Nema smisla mijenjat prognoze. Ovo je vise igra na srecu, dali ste prognoze unaprijed i nek stoji tako, sad kad ste vidjeli malo stanje na treninzima, onda bi mijenjali, malo je ovo beze...
Jednine moje promjene su bile vezane za Ham hoće li tu mijenjati PU ili u Monzi, ostatak poretka je nepromijenjen, slobodno provjeriti.
Samo sam iskoristio priliku zamijeniti Ocon-Rio na spomen kolege Frantica, ali to i tako ništa ne mijenja jer se Rio računa kao Ocon.
Kao što rečete, igra na sreću i treninzi ništa ne mijenjaju, jedino mi je taj PU igrao ulogu.
Haha zasto bi bilo ljutnje? A vjerojatno i hocu biti u krivu :-)
Btw, nije istina da ne volim Kimija, samo ga smatram precijenjenim a to je velika razlika
Blackhawk je napisao/la:Haha zasto bi bilo ljutnje? A vjerojatno i hocu biti u krivu :-)
Btw, nije istina da ne volim Kimija, samo ga smatram precijenjenim a to je velika razlika
1 - One Formula to Rule Them All 78
2 - Cavallino Rampante 77
3 - Dva samuraja 72
4 - Dva prognozera 61
5 - Young Force 55
6 - BvS 47
7 - The Red Devils 45
8 - Magnum-Finlandia ICE Racing 43
9 - Ivan Grozni 34
10 - Schweppes Racing Team 33
11 - Black Falcon 22
12 - 101% 20
13 - ZinniaUnicorns 8
14 - Santander 1
* molim sve da provjere još jednom za svaki slučaj, ako imate prigovor napišite svoju računicu pa ćemo vidjeti gdje ne štima.
Čestitke postoljašima, a zahvaljujući odličnoj utrci oba vozača One Formula to Rule Them All, njihova ekipa je s 4. mjesta skočila na vrh u konstruktorima.
Vidiš kolega f1zd, ja sam se uzdao u tebe.
Nisi popustio pod pritiskom, kao neki danas.
Još da sam ostavio Rosberga na PPu, uzeo bi i ja 4-6 bodova i sad bi vodili u poretku.
Sam pao sam se ubio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hvala Avetma, ponosan sam na probijanje ekipe za 3 mjesta iako sam ja izgubio vodstvo pojedinačno. Srećom pa @Ciki-F1 i @mzf1 nisu u ekipi, dominirali bi ekipno ko Mercedes što dominira