Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Merc (6)
Dečki i cure, nemojte se zamarati s tim. Tamo je bilo dobro zbog ekipe koja je sad tu, završilo je kako je završilo i to je to. Imamo ovdje odličnu stvar, odličnu ekipu entuzijasta i znalaca te nam jedino preostaje polako dizati standarde i uživati u tome što imamo. [THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Malo sam čitao vijesti o utrci na najvećim portalima...U Sportskim novostima Abu Dhabi su napisali Abu Dabi, a ni gramatiku ne znaju :facepalm: "Mercedes ima 583 bodova" Na Indexu su screenshotali rezultate utrke i stavili sliku.....

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
odakle onom konjskom repiću tolke veze i pare? Eto ga u Engleskoj sa Hamdijom :facepalm:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... ga/392911/

Odakle mu lova? Evo čovjek marljivo skuplja :prcnjau:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
@Nemoj zamjeriti Ex, ali sad mi nije jasno kada sam ja pričao o konjskom repiću onda mi je kolega Vetma izbrisao komentar jer sam kakti otišao predaleko (jel spomenuo sam od koga izvlači pare). Sad ti otvoreno pričaš o krađi, a kolega Vetma šuti.
No dobro... kako god... :pivo: :zubo:

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
KrBoy93 je napisao/la:odakle onom konjskom repiću tolke veze i pare? Eto ga u Engleskoj sa Hamdijom :facepalm:
Pa nema on ( Štetner ) toliko puno štela..... Mladen Jergović je, razumljivo, pun veza........
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Iceman je napisao/la:@Nemoj zamjeriti Ex, ali sad mi nije jasno kada sam ja pričao o konjskom repiću onda mi je kolega Vetma izbrisao komentar jer sam kakti otišao predaleko (jel spomenuo sam od koga izvlači pare). Sad ti otvoreno pričaš o krađi, a kolega Vetma šuti.
Mea culpa, nisam znao za dogovor. Sad sam se čuo s Antom, sve rješeno.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la:@Nemoj zamjeriti Ex, ali sad mi nije jasno kada sam ja pričao o konjskom repiću onda mi je kolega Vetma izbrisao komentar jer sam kakti otišao predaleko (jel spomenuo sam od koga izvlači pare). Sad ti otvoreno pričaš o krađi, a kolega Vetma šuti.
A jesi me našao, pet minuta nakon njegovog posta odmah me loviš da mučki šutim, a nisam ni vidio post do maloprije :D Pričali smo sad Marko i ja, i dalje stoji pravilo da se takvo vrijeđanje uvijek briše. :thumbs:

Šta se tiče Davorina i Hamiltona, ja mislim da je to zapravo slika iz Madame Tussauds :mrgreen:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@Ex i avetma - sve ok, najte zamjeriti... Samo sam primjetio :P ;)

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
avetma je napisao/la: Šta se tiče Davorina i Hamiltona, ja mislim da je to zapravo slika iz Madame Tussauds :mrgreen:
:rofl: :rofl:

biće je on nagazija luju kaubojkom, pa ovaj jadan nemože testirati sad!

Šalu na stranu, ne pratim u zadnje vrijeme previše zbivanja, ali vidim da je jerga preuzeo gp1 skroz na skroz, i nebih imao ništa protiv, dapače, da netko sa toliko neposrednih iskustava piše kod nas u ovoj malo državi, ali nakon malezije mislim, nebitno, uglavnom pročitah jedan članak i super, krenuh na drugi i zgadi mi se život, samo zbog nekog uvoda i pripreme ulaska u temu, njegov ego mu neda mira, toliko je to bilo pompozno i pretenciozno, što je on tada tamo radio, a nema veze sa današnjom F1, neka i ima, neka se radilo o prijenosu i smještanju kamera, iako je i to otišlo daleko naprijed, ali je ispalo, kao da je on bio režiser prijenosa..

