Ne mislim već pojma nemam koga da stavim da neće završiti
Bolje staviti puni grid bez odustajanja sa predvidljivim pozicijama nego nagađati ko će odustati pa izgubiti lagane bodove.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ciki-F1 je napisao/la:
Ali se prognoze daju dan prije Q tako da nebitno što donesu Q kada su prognoze "zaključane" ili ti ga ne važeće ako se predaju u tom momentu.
Mislim, ne postoji ispravna ili kriva taktika, ali ne vidim poantu stalnog podbacivanja radi promjene prognoze ako je unutar pravila.
Koje stalno podbacivanje? Samo ne shvaćam čemu postavljati prognoze po par puta. Postaviš kad si siguran da je to to i gotova stvar
Ciki-F1 je napisao/la:
Ali se prognoze daju dan prije Q tako da nebitno što donesu Q kada su prognoze "zaključane" ili ti ga ne važeće ako se predaju u tom momentu.
Mislim, ne postoji ispravna ili kriva taktika, ali ne vidim poantu stalnog podbacivanja radi promjene prognoze ako je unutar pravila.
Koje stalno podbacivanje? Samo ne shvaćam čemu postavljati prognoze po par puta. Postaviš kad si siguran da je to to i gotova stvar
Pa ima par Vas koji negoduju za te promjene predviđanja.
Ako smeta jednostavno glasajmo za ukidanje tog pravila i neka bude važeća samo prva prognoza, ja ću poduprijeti prijedlog.
Kao što sam rekao, možemo čekati zadnji moment, kalkulirati maksimalno, 15 puta promjeniti listu....ništa ne znači kada faktor iznenađenja je vidljiv tek nedjeljom.
Ciki-F1 je napisao/la:Ako smeta jednostavno glasajmo za ukidanje tog pravila i neka bude važeća samo prva prognoza, ja ću poduprijeti prijedlog.
...
Ništa od glasovanja, ta neka pravila vrijede od početka pa do kraja ove sezone, to je jedino fer. Znači, prognoze se mogu mijenjati koliko god puta netko želi sve do početka trećeg treninga. Iduće godine ćemo drukčije.
Ciki-F1 je napisao/la:Ne znam koje bolide kod tebe na ekranu voze Ocon i Pascal ali Manor ne sigurno, a bome i Alonso ima neku kantu.
Očekujem Manor ispred Renaulta, Toro Rossa, Saubera, a možda i McLarena.
I uostalom, Pascal je već jednom završio u bodovima pa to i nebi trebalo biti čudno, pogotovo u Monzi.
Hamilton
Rosberg
Vettel
Ricciardo
Raikkonen
Verstappen
Perez
Hulkenberg
Bottas
Massa
Button
Grosjean
Wehrlein
Magnussen
Palmer
Sainz
Nasr
Ocon
Ericsson
croatic f1 je napisao/la:@Vettel-Ferrari, to da se mogu mijenjati prognoze sve do FP3 do mile volje nekako progutam, ali baš 5 dana nakon te utrke nije u redu...
Hahahhaha Poštari nam u Bosni na kolektivnom godišnjem, pa se kasni s pošiljkama, za Italiju sam prognozu već poslao pa bude došla u roku narednih sedam dana Vala me je krenulo s brukanjem zadnji par dana pravo, morat ću se primiriti na neko vrijeme da prekinem ovaj niz
I još jednom prognoza, nadam se samo da je i ova moja izvanredna situacija promjena staze unutar pravila xD
VN Italije
1. Hamilton
2. Vettel
3. Rosberg
4. Raikkonen
5. Perez
6. Ricciardo
7. Hulkenberg
8. Verstappen
9. Bottas
10. Alonso
11. Button