VN Belgije (Spa), 26.-28. kolovoza
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
https://twitter.com/FansOfKR/status/769928504586690560
I'd rather drive them off the track- Verstappen - f1technical.net
..nekako mi se čini da će nakon ove utrke naglo pasti popularnost mladom Maxu, izgleda da je Max-medijski-hip prošlo svršena stvar.
..nekako mi se čini da će nakon ove utrke naglo pasti popularnost mladom Maxu, izgleda da je Max-medijski-hip prošlo svršena stvar.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iako mu je danas svaki drugi potez bio za batine, incident na startu nije bio takav. Bilo je prostora za proći s Kimijeve unutarnje strane i Max nije krenuo u dive nego je krenuo u tu usku unutarnju putanju. Da je to bio kako kažeš pure dive, on bi pogodio Kimija, a ne Kimi njega (što je pak uzrokovao Vettel).Frantic je napisao/la:Jašta je i više nego za batina danas bioExplorer je napisao/la:Ma samo vi, ako nekog treba izbatinati, onda neka ga se izbatina.![]()
@croatic, ono je čisti, tj. "pure inside dive". Evo i Seb se slaže.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
bome se i meni čini, baš gledam na društvenim mrežama, ljudi su zgroženi....hattrick je napisao/la: ..nekako mi se čini da će nakon ove utrke naglo pasti popularnost mladom Maxu, izgleda da je Max-medijski-hip prošlo svršena stvar.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Gledajući snimku, vidio sam da je postojala velika razlika u kočenju između Maxa i Kimija, ali u prijenosu sam mislio da je Kimi rano kočio, no poslije sam shvatio da je Max kasno kočio te da je velikom većinom krivnja njegova. Pošto je Max bio između Kimija i zida, Kimi nije mogao skrenuti te je morao otići ravno, tj. u Vettela koji nije imao gdje. Čak i da je taj Maxov manevar uspio, obojica Ferrarija bi morali otići daleko izvan staze jer bi im Red Bull blokirao put. Ovako nekako:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
zamislite scene kad Max ide kuci, a Jos mu veli "ponesi prut sa sobom, cika Niki mi je sve"He's unfair and outrageous to say he does anything wrong. I'm gonna talk to his dad."
isprico, ima da te isibam"

Zadnja izmjena: HeatBlast44, dana/u 28.08.2016., 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Komentari su čak na granici ukusa.. najblaže rečeno, i koliko sam skužio hrpetina novopečenih Maxovih fanova odustaju od toga. Mislim, to je po meni žalosno.. kao da imaš sve beneficije da imaš najviše klikova na netu, najbolji fan-base, najbolje sponzore.. i onda ujebeš sajt do bola i rasteraš novinare. (svaka koincidencija je slučajna)senna66 je napisao/la:bome se i meni čini, baš gledam na društvenim mrežama, ljudi su zgroženi....hattrick je napisao/la: ..nekako mi se čini da će nakon ove utrke naglo pasti popularnost mladom Maxu, izgleda da je Max-medijski-hip prošlo svršena stvar.

..evo što se moglo desiti da Kimi nije imao mačije reflekse:
https://twitter.com/F1Nova/status/769904389763035136
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- f1zd
Nemojte otići na Maxovu Facebook stranicu...Meni je došlo da se izbljuvam...Komentari poput 'pa što, imao je samo jednu lošu utrku i svi ga kritiziraju' i slično, i, što je najgore, ti komentari imaju najviše lajkova...Jedan odgovor je bio 'You are a dutch & dump. You sound worse than Donald trump'

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
NAŽALOST, jbg, ali barem nije on kriv, pa mi je nekako lakše, ali opet GRRRRRBlackhawk je napisao/la:@Ciki - nažalost ipak je moj osjećaj bio točanJoš da je barem pretekao Bottasa sa to j... 8. mjesto