uglavnom taj njegov ego je uništio i članak i moju volju da ga čitam, ja razumijem to, svi smo mi ljudi i imamo svoj ego, ali pisati nešto u tom stilu na forumu i pisati to u službenom članku je nebo i zemlja, taj pristup novinarstvu, gdje u tehničkom sportu on uvijek nalazi načina veličati sebe odbija mnoge, zapravo sve ljude, koji drže do osobnog dostojanstva i ponosa, jer je nemoguće uživati u nečemu u čemu ti netko toliko docira svojim osobnim mišljenjem.
a na temelju nekih stvari na čijim je marginama bio prije 20 godina, neznam - možda je to do mene i mog shvaćanja, i ako je tako isprike!
ali moram reći da s istim tim, s čim bi mogao dobivati kvalitetne čitatelje, on ih tjera, bar u mom slučaju :chill:
(daleko da sam neki kvalitetan, ali sam čitatelj, pratitelj sporta sa stažem i ono između redaka me zna zasmetati toliko da izgubim volju za konzumacijom, pa da je i bivši F1 vozač, ako piše tako da je on ispred svih, alfa i omega, ja takvu kašu ne želim kusati).
Ponavljam, čovjek ima znanje i iskustvo neko neposredno kao malo tko na ovim prostorima, problem je kako to prezentira drugima, nismo baš ovce, bilo tko od nas tko prati taj sport iole kontinuirano.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Kush je napisao/la:
avetma je napisao/la: Šta se tiče Davorina i Hamiltona, ja mislim da je to zapravo slika iz Madame Tussauds :mrgreen:
:rofl: :rofl:

biće je on nagazija luju kaubojkom, pa ovaj jadan nemože testirati sad!

Šalu na stranu, ne pratim u zadnje vrijeme previše zbivanja, ali vidim da je jerga preuzeo gp1 skroz na skroz, i nebih imao ništa protiv, dapače, da netko sa toliko neposrednih iskustava piše kod nas u ovoj malo državi, ali nakon malezije mislim, nebitno, uglavnom pročitah jedan članak i super, krenuh na drugi i zgadi mi se život, samo zbog nekog uvoda i pripreme ulaska u temu, njegov ego mu neda mira, toliko je to bilo pompozno i pretenciozno, što je on tada tamo radio, a nema veze sa današnjom F1, neka i ima, neka se radilo o prijenosu i smještanju kamera, iako je i to otišlo daleko naprijed, ali je ispalo, kao da je on bio režiser prijenosa..

uglavnom taj njegov ego je uništio i članak i moju volju da ga čitam, ja razumijem to, svi smo mi ljudi i imamo svoj ego, ali pisati nešto u tom stilu na forumu i pisati to u službenom članku je nebo i zemlja, taj pristup novinarstvu, gdje u tehničkom sportu on uvijek nalazi načina veličati sebe odbija mnoge, zapravo sve ljude, koji drže do osobnog dostojanstva i ponosa, jer je nemoguće uživati u nečemu u čemu ti netko toliko docira svojim osobnim mišljenjem.
a na temelju nekih stvari na čijim je marginama bio prije 20 godina, neznam - možda je to do mene i mog shvaćanja, i ako je tako isprike!
ali moram reći da s istim tim, s čim bi mogao dobivati kvalitetne čitatelje, on ih tjera, bar u mom slučaju :chill:
(daleko da sam neki kvalitetan, ali sam čitatelj, pratitelj sporta sa stažem i ono između redaka me zna zasmetati toliko da izgubim volju za konzumacijom, pa da je i bivši F1 vozač, ako piše tako da je on ispred svih, alfa i omega, ja takvu kašu ne želim kusati).
Ponavljam, čovjek ima znanje i iskustvo neko neposredno kao malo tko na ovim prostorima, problem je kako to prezentira drugima, nismo baš ovce, bilo tko od nas tko prati taj sport iole kontinuirano.
Da. Velika je šteta što će mu ego UVIJEK, ali baš uvijek biti ispred. To je takva vrsta karaktera, koja želi da se veliča bez obzira na argumente i činjenice. Doduše, on ima to svoje golemo iskustvo, ali je prenaporan - što ti Kush kažeš - ne može se više čitati, zasmeta to.....

Njegova mantra je u biti, ono tipa, svi su koji su ga intelektualno sposobni pratiti,oni vrijede. Svi ostali su manje vrijedni, niža vrsta i slično - tako ja to vidim, ako griješim - jbg. No kako god da bilo - tu se mogu vidjeti natrunke ksenofobije ili fašizma?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Kush
GP3
GP3
Heh, nisam neko vrijeme bio na GP1 i sinoć nakon muvanja tu, i prije zadnjeg posta sam otišao baciti pogled što Jergović mantra, kad pogledam po člancima, nigdje Mladena? odoh niže na starije članke (kao arhiva neka) i vidjeh da je napravio članak sa najavom ekskluzive za portal, ide se na otok raditi intervjue sa benzovim vozačima, pa da ćlanovi postave neka pitanja, nisam to čitao, već kasnije intervjue, koje je radio Davorin, i uglavnom ulagivanje Kolindi sa pitanjima o našoj jadnoj državi - politiku na stranu, samo prenosim komentare ispod, vidjeh da Mladena nema u toj prići..

