iliti druga strana medalje...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A6QQs-yOMtw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B19rS6OfciI[/youtube]
Prost On Senna SkySportsF1HD *Senna Week*
- Lady
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qFZKkK6odgY[/youtube]

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ayrton je stvarno znao biti direktan, pogotovo kada nije bilo po njegovom - pogledajte facu Gerharda Bergera. Njegova faca je bila: kada će ovaj Brazilac završiti - da uteknem na sigurno mjesto.
Gdje su lijepe i raspoložene djevojke i gdje su ljudi manje profesionalni. 

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- fjaka
- Formula 4
- Navija za: jordan
gospodin nema štaLady je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=qFZKkK6odgY

- pigmalion
- Formula 1
Dok žive F1 fanovi Ayrtona Senne, živjet' će i Ayrton Senna.
P.S. Presvetli, priključi se i ti, realnosti.
P.S. Presvetli, priključi se i ti, realnosti.
.....biti po svome,.....

- fjaka
- Formula 4
i sad da se vratin na ono prost kukavica, dakle senna je jedini razlog zašto je prost uteka iz mclarena ( a identičan zašto je to prije njega napravio de angelis u lotusu, znači slučaj senna se ponavlja ) i di je prost otiša? u ferrari s kojim je sezonu prije berger 3 puta doša do cilja od mogućig 16. mansell nešto veći uspjeh nešto manje od 50% završenih utrka. samo da znate u kakvu je kantu prost iz mclarena otiša.
s druge strane sa prvim problemima u mclarenu senna je kopa rukama i nogama da dojde u williams čak bi i džabe tamo vozija, ma vidi karaktera da nekažen pizde. to van je isto ko da sad vettel kopa i rukama i nogama da prijde u mercedes, recite iskreno, ali iskreno šta bi mislili o njemu? i '93 je mclaren ima odličan bolid. ne dominantan ko prijašnjih sezona ali odličan, glavni problem je bija šta je senna u mislima već sidija u williamsu...
i sad da spomenen i schumachera, kolko ga god mrzija nešto moran spomenit, šta je slijedilo nakon prelaska u ferrari? rad, rad, rad, rad, stvaranje iz ničega nečeg
jeli možete zamislit tako šta od senne? naravno da ne, taj si je umislija da je bija bogon dan da sidi u bolidu koji je momentalno najbolji na tržištu, on i samo on, a karaktera a pizde...
s druge strane sa prvim problemima u mclarenu senna je kopa rukama i nogama da dojde u williams čak bi i džabe tamo vozija, ma vidi karaktera da nekažen pizde. to van je isto ko da sad vettel kopa i rukama i nogama da prijde u mercedes, recite iskreno, ali iskreno šta bi mislili o njemu? i '93 je mclaren ima odličan bolid. ne dominantan ko prijašnjih sezona ali odličan, glavni problem je bija šta je senna u mislima već sidija u williamsu...
i sad da spomenen i schumachera, kolko ga god mrzija nešto moran spomenit, šta je slijedilo nakon prelaska u ferrari? rad, rad, rad, rad, stvaranje iz ničega nečeg

