Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ma to je posljednji, ocajni pokusaj da se taj portal spasi. Da se razumijemo on ce opstati ovako i onako, ali sumnjam da ce ikada doseci razinu starog GP1. Ono sto je mene odvojilo od tog portala su imbecili kojih tamo ima toliko da ih lopatom mozes brati. Najzalosnije je sto ti imbecili, trolleri i fanboysi odrzavaju taj portal na "zivotu". Svaka cast iznimkama kojih se rado sjetim.
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ne znam, čudno je sve to. Sve ovisi kaj će Jergović tam pisat, možda postane neš slično ko njevov prošli portal. Čovjeka nije bilo nigdje 3 4 godine pa se zaželio možda centra pažnje. Stari forum neće povratit sigurno, jedino možda nešto više komentara na tekstovima, ali jesu li ti komentari vrijedni 49% iznosa cijelog portala? Mislim da ima tu puno dublja priča nego što se na prvi pogled čini. Pa ajmo vidjet. :kokice: :kokice: :kokice:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Zanimljiv preokret moram priznat...
Nakon burne i zanimljive povijesti. Iskreno s jedne strane mi je drago da se Jergović vraća čije mišljenje rado pročitam (dokle god nema pljuvanja treće strane i hvalisanja samog sebe). Samo mu se divim da će onoj djeci pisat. Pitam se dal ce brisanja kao i na njegovoj stranici :rofl:

Što se Štetnera tiče, on mi je postao takva zmija da mi ga je teško za gledati.Mislim svaka mu čast na prijenosima i ideji ali izuzev toga :thumbsd: . Ali nakon Mađarske 2013 i onom "posuđenom" tonu i ne prikazivanju Belgije 2013, svaka mu je pala u vodu. Toliko laganja i izokretanja ogovora. Ma pravi političar, nije ni čudno da se gura u kolindu. Kaže dotični nakon 1.9 kreću radovi na bugovima. Dokaz da se u godinu dana nije ništa ni radilo iako se govorilo da se mukotrpno radi. Žalim sve ljude koji su tamo radili
Kao što kaže majki, neka dublja priča stoji iza ovoga. Uostalom zar nije isti bio dužan "milijune" Jergoviću zbog navodnih posuđivanja rpi pokretanju tog projekta (prijenosi, stranica...)

No nek im je sretno :trep:

[ link do slike ]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
očito su riješili stare dugove sudskim ili vansudskim putem.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Ferrari1345 je napisao/la:Zanimljiv preokret moram priznat...
Iskreno s jedne strane mi je drago da se Jergović vraća čije mišljenje rado pročitam (dokle god nema pljuvanja treće strane i hvalisanja samog sebe). Samo mu se divim da će onoj djeci pisat. Pitam se dal ce brisanja kao i na njegovoj stranici :rofl:
Znači da rijetko čitaš kao i ja :mrgreen: . Što se tiče brisanja, biti će kao i blokiranja :mrgreen:
[ link do slike ]

Neznam, meni taj Jergović nikad nije sjeo. Nitko za njega nije čuo i odjednom se pojavio kao veliki stručnjak. Što je malo čudno, da nitko nije znao za njega s obzirom na stručnjaka takvog kalibra. Jednostavno ne mogu prožvakati to njegovo isticanje sebe i svojih veza i vezica u prvi plan kod svake informacije koju daje. Eto, čak je to uspio napraviti i ugurati u objavljen tekst o njihovoj suradnji :?
[ link do slike ]

Razumijem da je malo samopromocije poželjno i nikome ne škodi ali ovo što on radi, po mom mišljenju, prelazi sve granice.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Baš me zanima što će ispasti od svega ovog. Ne zanima me politika, njihova prošlost i slične gluposti, nego me zanima u kojem će smjeru portal krenuti. Već duže vrijeme su na GP1 samo obične vijesti, bez ikakvih kolumni ili posebnih članaka, sad vjerujem da će se to znatno promijeniti s Jerginim povratkom. Također, zanima me što će se dogoditi po pitanju spomenutih radova na vizualnom i tehničkom dijelu portala, prošli put je to prošlo katastrofalno (kao što se vidi).

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Dobro ali meni dalje ne ide u glavu zaš je on kupio pola portala. I to portala koji je srozan i na kojem treba minimum gorina do dve rada da bi možda povratio kvalitetu neku, a niti to nije sigurno. Na prvu izgleda kao jako ambiciozan i rizičan potez Jergovića.
Lomi te, al se nedaš

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Mislim da ste ovo već pročitali, no za one koji nisu eto što je Ecclestone rekao za Mladena. :rofl:

“Prije pet ili šest godina, dok smo s Mladenom radili Studio F1, napravio sam s Bernijem Ecclestoneom veliki intervju u hotelu Esplanade. Na kraju, iz kurtoazije, rekao sam
– „Mladen sends his regards“.
Bernie me pogledao začuđeno
– „Mladen?“
– „Jergović, he used to work for you.“
– „Oh, that Mladen. What is this clown doing now?“
– „He’s working with us, on TV, as special Formula One analyst“
– „He’s working as F1 analyst??? You must be desperate.“
Odmahnuo je tada rukom i dodao „Always only problems with Mladen“.

