McLaren
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Meni ovaj bolid s ovom crnom bojom je bezdusan. Kao da se radi o nekom prototipu, koji se jos testira i ceka nove liverje. Mozda ovako ima nekog smisla jer je sredjen za photoshoting, ali na stazi ce biti kao onaj avion "Stealth" neprimjetan...
Uz duzno postovanje prema navijacima istog, ali jednostavno ovo nije McLaren, vise mi lici na Minardi.
Uz duzno postovanje prema navijacima istog, ali jednostavno ovo nije McLaren, vise mi lici na Minardi.

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Isprva sam obrisao prvi napisani komentar.. no uglavnom je bio isti kao Slavenov..
.."kamuflažna boja asfalta".. iz istih motiva.
No na kraju sam skužio da se i ostala ekipa vrti oko toga.
https://twitter.com/SomersF1/status/595934484127752192 Bilo je lijepših dana za McLaren, a bogami i boja.

.."kamuflažna boja asfalta".. iz istih motiva.

No na kraju sam skužio da se i ostala ekipa vrti oko toga.
https://twitter.com/SomersF1/status/595934484127752192 Bilo je lijepših dana za McLaren, a bogami i boja.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Haha, stavio sam ovo na face stranicu. Zbilja baca na HRT, a jos je jači komentar od nekog X lika: "usput su kopirali i performanse bolida" 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Slavenowsky
- Formula 1
Meni je fascinantno sto je 95 % McLarenovaca u skladu s tim da su ovo super liverje za McL! Njima je sad sve super
, mislim budimo realni McL dolaskom Mercedesa i novog sponzira West preuzeo crno - bijelu boju, koja je bila super, tacnije dobro su boje rasporedjene. Onda je dosla zabrana reklamiranja duhana, pa su sve vise mijesali krom da bi istakli malo Mercedes. Na kraju je pukla tikva izmedju njih, McL se komotno mogao vratiti na stare liverje iz 70'h godina, a mogli su isto ukomponovati crvo - bijelu boju koja je simbol japana (izlazeceg sunca)... Kako god crna je tu isto sto bi bila crveno - bijela, nebi nikakva autorska prava krsili. Stvarno ne znam sta je u glavama McL-a!?

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Iceman je napisao/la:Komentar jednog kolege sa drugog foruma....![]()
Vidi se određena simbolika, crna boja ala mrtvačka kola, znači počeli su se miriti s činjenicom da ništ od toga.
Hahaha, dobra. Jjel to netko s Gp1 ili?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Boja je odlična. Gledajući je vidimo izraženi kontrast između crnog i cvenog odnosno svjetlog i tamnog. Isto tako crvena boja i dinamična kompozicija slobodnih oblika sa sredine bolida još više izražava uski zadnji dio koja odgovara vanjskoj politici dotičnog tima. Na prednjem kraju vidimo isto tako slobodne oblike svjetlih boja koja koji se ritmično izmjenjuju sa tamnim dijelovima te na kraju sve to pridonosi dinamičnosti ove cjeline i vrhunskoj izvedbi cjelokupne teme.

Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ovo su trebali napravit:

..btw, to je bila žaljelja apsolutno svih fanova.. ako ne skroz narandžasti (jer je ova popularna boja u biti reklama za Marlboro). Svježije, lijepše i naglašava linije F1 bolida. Crna boja inače sve zamaskira i nevide se nikakvi detalji, a F1 je puna detalja.
Mislim da će sa ovakvom zatvorenijom bojom, uzevši i mučenje u sezoni, jednostavno dobrano popušit' u daljnjoj potražnji sponzora.
..no još uvjek se nije vidjelo na stazi.
___
S druge strane..
https://twitter.com/tgruener/status/575816888678137856

..btw, to je bila žaljelja apsolutno svih fanova.. ako ne skroz narandžasti (jer je ova popularna boja u biti reklama za Marlboro). Svježije, lijepše i naglašava linije F1 bolida. Crna boja inače sve zamaskira i nevide se nikakvi detalji, a F1 je puna detalja.
Mislim da će sa ovakvom zatvorenijom bojom, uzevši i mučenje u sezoni, jednostavno dobrano popušit' u daljnjoj potražnji sponzora.
..no još uvjek se nije vidjelo na stazi.
___
S druge strane..
https://twitter.com/tgruener/status/575816888678137856

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Explorer je napisao/la:Iceman je napisao/la:Komentar jednog kolege sa drugog foruma....![]()
Vidi se određena simbolika, crna boja ala mrtvačka kola, znači počeli su se miriti s činjenicom da ništ od toga.
Hahaha, dobra. Jjel to netko s Gp1 ili?
Hahaha nije nije, jedan gamersko - racing forum.
Inače slažem se sa hattom kakav je trebao biti McLaren. Uopće ne kužim to silovanje crne/sive/krom kod F1 britanskih momčadi. Ok skrivaju se detalji, ali na kraju krajeva svaka momčad ima svoju filozofiju u dizajniranju bolida. Svi znamo da je kopija uvijek lošija od originala (barem u većini slučajeva). Također fotografi koje unajmljuju F1 momčadi će svaki detalj bilo kojeg bolida slikati. Pa nisu i F1 inžinjeri vesla sisali.
Ali vidim da Ron Dennis vodi neku svoju politiku.....