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Bome fina ta kanta, kad je s njom imao 5 pobjeda, te zbog glupiranja sa Sennom, izgubio titulu. A bome i Prost se "baš" napatio, nakon McL-a dosao u Ferrari pa umalo uzeo titulu, kasnije zbog svog kukanja, dobio nogu, pa je imao slucaj, kao sto ga je Kimi imao, dobo je platu sto ne vozi, pa kasnije dodje na gotov produkt zvani Williams.
Prost i Senna su bile ikone svog vremena, oba vozaca nisu bila med i mlijeko, a daleko od toga da su bili Sveci... No opet Senna je bio unikatan, anti politicar tog vremena.
Prost i Senna su bile ikone svog vremena, oba vozaca nisu bila med i mlijeko, a daleko od toga da su bili Sveci... No opet Senna je bio unikatan, anti politicar tog vremena.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- fjaka
- Formula 4
yep. prost ga je uspio dovest do 5 pobjeda, ko zna, da ga senna nije onako neandertalski pokupio u japanu možda bi i osvoijo prvenstvo.
ali svejedno nije baš privlačno sist u bolid koji sezonu prije nije moga doć do cilja. pa makar se on zva i ferrari. siti se samo kakvi su komentari padali kad je schumacher priša iz benettona u ferrari, a je lud a je ovakav a je onakav, koliko li je samo love dobio bjanko ček ili šta...moga je možda s benettonom još koje prvenstvo odnit, to je ono šta je svima bilo u glavi ali ne, čovik je od kante napravija bolid svaka mu čast.
ali svejedno nije baš privlačno sist u bolid koji sezonu prije nije moga doć do cilja. pa makar se on zva i ferrari. siti se samo kakvi su komentari padali kad je schumacher priša iz benettona u ferrari, a je lud a je ovakav a je onakav, koliko li je samo love dobio bjanko ček ili šta...moga je možda s benettonom još koje prvenstvo odnit, to je ono šta je svima bilo u glavi ali ne, čovik je od kante napravija bolid svaka mu čast.
Zadnja izmjena: fjaka, dana/u 25.08.2016., 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
- fjaka
- Formula 4
zašto onda ovi ecclestonovi senna tributi kojim se ova današnja omladina hrani baš tako prikazuju sennu a prosta ka najvećeg seronju kojeg triba linčovat?Slavenowsky je napisao/la: Prost i Senna su bile ikone svog vremena, oba vozaca nisu bila med i mlijeko
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Vidis 1989 god Prost, kao i Balestre, su Senni izbili titulu iz šaka. Na neki cudan nacin karma se desila, da Prost nije uzeo titulu 1989, vjerojatno bi je uzeo 1990.
A sad da li je bilo krvnicki ono zabijanje Senne i nije bas, samo je generalno problem kod Senne sto taj nikad ne skida nogu s gasa. Sto se tice toga bio je strasno tvrdoglav, a kad naletis na istog, onda se dese ovakve scene. Senna kad ugleda parce prostora - taj napada, dva puta je pokusao napast Prosta na skoro istim mjestima, ali Prost opet kasno zatvara i na takav nacin je kostao titule Sennu i sebe. Zbog takvih (hinjavih)stvar Prost nije bas omiljen. A i Senna nije sad bio divan krasan jer je odudarao od prave skolske voznje. Smatrao je ako si brzi prodji me, ali isto tako u smislu, koliko god da si brzi borit cu se s tobom! To je nekima zanimljivo i zbog toga je bio miljen, ali znao je i on isto tako gudnjat kad mu neki mladji vozaci pokazu zube, na Michael-a je znao biti jako ljut. No da bi postao cijenjen vozac, moras pokazat zube, zbog toga je danas mali Max jako popularan.
No opet se o ukusima ne raspravlja, kakav god da je vozac bio Prost ili Senna, oni ce imat svoje miljenike. Sad ja kad na vagu stavljam ta dva vozaca, meni ce vaga ici na stranu Senne, jer bio je dusa F1. A sad da je bio svetac ili ko zna sta, to svakako nije, ali je njegov uticaj na F1 bio ogroman. Prosta kad nije bilo 1992, kao da nikad nije postojao.
Trebamo biti realni, definitivno je aktraktivnije gledat Hamiltona kako se bori s nekim za poziciju, nego Rosberga! Samo danas su vozaci postali ogromne tetkurine, smao se zale i kritikuju jedan drugog, a svako od njih ne bira sredstva kako da dodju do pobjede.
A sad da li je bilo krvnicki ono zabijanje Senne i nije bas, samo je generalno problem kod Senne sto taj nikad ne skida nogu s gasa. Sto se tice toga bio je strasno tvrdoglav, a kad naletis na istog, onda se dese ovakve scene. Senna kad ugleda parce prostora - taj napada, dva puta je pokusao napast Prosta na skoro istim mjestima, ali Prost opet kasno zatvara i na takav nacin je kostao titule Sennu i sebe. Zbog takvih (hinjavih)stvar Prost nije bas omiljen. A i Senna nije sad bio divan krasan jer je odudarao od prave skolske voznje. Smatrao je ako si brzi prodji me, ali isto tako u smislu, koliko god da si brzi borit cu se s tobom! To je nekima zanimljivo i zbog toga je bio miljen, ali znao je i on isto tako gudnjat kad mu neki mladji vozaci pokazu zube, na Michael-a je znao biti jako ljut. No da bi postao cijenjen vozac, moras pokazat zube, zbog toga je danas mali Max jako popularan.
No opet se o ukusima ne raspravlja, kakav god da je vozac bio Prost ili Senna, oni ce imat svoje miljenike. Sad ja kad na vagu stavljam ta dva vozaca, meni ce vaga ici na stranu Senne, jer bio je dusa F1. A sad da je bio svetac ili ko zna sta, to svakako nije, ali je njegov uticaj na F1 bio ogroman. Prosta kad nije bilo 1992, kao da nikad nije postojao.
Trebamo biti realni, definitivno je aktraktivnije gledat Hamiltona kako se bori s nekim za poziciju, nego Rosberga! Samo danas su vozaci postali ogromne tetkurine, smao se zale i kritikuju jedan drugog, a svako od njih ne bira sredstva kako da dodju do pobjede.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- fjaka
- Formula 4
nije niko izbio senni titulu '89. osim on samome sebi. prost je sam reka da mu je već dosta senninih manevara i estorila i san marina...
btw u japanu '89 je dobija sennu na setupu bolida. već van je poznato da je prost bija taj koji je namišta setup a ayrton taj koji je kopira
sve dok prostu nije dozlogrdilo. i na toj toliko spominjanoj suzuci '89 ayrton je ima gurney flap a prost - ne. šta je bija pun pogodak za tu stazu za prosta jer mu senna na pravcima nije moga dodat vode...osta mu je jedino očajnički pokušaj kasnog kočenja jer je to bija jedini način da se približi prostu...znamo svi kako je završilo. i onda nakon udesa kraćenje šikane umisto vožnja normalno stazom
balestre koliki je god šupak nevidin štaje tu pomoga prostu ili odnemoga senni pa pravila nisu bila napisana posli te utrke.
btw u japanu '89 je dobija sennu na setupu bolida. već van je poznato da je prost bija taj koji je namišta setup a ayrton taj koji je kopira
sve dok prostu nije dozlogrdilo. i na toj toliko spominjanoj suzuci '89 ayrton je ima gurney flap a prost - ne. šta je bija pun pogodak za tu stazu za prosta jer mu senna na pravcima nije moga dodat vode...osta mu je jedino očajnički pokušaj kasnog kočenja jer je to bija jedini način da se približi prostu...znamo svi kako je završilo. i onda nakon udesa kraćenje šikane umisto vožnja normalno stazom

