Vidim ja da bi se ti htio vratit u mladost, ali ne ide . Šta će ti sad njena slika od prije 22 god.? Ta je već promijenila limariju i boju i ko zna kak sad izgleda. Jedino vjerujem da joj je mašina u redu. To je ionako nepoderivo
raca je napisao/la:Vidim ja da bi se ti htio vratit u mladost, ali ne ide . Šta će ti sad njena slika od prije 22 god.? Ta je već promijenila limariju i boju i ko zna kak sad izgleda. Jedino vjerujem da joj je mašina u redu. To je ionako nepoderivo
Ma ne, čisto da je vidite, kakva je bila tada, dakle 1994, sa svojih, lupam 20 i kusur.
Mada vjerujem da je i danas odličan dobrodržeći MILF.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Imam i ja iz starih kataloga svega i svačega, treba to malo pregledati.
kad smo već kod kataloga i časopisa, imam doma "Start"na čijoj je duplerici Slavica Radić. Već sam mislio namjeru slikat, ali ne znam kako to postavit sa mobitela na portal i smijem li uopće. Možda ne bi bilo loše vidit kako je izgledala prva dama f1, nekad. Ova fotografija nije kao one sa Google-a. Vide joj se cice, lijepe, al se vide
Meni Slavica i nije bila nešto...... imam i ja negdje fotku..... Monaco iz 80-tih..... sisata grid girl sa Balkana.
No Raca, hajde..... moja strpljivost je moja mana......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Haha Hatt, "fakultativni primjer"
Što bi rekli "po defaultu".
Ili "definicija".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jbga, ne stigoh editovati post.
Sve su super na svim slikama, ali mi na prvu za oko zapade ona mrka u zelenom kombinezonu, druga slijeva.
Moram ovo stavit, a admini ako hoće neka brišu.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=wMUYPR-M3nY[/youtube]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Explorer je napisao/la:Možda smo aktivni na terenu pa zato
Možda. A možda ne.