Netko je zaključio da je popizdio što ga nisu vodili u London, pa se u svom stilu uvrijedio, neznam jeli točno, ali me nebi začudilo, i maloprije sam pogledao, opet novih ćlanaka, i novih potpisa pod njima, ima i Mladena, ali ne tog koji je u pitanju!

Ekipa koja je tamo je to komentirala, a našao sam i komentar, neznam točno datum, koji dan ni ne igra ulogu, ali autor je "jedan moderni filozof s ovih prostora", koji je zaključio: dakle 51 dan, toliko je potrajalo (ili dugo je i potrajalo - nisam siguran) - baš se nasmijah grohotom, ne iz zlobe, već zbog toga kakvi su ljudi i koliko im ego diktira život. (prije ovog posta sam pročitao zaključanu temu o dotičnom, tj. Blaževu ispovjest - ako je to sve zaista tako, inače me zaboli za to i njihove odnose, ali ako je to stvarno istina, onda uz sve zamjerke, koje nerijetko imam na njegov stil komentiranja, mogu reći - svka čast Blaž, nisi savršen, ali si čovjek od krvi i mesa - na gp1 te iste stvari nisam uopće želio ni razmatrati, pošto tada nisam imao iptv, i nije mi bilo bitno tko i kako komentira za pare od t-coma. arene, kreatora - nebitno, (nadam se da mu luk ispario iz jagodica dosada), nisam kažem nikada držao u tome nikome stranu, svi imaju i mane i prednosti i nitko nije savršen, ali tu mu mogu samo :thumbs: ako je to sve istina, u to ne ulazim , jer nemogu znati!

Drugi dio na koji bih se osvrnuo, svi smo vidjeli Davorina na GP vikendu, i vidjeh sinoć naslov, isto: GP1 Ekskluziva - fotografije sa VN Meksika (1. i 2. dan, 2 članka, od nedjelje ništa), ja sam umirao dok sam to gledao, katastrofa žešća - pretpostavljam da nema neki šrot fotić, već vjerojatno Nikkon, a ako i nije sigurno je neki SLR, iako ima i fotki, za koje se po izrezu ili formatu vidi da su sa moba, to je par, možda 3%, ostalo je klasičan format, ali fotke, od kadriranja, kompozicije, svega zapravo, većina je preeksponirana, neke jer su slikane u sunce direktno, a za neke nemam objašnjenja, kao ni za odrezane udove ili kompletno prepolovljene ljude, smijeh, da ne govorim kako mu linija horizonta nerijetko visi, nezna držati fotić ravno, i pola je isti kadar, pogled u garažu s nekoliko metara, od linije, sve iste, samo različiti auti, koje ne pokazuju ništa što tv kamera ne pokaže bolje, čak i na streamu, totalno bezveze, ne amaterski, jer smo svi mi tu amateri, već dječje, bez ikakvog osjećaja za to, najbolje mi je bilo kada je snimao Ferrarijevu garažu, koja je kao i sve superosvijetljena, i tu je čak mislim i zumirao da se vidi samo garaža, bez vanjskog dijela, i nekužim kako je tu uspio u isto preeksponiranoj fotki dobiti blur na mehaničaru koji hoda i ruka i noga, kao i na mehaničaru koji čuči ispred bolida i pomiče desnu ruku gore i tu ruku razmazanu, uz toliko svjetla, a scena je idealna zbog jake umjetne rasvjete da izmjeri bijelu (custom white balance), i eventualno malo priguši boje, da ih stavi na natural, ali nije obavezno, a da glavne postavke ostavi na idiotu, dobio bi savršenu (tehnički) fotku, ja sam na to :rofl: .
Zaboravih još spomenuti odbljeske, što nije čudno kod tolike exp., ali ako on nema za UV filter, neznam tko ima