- Lady
- GP3
Čuj, Berger je inače bio Sennin najbolji prijatelj i često su zajedno ljetovali.....pigmalion je napisao/la:Ayrton je stvarno znao biti direktan, pogotovo kada nije bilo po njegovom - pogledajte facu Gerharda Bergera. Njegova faca je bila: kada će ovaj Brazilac završiti - da uteknem na sigurno mjesto.Gdje su lijepe i raspoložene djevojke i gdje su ljudi manje profesionalni.
I btw.... Berger je bio apsolutno na strani Senne u mnogim situacijama a pogotovo u Suzuki 1990. Ne znam koliko si upoznat s tim događajima?!

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
kraćenje šikane? da, baš ju je skratio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Što se tiče tog kraćenja šikane, znam da sam u jednom od dokumentaraca vidio gdje netko iz McL-a pokazuje druge vozače kako iz razno-raznih razloga sjeku šikane kroz cijelu sezonu bez ikakvih kazni, opomena i sl. I od svih njih, kaznu dobije jedino Senna. A s obzirom što je sve Balestre radio, teško mi je vjerovati da je to bila slučajnost.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- pigmalion
- Formula 1
Pa poznato je to, meni. Nevjerovatno mi je da je netko toliko bio iscooliran pokraj Senne, kao Berger - svi su inače pizdili zbog Brazilčevih postupaka i ponašanja, osim Hakkinena i Andrettija. Mislim da niti Johnny Dumfries nije bio opterećen brazilskim kolegom - najviše su pizdili De Angelis ( prilično diskretno ) i Prost.Lady je napisao/la:Čuj, Berger je inače bio Sennin najbolji prijatelj i često su zajedno ljetovali.....pigmalion je napisao/la:Ayrton je stvarno znao biti direktan, pogotovo kada nije bilo po njegovom - pogledajte facu Gerharda Bergera. Njegova faca je bila: kada će ovaj Brazilac završiti - da uteknem na sigurno mjesto.Gdje su lijepe i raspoložene djevojke i gdje su ljudi manje profesionalni.
I btw.... Berger je bio apsolutno na strani Senne u mnogim situacijama a pogotovo u Suzuki 1990. Ne znam koliko si upoznat s tim događajima?!
Austrijanac je jednom prilikom rekao, kako Senna ima toliki talent i još uz to se puno trudi i radi - to je za Bergera bilo nešto nevjerovatno.
A Lady, ako se nismo razumjeli - ja sam navijač Ayrtona Senne. Bergerova faca je bila zanimljiva u ovom JU-BI-TUBIJU,..... a niti Mansell nije skrivao svoju facijalnu ekspresiju.
.....biti po svome,.....

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ma i ja sam to vidio. i onda piquet sljedeću godinu postavi to pitanje na briefingu, da ne bi bilo opet sranja.Jester je napisao/la:Što se tiče tog kraćenja šikane, znam da sam u jednom od dokumentaraca vidio gdje netko iz McL-a pokazuje druge vozače kako iz razno-raznih razloga sjeku šikane kroz cijelu sezonu bez ikakvih kazni, opomena i sl. I od svih njih, kaznu dobije jedino Senna. A s obzirom što je sve Balestre radio, teško mi je vjerovati da je to bila slučajnost.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.