[ link do slike ]
Mick Schumacher - mladi momak koji je pobjedio u svojoj treÄoj utrci u ADAC F4 prvenstvu.
Dakle možda se radi o zvijezi u nastajanju. Da li se radi o materijalu zvan Michael ili materijalu zvan Ralf, to Äemo joÅ” vidjeti....
Ono Å”to mi je nekako upeÄatljivo je to da je promotor natjecanja ADAC F4 prvenstva Seb Vettel. Seb Vettel njemac, ADAC F4 njemaÄko prvenstvo u kojem vozi mladi Mick. Vrlo vrlo znaÄajno. Moje miÅ”ljenje je da se priÄa ponavlja. Äini mi se da se jako podudara sa priÄom o mladom Michaelu i malom klincu Sebu. TakoÄer Vettelu je uzor upravo bio Michael, gledao ga je na TV-u i zavolio je Ferrari. Imam neki osjeÄaj da je u pitanju neÅ”to sliÄno kada spominjemo mladog Mick-a. Premali je bio da bi gledao tatu (možda...), ali dovoljno velik da mu uzor u F1 bude upravo Vettel.
I smatram da bi upravo Vettel mogao biti na neki naÄin
tata po formuli mladom Mick-u (upravo zbog te povezanosti Vettela i Michaela).
Sve se pitam da li Helmut Marko kuje novi plan!?!?!
Ono Å”to raduje je to da je buduÄnost svijetla Å”to se tiÄe mladih mladih

vozaÄa u F1 i lako bi se moglo dogoditi da Äemo u buduÄnosti gledati velike okrÅ”aje izmeÄu Verstappena, Schumija, možda i Sainza, Giuliano Alesi (sin Jean Alesi-a koji je u svojoj prvoj i treÄoj utrci osvojio hattrick u French F4)....