Preporučam da tko nije pogleda to i pročita njegove intervjue sa dečkima iz Benza, doznat će kako je on imao karting tim koji je bio prvak naše države, što je Lewisu Wov!, Nicu je isto valjda Great, što se bavi mladim vozačima, jer će i on to raditi u mirovini, samo nije Štetner rekao, zašto je to onda prošlo svršeno vrijeme?
Motocross je super, ali je karting bitniji mislim za razvoj mladih vozača i rašireniji, bar je nekada bio, i osnova za sve drugo u automobilizmu, koliko se ja razumijem, no to je njegov izbor u koji sport je važnije ili isplativije ulagati, doduše to o crossu temeljim, na max gp paketu, kad je još bio na t-comu, pa se mogao pratiti Kreator TV, a i F1 bez reklama kakve su na Areni - previše, pogotovo u kvalama i trci, kada je svaki momenat bitan - ali ako može Sky, mogu i naši, valjda, bez obzira na extra plaćanje da se to gleda..

Da doznat će i od Lewisa da preporuča mladima u autosportu da završe školu prvo, jer tu možda neće uspjeti, a ako i uspiju, imati će problema sa mehaničarima i inžinjerima jer ih neće moći baš pratiti, i neće moći dobro prenijeti informacije natrag zbog lošeg znanja i izražavanja - za što je tu zaista priznao da mu je najveći problem i mana - pošteno Lujo, to smo zaključili odavno, pogotovo nakon što si sam (kao) radio zadnji ugovor, ali lijepo je što priznaješ, objašnjava i mnoge druge poteze, zadnje je očaranost Snapchatom, no dobro, nije Lujo tema, ali da i to rasčistimo, kad je već konkurnciji dao ekskluzivu o tome :bonk:

Predlažem Marku da preko zime uveze te njegove albume na temu o fotografiji pa da se sprdamo malo, na račun privilegiranih :prcnjau:

I da se vratim na bit i razlog ovog posta!
Što bi Mladene, brdo stručnih i "stručnih" članaka u malo vremena, pa opet nestao, kako, zašto - neda mi se uopće logirati tamo već jako dugo, samo pogledam i to rijetko, pa nemogu tamo pitati, vidim da još stoji u popisu kolumni, kao i neki drugi novinari,kojih isto baš ne vidjeh da pišu iste već duže, ali to razumijem, oni su i bili gostujući kolumnisti, ali gdje je alfa i omega opet nestao, zar je ljubav pukla zaista zato što te nisu vodili u London, pa ni u Mehiko sada vidim, ili im je netko rekao da te ne vode, pa te to pogodilo, neznam? Mladene - javi see! :cheer:

Malo sam sarkastičan, ali iskreno neznam dali bih se smijao ili plakao!

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Jordan
Čovječe koliko ljubomore i zlobe!
GP1 je, koliko god ih vi ismijavali i očigledno vlasnika proglašavali lopovom, bio na GP vikendu u Meksiku (dakle ne u Austriji, Mađarskoj ili Italiji) i imaju intervjue s nekim vozačima. I to nije mala stvar.
Vi se sad hvatate tu za kvalitetu slika što je po meni totalna glupost. Idemo - pokušajte vi osvanuti na vikendu u Meksiku, pokušajte vi napraviti intervjue s nekim od vozača (i bilo je ovdje i gorih članaka od kvalitete intervjua s npr. Rosbergom koja definitinvo nije baš najbolja)...
Jesmo mi Hrvati jadni - nama je najvažnije da susjedu krepa krava pa da mu se rugamo. Kada netko napravi nešto o čemu većina nas može sanjati - onda ga ismijavamo zbog nekih nevažnih stvari.
Sorry, ali :thumbsd:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@monty
promašio si ceo fudbal.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@Monty: Post ti je izbrisan, rekli smo da nema vrijeđanja. Probaj opet malo pristojnije :thumbs:

