Blackhawk je napisao/la:A meni nitko ne čestita? Ako sam dobro izračunao uspio sam nešto što nije uspjeli nikome do sada!
Ostvario 0 (NULA) bodova??
Yep! Cilj ostvaren!
Čestitke Black
A nije lijepo šprdati se sa sportom onako kako to radite ti i Hamilton.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
JTrulli11 je napisao/la:Hvala svima, ali prava je šteta što sam u potpunosti zaboravio za prognozu na Autosportu
tamo je trebala biti ista
Tako i ja radim. A šta bi tamo pobrao bodova(samo za 6 pogođenih u prvih 10 i pobjednika, 70 bonus bodova) ukupno 150 , bez vozača koji je najviše napredovao. Kakva šteta
1 - Cavallino Rampante 146
2 - Dva samuraja 98
3 - One Formula to Rule Them All 97
4 - Dva prognozera 86
5 - Magnum-Finlandia ICE Racing 78
6 - Santander 76
7 - The Red Devils 68
8 - Ivan Grozni 58
9 - Young Force 56
10 - BvS 47
11 - Schweppes Racing Team 45
12 - ZinniaUnicorns 35
13 - Black Falcon 32
14 - 101% 27
Ohooo, bravo kolega.
Čestitke.
Smiješi nam se titula.
A i tebi u vozačkom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@mzf1, Prije početka prvenstva sam tebi direkno ponudio mjesto u ekipi. Sada ti nemš ekipu, a ja imam suvozača koji ne vozi. Sad bi se borili za konstruktorski naslov
Ciki-F1 je napisao/la:Kako sam na prosloj utrci imao 88 bodova a sada 81?
Čestitke postoljašima.
Tek sad vidim i da si ti primjetio
Naravno da sam primjetio, borim se za titulu, i sad sam ispustio vodstvo.
Imao si dobru berbu zadnje 2 utrke. Svaka čast. Mogao bi mi ovaj 1 bod biti od velikog značaja.
raca je napisao/la:@mzf1, Prije početka prvenstva sam tebi direkno ponudio mjesto u ekipi. Sada ti nemš ekipu, a ja imam suvozača koji ne vozi. Sad bi se borili za konstruktorski naslov
Pa evo baš gledan po forumu, jer se ne sićan da si me pita. Ne mogu naći osim da si se dogovorija s Majkijem. Nisan tad ni zna kako je to išlo s timovima pa san osta solo. Btw ajde što bi se ti i ja borili za titulu ali ciki je slobodan a s njim bi u konstruktorima bili ko Mercedes u turbo eri. Čuvajte nas se dogodine heheh
raca je napisao/la:@mzf1, Prije početka prvenstva sam tebi direkno ponudio mjesto u ekipi. Sada ti nemš ekipu, a ja imam suvozača koji ne vozi. Sad bi se borili za konstruktorski naslov
Pa evo baš gledan po forumu, jer se ne sićan da si me pita. Ne mogu naći osim da si se dogovorija s Majkijem. Nisan tad ni zna kako je to išlo s timovima pa san osta solo. Btw ajde što bi se ti i ja borili za titulu ali ciki je slobodan a s njim bi u konstruktorima bili ko Mercedes u turbo eri. Čuvajte nas se dogodine heheh
@mzf1, sad sam i ja pregledao i nema, ali to je vrijeme kada sam na Cresu imao žive borbe sa signalom i lapom te sam masu stvari morao više puta pisati, pa u drugom- trećem pokušaju, vjerojatno nisam dodao tvoj nik, a nanjušio sam da bi bili jak par i cijelo te vrijeme pratim i mislim kako bi bili jaki. I na cikija sam računao kao potencijalno jakog prognozera, samo nisam mu poslao službeni zahtjev