HeatBlast44 je napisao/la:eeeee sad sam vidjeo... Vettel jeste prerano skrenuo, ali Vettel uopstee nije ocekivao Maxa u prvoj krivini, vec samo Kimija, jer ocigledno kad je pretekao Maxa i vidio Kimija do sebe, mislio je da samo treba Kimiju ostavit prostor, a ne i Maxu, koji je bio iza... 50-50 krivica Maxa i Seba, s tim da je Max napravio idiotski potez... aaa on je sad iskusan, koristi to da smije ici i u metar ipo prostora, pa iako napravi sranje, FiA i paddock ce ga pomilovat zbog j****ih 18 godina
Max je kamikaza oba Ferraria su ga obišla i sta SAD svi moraju razmišljati koji luđački ulet ce napraviti ona putanja i brzina ni Isus Krist nebi mogao skrenuti.
Ma Vettel jeste išao na nož. Ima njegove krivice ponajviše. Ali ništa se ne bi desilo da idiot (moram ga tako nazvati, neka mi prigovara ko hoće, zaboli me) nije napravio takav dive. Neko reče Kimi je trebao zatvoriti. Kako ćeš zatvarati kad ne očekuješ onakav dive?
Da se Max nije zaavlačio, Kimi bi imao više prostora desno i vjerovatno ne bi bilo nikakvog kontakta.
Šteta za Hulka što je izgubio poziciju. Opet neće uhvatiti podij.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Max je stvarno kreten. Treba mu 2 šamara svezat preko labrnje.
Sad će se pojaviti neki Maxoljubac pa reći kako je racer, extra talentovan, .......
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 28.08.2016., 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.