Monty
Karting
Karting
avetma je napisao/la:@Monty: Post ti je izbrisan, rekli smo da nema vrijeđanja. Probaj opet malo pristojnije :thumbs:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je,ovo je od moje strane stvarno bilo prekomjerno bombardiranje s tim da sam"promašio ceo fudbal".Na pristojno,pristojnije,na destrukciju,destruktivnije,aroganciju,arogantnije na afirmaciju,afirmativnije i na konstrukciju konstruktivnije.Drugačije neznam a ceo fudbal nek promašuje onaj kome je to blisko,ja ako promašim,promašim loptu što u ovom slučaju sigurno nisam. :pivo:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Blackhawk je napisao/la:Čovječe koliko ljubomore i zlobe!
GP1 je, koliko god ih vi ismijavali i očigledno vlasnika proglašavali lopovom, bio na GP vikendu u Meksiku (dakle ne u Austriji, Mađarskoj ili Italiji) i imaju intervjue s nekim vozačima. I to nije mala stvar.
Vi se sad hvatate tu za kvalitetu slika što je po meni totalna glupost. Idemo - pokušajte vi osvanuti na vikendu u Meksiku, pokušajte vi napraviti intervjue s nekim od vozača (i bilo je ovdje i gorih članaka od kvalitete intervjua s npr. Rosbergom koja definitinvo nije baš najbolja)...
Jesmo mi Hrvati jadni - nama je najvažnije da susjedu krepa krava pa da mu se rugamo. Kada netko napravi nešto o čemu većina nas može sanjati - onda ga ismijavamo zbog nekih nevažnih stvari.
Vlasnika proglasili lopovom ili ne činjenica je da je iza njega ostalo more nepodmirenog poreznog duga kao i dugova dobavljačima po hrpetini firmi i firmica koje je otvorio. Možeg za zvati lopovom, možeš uljepšati pa reći "kontroverzni poduzetnik" kako danas lopove od milja zovemo. Svejedno, potpuno svjedeno. Ono što je žalosnije je to što se u ovakvoj državi onda takav stavi kao savjetnik Predsjednici kao primjer valjda uspješnog mladog čovjeka. No ova država je takva kakva je i to me ne čudi uopće. Takve stvari nisu nevažne i predmet su ismijavanja samo zato što je opet kod nas država i društvo jedno moralno i pravosudno dno.

Po meni to nije jal već zdravorazumsko razmišljanje. Nemam ništa protiv kvalitete ili nekvalitete fotografija pošto ni na GP vikendima na kojima sam bio nisam slikao previše već tu i tamo nešto za uspomenu i radije uživao nego se vucarao okolo sa mobitelom i foto-aparatom. Kako je to kada možeš ući u pit-lane i ostalo - mogu samo zamisliti. Jedino što znam je da nebih ni ja slikao previše.

Interview me nije impresionirao, doduše - teški je šlamperaj - ali sama činjenica da je pričao sa njima je sama po sebi odlična, pogotovo za podršku koju F1 u našoj zemlji ima (djelomično i radi takvih mutikaša poput njega) i koja se svodi ugl na fanove i vrijedne zaljubljenike koji vode forume.
"What a little star." May 26, 2012.

Kush
GP3
GP3
@Black, ni ljubomore ni zlobe, samo gorčina, sarkazam i cinizam zbog svega što se dešava, to mi je kao i mnogima bio prvi portal i nemogu vjerovati koliko im je nemoguće da se ustabile, i kako se ponašaju prema svojim suradnicima volonterima, nipošto ne želim "da susjedu crkne krava", volio bih da je zdrav portal, ali nije više portal, već f1 news (povremeni, ima dana kada ne obkavljuju) sajt, skoro blog, i istresao sam sve što mi se skupilo, istresao sam i tamo, prije jedno godinu dana, na prigovorima o radovima, jadni Vedran je kusao moju razočaranost, kao i Zjurinu, i još mnogih tamo, dok to nije postalo uzaludno pisati, to je što se tiče portala!

što se tiče odlazaka na trke, nemam neku ambiciju uopće, da imam love viška išao bih drugdje radi drugih stvari, ako već govorimo o auto-moto sportu, prije F1 bih otišao na Le Mans, Isle of Man, Pikes peak, Indypolis, Goodwood, tim redom,
Neki rally i Speedway te Moto GP, isto prije nego F1, to su ukusi i ono što netko očekuje, F1 je zanimljivija meni preko TV-a, iako bih u idealnom svijetu i tamo išao, ali ne idem nikamo na trke više!
Činjenica je da je prije dosta godina sad, ali nisam bio baš ni klinac više, stari imao slobodan upad na F1, i ostalo što FIA pruža, pa ni u Mađarsku, na koju pljucnem odavde nisam otišao, tad nije bilo do mene, već do njega, nije volio putovati u inozemstvo ako nije morao zbog posla, a i zamjerao mi je što nisam htio s njim na seminar za suce (za nacionalnu licencu meni kada se ustrojavao HAK, taman sam bio punoljetan već najmanje godinu dana, ako ne i 2 kada je bio taj veliki seminar).

