozačima na čekanju uz neke u F1 mirovini, a i spomenuta 650-ka je čekala neko vrijeme u trgovini da zamjeni MP4-12C.
Sve u svemu moram priznati da mi mnogi potezi McL-a zadnjih godina nisu baš logični, jel ima netko neko suvislo objašnjenje?
Uostalom ta spika da nemožeš pobijediti proizvođača s njegovim motorom ne drži baš vodu, bilo je takvih slučajeva mislim, pada mi par na pamet ali trebao bih provjeriti, no ako i je tako, zašto onda nitko od jačih nije dao motor RB-u?