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Užasne livreje! Ma tko im je samo dozvolio ovako popiturat prednji kraj
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Bez imalo stila, ovi crveni obrisi na samom vrhu nosa i onda "ponavljanje nosa" ponovno gore
Te livreje pobacane kao da ih je djete od 10 godina ljepilo po bolidu
Trebali su te lajne spojit da to liči na nešto, (usotalom kao šta su imali do sada)
Kao šta Ferrari ima ovu bjelu liniju i ispod crno; od početka do kraja je to u nekom skladu i povezanosti
[ link do slike ]
I onda vidim ovaj McLarenov nos i čudim se...
Nešto ovako bi bilo deset puta ljepše...
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Bez imalo stila, ovi crveni obrisi na samom vrhu nosa i onda "ponavljanje nosa" ponovno gore
Te livreje pobacane kao da ih je djete od 10 godina ljepilo po bolidu
Trebali su te lajne spojit da to liči na nešto, (usotalom kao šta su imali do sada)
Kao šta Ferrari ima ovu bjelu liniju i ispod crno; od početka do kraja je to u nekom skladu i povezanosti
[ link do slike ]
I onda vidim ovaj McLarenov nos i čudim se...
Nešto ovako bi bilo deset puta ljepše...
[ link do slike ]
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni se taj crveni dio koji tebe bode u oko baš sviđa 

- luka vz
- F1puls suradnik
- Navija za: McLaren
To samo govori da ni sami ne znaju gdje su.
Nemaju pravu sliku svoje forme i oscilacije su im abnormalne.
Mozda je Button sada napravio i pravu stvar.
Spustio je ocekivanja na najgore i ogradio se od buducih groznih izdanja.
Pobjednicka momcad se stvara 3 godine
Ne 3 mjeseca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemaju pravu sliku svoje forme i oscilacije su im abnormalne.
Mozda je Button sada napravio i pravu stvar.
Spustio je ocekivanja na najgore i ogradio se od buducih groznih izdanja.
Pobjednicka momcad se stvara 3 godine
Ne 3 mjeseca
Sent from my iPhone using Tapatalk
- JFK
- Formula 4
- Navija za: No.7
Žao mi je navijača McLarena, ali od Lewisovog odlaska McLaren je u 3 godine stvorio gubitničku momčad.
Ja sam kao mali navijao za Alena Prosta i McLaren i od tada su mi uvijek bili dragi, i nekako navijao i za njih (pored vozača za kojeg sam prvenstveno navijao) bez obzira tko bio u bolidu, ali ovo u zadnje vrijeme je katastrofa, iz sezone u sezonu ide sve gore i gore.
Ovo sa Hondom je bio jako loš tajming, tj. to je trebalo odigrati godinu dana ranije ako se išlo u tom smjeru (promjena dobavljača motora), jer mislim da, ukoliko se Honda i konsolidira do kraja sezone da će uvijek kaskat za konkurencijom s obzirom da je mogućnost razvoja ograničena. Može ih spasiti jedino promjena pravila tj. da što se tiče motora, opet sve krene od nule, ali dotad će izgubiti Alonsa i Buttona.
Ja sam kao mali navijao za Alena Prosta i McLaren i od tada su mi uvijek bili dragi, i nekako navijao i za njih (pored vozača za kojeg sam prvenstveno navijao) bez obzira tko bio u bolidu, ali ovo u zadnje vrijeme je katastrofa, iz sezone u sezonu ide sve gore i gore.
Ovo sa Hondom je bio jako loš tajming, tj. to je trebalo odigrati godinu dana ranije ako se išlo u tom smjeru (promjena dobavljača motora), jer mislim da, ukoliko se Honda i konsolidira do kraja sezone da će uvijek kaskat za konkurencijom s obzirom da je mogućnost razvoja ograničena. Može ih spasiti jedino promjena pravila tj. da što se tiče motora, opet sve krene od nule, ali dotad će izgubiti Alonsa i Buttona.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
https://twitter.com/RoboCoP_G/status/600022159528992768