Dakle nemoj pretpostavljati što bih ja želio i kome zavidim, isto kao što bih mogao imati i bolji, jači auto i bolji mob itd, lovu trošim na stvari koje mi pričinjavaju gušt, neke hobije svoje i druge stvari, kao i na dobre cigarete, razni alat i materijal, te pun frižider svega, dakle na kvalitetu života, ove uporabne stvari koje su i statusni simboli mi ne znače previše, zaista, ako služe svrsi, dobri su, SLR fotić nisam 2 godine uzeo u ruke pošteno, ne stignem, samo povremeno baterije napunim, dok je dslr za svaki dan uvijek uz mene, jer redovito dokumentiram za sebe svoje zanimacije - valjda to možeš shvatiti.

Što se tiče Davorina i njegovih putovanja, to me smeta iskreno jer putuje na naš trošak, svih nas koji plaćamo porez, dobor se snašao i uhljebio čovjek nema što, uživa, ali prepotentnost kako samo 4 svjetske televizije imaju taj intervju zaista bode - kreator tv nije svjetska tv, nije ni regionalna, ni nacionalna čak, ispravi me ako griješim!

Što se tiče dečkiju ovdje i njihovih mogućnosti za nešto takvo, mislim da imaju keša koliko on samo duga državi, ili vjerovnicima nebitno, poreznog ili kakvog već, vidjeh svote prije nego sam napisao taj post, pa kažem da bi s tim ova ekipa imala akreditaciju i izvještaje, putopise, intervjue i odlične fotogalerije sa svih trka osim azijskih, i to sa jednim do dva čovjeka tamo po trci, to ne sumnjam!
A on je putovao i prije na trke pa nije radio to što sada radi da spasi sajt koji tone, opet vidim uz ivana Pavića neke nove potpise pod člancima, neznam jeli to njegova ekipa koju vodi sa sobom ili je opet našao neke volontere da ih koristi dok može, niti je to moja stvar i problem..

Kada tako postaviš stvari, a tako je iz mog kuta (što ne mora značiti da sam u pravu, ali znam da bar u neki stvarima jesam), zašto se ne sprdati malo s takvim likom, možda, sigurno on nije loš po prirodi, pogotovo ne prema ljudima njemu bliskim, ali je privilegiran debelo naspram prosječnog građanina, i još na leđima tog građanina putuje svijetom u zajebaje se, a prodaje muda pod bubrege - što je ta fotogalerija, žešća ekskluziva nema šta, kao i ti intervjui, jesu li oni za promociju naše državne politike ili za čitatelje portala o F1? A vidjeh i komentare na te intervjue, stavili članak userima da postave svoja pitanja za vozače, a pitao ih sasvim 10-te stvari, pa su ljudi to tamo i komentirali tako..

Rekoh da je smiješno koliko i žalosno, ali ako on već može biti tako rasipan vlasnik, a ne brinuti da portal oživi i potjera trolove od tamo, zašto se mi nebi sprdali o tome, bolje nego da ga pljujemo nekim izrazima koje je možda i zavrijedio, možda i nije, ali definitivno nije nivo na koji se trebamo spuštati, zato ukazah na greške veće koje sam zapazio, ponukalo me to sa Jergom i što sam pročitao tamo, a on je sam dao materijala s tim slikicama, i pozvao sam marka da ih preko zime analiziramo i sprdamo se na temi o fotografiji mi koji se malo zanimamo za tu umjetnost, a o kojoj on očito nema pojma, a nema ni prirodan osjećaj za nju po kadriranju i kompoziciji, nisam rekao ajmo ga popljuvat u članku ili tamo na sajtu, već zabaviti se u zimskim mjesecima..

I da ponovim, sva moja frustriranost proizlazi iz toga što je on uradio, ili propustio uraditi, ta kako se ponaša prema korisnicima i suradnicima, vjeruj mi da bih puno više volio da je sajt funkcionalan i bez svih tih pretumbavanja i srozavanja, jer bih moga i dalje tamo biti aktivan bar donekle, vjerojatno ovog sajta nebi ni bilo da je tamo sve bilo ok.

Neznam zašto si se pobunio tako, imam osjećaj da si to primio nekako osobno, iskreno i meni je bilo malo čudno nekada na je ovoj temi bilo i previše udaranja po GP1 i za moj ukus, mislim da sam to i spomenuo negdje daleko naprijed, ali neznam više pa da sad garantiram, ali mogu shvatiti da su na početku bili u žešćoj tržišnoj utakmici dok se ovdje nije stvorila veća baza, pa su imali razloga za to, a i dobivali su materijala od konkurencije, pa su ga koristili.

