Vettel-Ferrari je napisao/la:Hvala Avetma, ponosan sam na probijanje ekipe za 3 mjesta iako sam ja izgubio vodstvo pojedinačno. Srećom pa @Ciki-F1 i @mzf1 nisu u ekipi, dominirali bi ekipno ko Mercedes što dominira
Hm, tko zna, možda već 2017.
Ali iskreno, nemam pojma od kuda ovi rezultati, mislio sam da ću biti ala Manor.
Vettel-Ferrari je napisao/la:Hvala Avetma, ponosan sam na probijanje ekipe za 3 mjesta iako sam ja izgubio vodstvo pojedinačno. Srećom pa @Ciki-F1 i @mzf1 nisu u ekipi, dominirali bi ekipno ko Mercedes što dominira
Hm, tko zna, možda već 2017.
Ali iskreno, nemam pojma od kuda ovi rezultati, mislio sam da ću biti ala Manor.
I ja isto, nadao sam se kojem bodu samo da ne budem na nuli, kad eto, krenula me predviđanja par vikenda baš. Ali sve je još otvoreno, tko zna kakav će poredak na kraju sezone biti
Frantic je napisao/la:Vidiš kolega f1zd, ja sam se uzdao u tebe.
Nisi popustio pod pritiskom, kao neki danas.
Još da sam ostavio Rosberga na PPu, uzeo bi i ja 4-6 bodova i sad bi vodili u poretku.
Sam pao sam se ubio
Frantic je napisao/la:Vidiš kolega f1zd, ja sam se uzdao u tebe.
Nisi popustio pod pritiskom, kao neki danas.
Još da sam ostavio Rosberga na PPu, uzeo bi i ja 4-6 bodova i sad bi vodili u poretku.
Sam pao sam se ubio
E a tko ti je ono rekao da će Hamdija ispast u Q1?
Šalim se, bitno da bar jedan u svakoj utrci osvoji bodove.
Opaa, dosad nisam ni vidio predictor, ugodno iznenađenje To je pokazatelj da Young Forceu neće biti kraja kad se zagrijemo ovdje i pokazatelj zašto sam te uzeo za timskog kolegu
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bolje to nego prognozirati da Rosberg ili Hamilton neće završiti i izgubiti čistih pet bodova.To sam skužio prije par utrka i od tad stavljam da će svi završiti, jer ako samo backmarkere pogodim, to je 6-8 bodova(ako svi završe) (Sauber,Manor,Renault,Toro Rosso)
Blackhawk je napisao/la:Čemu postavljanje prognoza već sad ako ćete ih mijenjati?
Isto kao što vama znači čekati kraj 2. treninga i svejedno ne dobiti nikakav bolji uvid u situaciju kada nedjelja "uvijek" donese iznenađenje, a poanta rane prognoze je da se zauzme bolja pozicija u slučaju da se skupi isti br bodova.
Blackhawk je napisao/la:Čemu postavljanje prognoza već sad ako ćete ih mijenjati?
Isto kao što vama znači čekati kraj 2. treninga i svejedno ne dobiti nikakav bolji uvid u situaciju kada nedjelja "uvijek" donese iznenađenje, a poanta rane prognoze je da se zauzme bolja pozicija u slučaju da se skupi isti br bodova.
Pa, nije baš tako bilo u Engleskoj, Njemačkoj i Mađarskoj. Čekalo se da vidimo situaciju Red Bulla i Ferrarija. I u utrci nije bilo iznenađenja, sve je ostalo kao u kvalifikacijama.
Pa, nije baš tako bilo u Engleskoj, Njemačkoj i Mađarskoj. Čekalo se da vidimo situaciju Red Bulla i Ferrarija. I u utrci nije bilo iznenađenja, sve je ostalo kao u kvalifikacijama.
Ali se prognoze daju dan prije Q tako da nebitno što donesu Q kada su prognoze "zaključane" ili ti ga ne važeće ako se predaju u tom momentu.
Mislim, ne postoji ispravna ili kriva taktika, ali ne vidim poantu stalnog podbacivanja radi promjene prognoze ako je unutar pravila.
Nek radi ko šta hoće ako je unutar pravila. Probao sam i ja na prvih par utrka čekati kraj 2. treninga i gledati individulano rezultate momčadi i vozača na tim stazama, tko ima koliko "istrošenih" komponenti....itd. i na kraju sav trud ode s xy faktorom u utrci.
Sad dam po osjećaju i tjt.
Zadnja izmjena: Ciki-F1, dana/u 30.08.2016., 14:14, ukupno mijenjano 1 put.