Nakon 2-3 kruga sam prekinuo gledati utrku od ljutnje i sam sebe poslao na hlađenje.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- senna66 Verified
- Formula 1
Ne znam baš da će ga tatica išibati, ali ako hoće nadam se da će dobit poštenu porciju. Sreća pa je jedan Kimi bio iza njega, ne znam kako bi završilo da je bio neki idiot poput ovih šta se prave "baje" u slobodnim treninzima.HeatBlast44 je napisao/la:"He's unfair and outrageous to say he does anything wrong. I'm gonna talk to his dad."
zamislite scene kad Max ide kuci, a Jos mu veli "ponesi prut sa sobom, cika Niki mi je sve
isprico, ima da te isibam"

- senna66 Verified
- Formula 1
evo komentara koji me baš fino nasmijao
"if Max did something wrong he would get a penalty from race direction. He did not get it. So shuttup ferrari winers..our boy did well defending his position"
Vidim nisu ni nešto pismeni....
"if Max did something wrong he would get a penalty from race direction. He did not get it. So shuttup ferrari winers..our boy did well defending his position"
Vidim nisu ni nešto pismeni....

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Nije. I Lewis je odvozio majstorski sa taktikom kava je bila i nepotrebnom promjenom guma sa medium na soft nakon crvene zastave, ali Alonso je sa dosta slabijim bolidom završio ispred oba Williamsa i jednog ferrarija. I to sa zadnjeg mjesta u utrci. Pokazao je borbenost koja ga je krasila dugi niz godina, ali nije napravio ni jednu grešku. Majstorski.f1zd je napisao/la:Jel ovo sarkazam, jer znam da navijaš za Hamiltona?Dani je napisao/la:Alonso definitivno vozac dana.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
ovo nacrtano nema veze s mozgom i glupo je do bola.f1zd je napisao/la:Gledajući snimku, vidio sam da je postojala velika razlika u kočenju između Maxa i Kimija, ali u prijenosu sam mislio da je Kimi rano kočio, no poslije sam shvatio da je Max kasno kočio te da je velikom većinom krivnja njegova. Pošto je Max bio između Kimija i zida, Kimi nije mogao skrenuti te je morao otići ravno, tj. u Vettela koji nije imao gdje. Čak i da je taj Maxov manevar uspio, obojica Ferrarija bi morali otići daleko izvan staze jer bi im Red Bull blokirao put. Ovako nekako:
[ link do slike ]
max nije kriv za prvi zavoj. shvatite to. nije lockao. usporio je vrlo dovoljno i ds seb nije bacio kimia dodira ne bi bilo a ova ucrtana putanja maxa je govno.
ostali potezi maxa su za svaku osudu i kaznu i ne treba mu to i ne smije se tako ponasati ali sam start zaboravite.
seb je kriv za sve i to je to. a to sto je svevisnji kimi takodjer popusi jbg.. pusi on vec godinama