- JFK
- Formula 4
Izgleda da one izjave tipa da imaju revolucionaran motor i da su na razini Mercedesa bile čisto prodavanje magle, jer je Arai izjavio daim nedostaje konja i da rade na unaprijeđenjima. Imaju 9 tokena, a nabrojio je puno toga što bi se moglo poboljšat.
Po svemu sudeći u Barceloni su "oslobodili" motor i sad kad su dosegli vrh zaključili da im nedostaje snage. Drugi razlog za ovakvu izjavu ne nalazim.
McLaren zasigurno može bolje od prikazanog jer imaju problema sa isporukom snage i tu dosta gube na vremenu, ali opet imaju dovoljno informacija da zaključe da to ipak nije na razini vodećih što im je bio cilj - da budu u vrhu.
http://www.grandprixtimes.com/news/display/10257
McHonda debelo kasni i teško će stići vodeće jer vrijeme neumoljivo gazi i Ferrari i Mercedes imaju spremne prve nadogradnje, a razvijaju već i druge i ubrzo će biti još bolji, a Honda tek sad razmišlja kako dobiti još više konja; u biti tek sad imaju neke prave informacije o ponašanju PU na utrkama, jer do sada se sve svodilo na rješavanje problema kako bi bolid mogao završiti utrku.
Honda doslovce kasni godinu dana s tim da su imali i gorih problema nego Renault prošle godine, a znamo svi gdje je Renault sada.
Ferrari je bio jako pouzdan prošle godine (ali spor), ali ove godine naplaćuju dividende pouzdanosti (PU strana) i guraju žestoko naprijed, i opet je jako teško stići Mercedes.
Po svemu sudeći u Barceloni su "oslobodili" motor i sad kad su dosegli vrh zaključili da im nedostaje snage. Drugi razlog za ovakvu izjavu ne nalazim.
McLaren zasigurno može bolje od prikazanog jer imaju problema sa isporukom snage i tu dosta gube na vremenu, ali opet imaju dovoljno informacija da zaključe da to ipak nije na razini vodećih što im je bio cilj - da budu u vrhu.
http://www.grandprixtimes.com/news/display/10257
McHonda debelo kasni i teško će stići vodeće jer vrijeme neumoljivo gazi i Ferrari i Mercedes imaju spremne prve nadogradnje, a razvijaju već i druge i ubrzo će biti još bolji, a Honda tek sad razmišlja kako dobiti još više konja; u biti tek sad imaju neke prave informacije o ponašanju PU na utrkama, jer do sada se sve svodilo na rješavanje problema kako bi bolid mogao završiti utrku.
Honda doslovce kasni godinu dana s tim da su imali i gorih problema nego Renault prošle godine, a znamo svi gdje je Renault sada.
Ferrari je bio jako pouzdan prošle godine (ali spor), ali ove godine naplaćuju dividende pouzdanosti (PU strana) i guraju žestoko naprijed, i opet je jako teško stići Mercedes.
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
Nisu mogli ranije otići k Hondi jer su imali važeči ugovor sa Mercedesom, a prilikom odustajanja, plačali bi penale. Koliko, pitaj bogaJFK je napisao/la:Žao mi je navijača McLarena, ali od Lewisovog odlaska McLaren je u 3 godine stvorio gubitničku momčad.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
raca je napisao/la:Nisu mogli ranije otići k Hondi jer su imali važeči ugovor sa Mercedesom, a prilikom odustajanja, plačali bi penale. Koliko, pitaj bogaJFK je napisao/la:Žao mi je navijača McLarena, ali od Lewisovog odlaska McLaren je u 3 godine stvorio gubitničku momčad.
Čuj.... možda Mercedes i ne bi napravio takav problem. Sjećate se onih priča kako se Mercedes boji da bi informacije McLarenovih inžinjera mogle curiti ka Hondinim?
Mislim da se jednostavno radi o tome da je Honda zakasnila sa odlukom o ulasku u F1. Ili možda oni to nisu predvidjeli kao problem (nešto što im je Bernie sugerirao)!?!?! Po izjavama krajem prošle i početkom ove sezone ostavljali su dojam kao da sve teče prema planu, ali rezultati govore nešto sasvim drugo. Danas također i izjave.
- JFK
- Formula 4
Pisalo se da će biti u prednosti jer će moći promatrati sa strane što su drugi uradili, no ta godina kasnije im je u biti kao da startaju iz zadnjeg reda.
Još im je glavni inženjer izjavio da ako ove sezone sustignu trećeplasiranu momčad da će to biti uspjeh, da sigurno neće biti pobjeda a i da će 2016 biti jako teško.
Unaprijeđenja ove godine će se vidjeti tek kad potroše tokene.
http://www.grandprix247.com/2015/05/18/ ... -be-tough/
P.S. Fernando
Još im je glavni inženjer izjavio da ako ove sezone sustignu trećeplasiranu momčad da će to biti uspjeh, da sigurno neće biti pobjeda a i da će 2016 biti jako teško.
Unaprijeđenja ove godine će se vidjeti tek kad potroše tokene.
http://www.grandprix247.com/2015/05/18/ ... -be-tough/
P.S. Fernando