No i Ante je nebrojeno puta ponovio da bi volio da je tamo sve ok, i da je zdrava konkurencija, i ja bih volio da su bili bar donekle stabilni, pa da su bili tamo orijentirani na sve njuze i tračeve, sa brdom članaka iz tog područja, a da je ovdje ostao dominantan i više naglašen autorski pristup, sad i ovdje imamo i njuze sve, ali i brdo kolumni i ostalog, pa nemam potrebe više ići tamo niti za te članke, a to nije moja krivnja, već vlasnikova ja mislim..

Eto toliko, ako kužiš poantu dobro, ako ne sori, neću ti dati nikakav thumb down, niti zamjeriti, jer mislim da si ok lik i objektivan još sa GP1, vidim na forumu u tvojim postovima da si mnogočim (a možda samo nečim) i ti isfrustriran, znam da nisi balonja koji se vrijeđa zbog gluposti, pa ti predlažem da to što te muči i ti istreseš u bilo kojoj temi koja ti je prikladna, mislim, izgleda mi da si nezadovoljan osudom maxa, i podrškom vettelu, možda i sprdanju Hamiltona i navijanju protiv njega od većine - mislim, nemogu ja znati što te mori, ali ako misliš da si u pravu negdje izbaci to van i očitaj bukvicu svima, nemoj samo reagirati na trenutno navijačko raspoloženje koje je izazvano trenutnim kaosom u formuli, jer ćeš se svaki puta kada pišeš samo nervirati, neznam zašto ti ja govorim što da radiš, vjeruj u dobroj namjeri, ja osobno ne volim pisati postove zbog kojih se nerviram i obično se nedam uvući u neke besmislene rasprave, uvijek pristupam u dobroj namjeri, ili u zajebanciji ako je zajebancija, ovo je tema koja je, nije česta, ali kada ima razloga aktivirati je, zašto ne, kao i temu o prigovorima sajtu, tamo možeš reći sve što te muči, ne moraš prigovarati samo adminima, možeš uputiti i prigovor članovima ako želiš, ja kada mi se nešto ne sviđa u 90% slučajeva to ignoriram i pređem na ono što mi je ok, a u ostalim slučajevima (kad baš bode i smrdi) kažem otvoreno što me smeta, to mi je princip za sve u životu jer je prekratak za bavljenja idiotarijama, naravno kao i svi ni ja nemam bezgraničnu toleranciju na gluposti, to je to od mene, a ti cijenjeni kolega kako ti paše, pisao si i članke povremeno, pa zašto ne izanalizraš u toj formi nešto ako te to muči, ako sam ja problem to se lako riješi, samo reci otvoreno, vidiš da sam na tvoj post pokušao odgovoriti na sve načine kojih sam se mogao trenutno sjetiti!
Ostaj mi dobro! :pivo:

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Blackhawk je napisao/la:Čovječe koliko ljubomore i zlobe!
Pa da nije lopov, jel bi mogao ić na utrku preko bare? Jel je odlaskom u Mehiko poboljšao svoj portal? Nije. Jel se može jedan portal vodit iz toplog doma? Može. Može on i u Australiju i Brazil i na Novi Zeland na utrku otić, ne će zato postat bolji čovjek i imati kvalitetan portal. Sorry Hawk moram ti dati jedno veliko :thumbsd:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ekipa dajte malo lakše, ne može se tako prosipati epitetima uokolo pa da moramo brisati postove svako deset minuta. Komentirajte GP1 i druge portale slobodno, uostalom ova tema je za to; komentirajte i javne osobe koliko hoćete uključujući Dadu ili mene na kraju krajeva, ali to "lopov ovaj lopov onaj" nije ok. Rekli smo prije, ako vam se netko nešto zamjerio, to se riješi s njim jedan na jedan; ako vam je netko nešto ukrao, iznesite točno kad/što/koliko ako imate kakav dokaz.

Nebitno jel vam se svidio neki intervju ili foto-galerija, to je sasvim normalno komentirati da je perfekcija ili da je shit - kako vam po volji; ali "on je išao u meksiko mora da je lopov" logiku ostavite za birtiju.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