- f1zd
zelot je napisao/la:ovo nacrtano nema veze s mozgom i glupo je do bola.f1zd je napisao/la:Gledajući snimku, vidio sam da je postojala velika razlika u kočenju između Maxa i Kimija, ali u prijenosu sam mislio da je Kimi rano kočio, no poslije sam shvatio da je Max kasno kočio te da je velikom većinom krivnja njegova. Pošto je Max bio između Kimija i zida, Kimi nije mogao skrenuti te je morao otići ravno, tj. u Vettela koji nije imao gdje. Čak i da je taj Maxov manevar uspio, obojica Ferrarija bi morali otići daleko izvan staze jer bi im Red Bull blokirao put. Ovako nekako:
[ link do slike ]
max nije kriv za prvi zavoj. shvatite to. nije lockao. usporio je vrlo dovoljno i ds seb nije bacio kimia dodira ne bi bilo a ova ucrtana putanja maxa je govno.
ostali potezi maxa su za svaku osudu i kaznu i ne treba mu to i ne smije se tako ponasati ali sam start zaboravite.
seb je kriv za sve i to je to. a to sto je svevisnji kimi takodjer popusi jbg.. pusi on vec godinama
Ne razumijem, što je Vettel trebao napraviti? Otići skroz okolo do Nizozemske i vratiti se na stazu? Shvati da Kimi nije mogao skrenuti zbog Maxa, te je išao u taj zavoj kao da je 45 stupnjeva a ne 160. Vettel je morao skrenuti u Kimija kad nije imao gdje.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
"morao skrenut u kimia jer nije imao gdje"f1zd je napisao/la:zelot je napisao/la:ovo nacrtano nema veze s mozgom i glupo je do bola.f1zd je napisao/la:Gledajući snimku, vidio sam da je postojala velika razlika u kočenju između Maxa i Kimija, ali u prijenosu sam mislio da je Kimi rano kočio, no poslije sam shvatio da je Max kasno kočio te da je velikom većinom krivnja njegova. Pošto je Max bio između Kimija i zida, Kimi nije mogao skrenuti te je morao otići ravno, tj. u Vettela koji nije imao gdje. Čak i da je taj Maxov manevar uspio, obojica Ferrarija bi morali otići daleko izvan staze jer bi im Red Bull blokirao put. Ovako nekako:
[ link do slike ]
Ne razumijem, što je Vettel trebao napraviti? Otići skroz okolo do Nizozemske i vratiti se na stazu? Shvati da Kimi nije mogao skrenuti zbog Maxa, te je išao u taj zavoj kao da je 45 stupnjeva a ne 160. Vettel je morao skrenuti u Kimija kad nije imao gdje.
sve si rekao
- f1zd
Ne razumijem te, što želiš reći? Što je po tebi Vettel morao napraviti?morao skrenut u kimia jer nije imao gdje"
sve si rekao
Zadnja izmjena: f1zd, dana/u 28.08.2016., 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- senna66 Verified
- Formula 1
- PAJO
- Karting
- Navija za: Fernando Alonso
Za incident u prvom zavoju je kriv Vettel, išao je na silu zatvarati Raikkonena, bez Max-a bi se isto dogodilo. Cijeli vikend je nervozan.Slavenowsky je napisao/la:Zanimljiv ugao
Scena poput Kine, gdje je jedan vozac RBR htio na misice proci, onaj u sredini nije imao kud, te ovaj s vanjske strane se priblizavao!
Istina je da je Vettel isao malo agresvinije, ali cinjenica je da Max nece da popusti, pa desilo se to sto se desilo.
Mali Max mora da shvati da nije fora samo kasno kocit i pravit budalestine na stazi, samo zahvaljujuci razumnom Kimiju danas je zavrsio utrku. Da je kojim slucajem bio tu Bottas, Maxa ne bi bilo, a sklanjao se istom vrlo lako pred ulazak u box.
- PAJO
- Karting
- Navija za: Fernando Alonso
ove crte putanje nemaju nikakve logike,
https://www.youtube.com/watch?v=s3zCXhHIgi4
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
@f1zd
Pogledaj molim te koliko je prostora bilo za Vettela da se makne, na normalnoj vanjskoj putanji, unutar staze
[ link do slike ]
I za one koji tvrde da je Verstappen na startu "zaronio"
[ link do slike ]
U videu se sve lijepo vidi, onboard kamere sa oba Ferrarija i COTD-a Maxa: https://twitter.com/sebvettelnews/status/769876069289758720
Pogledaj molim te koliko je prostora bilo za Vettela da se makne, na normalnoj vanjskoj putanji, unutar staze
[ link do slike ]
I za one koji tvrde da je Verstappen na startu "zaronio"
[ link do slike ]
U videu se sve lijepo vidi, onboard kamere sa oba Ferrarija i COTD-a Maxa: https://twitter.com/sebvettelnews/status/769876069289758720
- f1zd
A bome ni ovaj video ako želiš uspoređivati to s onim danas.PAJO je napisao/la:ove crte putanje nemaju nikakve logike,