:zubo:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Osobno nemam ništa protiv Jergovićevog povratka.. kako kažu, dvije glave su pametnije od jedne.. kako svatko ima nekakvo mišljenje i načine na koje gleda situacije u F1 tako i on. Što se kačenja za negativne komentare ispod tekstova tiče, i njegovog načina za koji mu neki prebacuju (egotrip i sl.) to je manje relavantno u F1 tematici koje se mi uglavnom držimo, te smatram da je to više njegov križ i borba nego naša.. neka svatko uči iz svojih grešaka i pokuša si skratit muke.. tako i Jerga. Ne mislim da je vesla sisao što se F1 tiče i njegovi osvrti koliko god nekome to nepasalo, ili odgovaralo, uglavnom su bili dosta sadžajni što ja iznad svega cijenim. Bilo to napisao neki Jerga ili netko od nas na forumu. Pretpostavljam da bi suradnja sa njim bila plodonosna i na F1puls-u, no očito Jerga za svoju suradnju traži određeni profit, a kako znamo ovaj sajt je skoro isključivo volonterski entuziazam pojedinaca koji odvajaju svoje vrijeme i novac kako bi održali F1 puls na životu kao jedan social-otok za nas čitatelje i forumaše.

Što se tiče imbecila.. imbecila će biti onoliko koliko im je to dopušteno da budu.. to je tako, što dokazuje i njihovi nekadašnji izleti na F1puls.
Meni osobno ona sva drama oko GP1, Jerga-Blaž-Dado i onih gluposti na forumu gdje sam i ja bio upleten (dobrim dijelom namjerno) su totalno delitanske.. no to na kraju uopće ne čini F1, niti je vrijedno nekog fokusa. Stoga ako žele napraviti suradnju iz bilo kakvih ciljeva i poriva želim im sreću i nadu da ćemo mi čitatelji imati korist od toga.. barem zbog toga da vidimo još jednu subjektivnu misao nekog tko gleda iste stvari kao i mi.. samo da ne bude više one limunade i sapunice, te da se drže teme samog sajta.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Uh meni fali malonečega oko F1 u RH. Postalo je sve monotono. Nema nekog insajderstva nema nekih bum vijestih vezanih za F1 u RH. Čak i poneka svađica ko što je bila ona dobro dođe.
Lomi te, al se nedaš

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
senna66 je napisao/la:Mislim da ste ovo već pročitali, no za one koji nisu eto što je Ecclestone rekao za Mladena. :rofl:

“Prije pet ili šest godina, dok smo s Mladenom radili Studio F1, napravio sam s Bernijem Ecclestoneom veliki intervju u hotelu Esplanade. Na kraju, iz kurtoazije, rekao sam
– „Mladen?“

Jel to Blažičko rekao? Jer vidim da ne navodiš izvor. Ako je, ne treba mi ništa drugo da znam kako je intervju muljaža.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Dani je napisao/la:
senna66 je napisao/la:Mislim da ste ovo već pročitali, no za one koji nisu eto što je Ecclestone rekao za Mladena. :rofl:

– „Mladen?“

Jel to Blažičko rekao? Jer vidim da ne navodiš izvor. Ako je, ne treba mi ništa drugo da znam kako je intervju muljaža.
Je, Blažičko je rekao. Ne vjerujem mu ni ja. Jer tada su obojica htjeli ocrniti jednog drugoga.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Mislim i Jergović je isto mutan kaj se tiče rada u FOM-u, ali Blažička koliko pratim, uvijek ima nekakve afere na tv kućama. Ne vjerujem mu ni riječ.
slika

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
sva sreća što imamo f1puls jer nema šanse da ću pratit gp1 s ovim likom kao glavnim urednikom.. možda je to dobro da se ta stranica spasi od totalnog propadanja, al pratio sam jergovića na onom njegovom samodopadnom portalu što je imao pred koju godinu i ne bih opet.. tamo ne da je diktatura bila nego je to katastrofa bila, a znam da će i gp1 pretvorit u nešto slično tome jer je on takav lik.. a i o stručnosti bi se dalo raspravljat..
štetnera realno boli briga, digao je kakve takve pare (ako uopće je s obzirom na financijske razmirice s jergovićem, a i prema nervoznim komentarima na facebooku gdje vrijeđa nekog lika koji mu je napisao da vjeroajtno nije digao nikakve pare i da mulja hahahhah.. ne bi me čudilo da mu je to mukte prepustio skupa s još nekim f1 pravima (ako ih uopće još ima) da se ne ganjaju sudski.. jergvić sretan jer je dobio gotov portal i potporu za daljnji rad, a štetner jer mu ne propada projekt i skinuo si je jergovića s grbače - ili si ga je tek dodatno natovario xD) ugl, nebitno.. sretno im bilo..

i da iskoristim priliku da pohvalim rad ovih momaka na ovom portalu, pogotovo za ovu ljetnu stanku.. užitak je bio čitati sve tekstove koje ste objavili zadnja 3 tjedna i samo tako dalje.. jergović i ovaj muljator nemaju šanse protiv ovakvog izdanja f1pulsa :)
Fernando is faster than all of you :jupije:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
hattrick je napisao/la:Osobno nemam ništa protiv Jergovićevog povratka.. kako kažu, dvije glave su pametnije od jedne.. kako svatko ima nekakvo mišljenje i načine na koje gleda situacije u F1 tako i on. Što se kačenja za negativne komentare ispod tekstova tiče, i njegovog načina za koji mu neki prebacuju (egotrip i sl.) to je manje relavantno u F1 tematici koje se mi uglavnom držimo, te smatram da je to više njegov križ i borba nego naša.. neka svatko uči iz svojih grešaka i pokuša si skratit muke.. tako i Jerga. Ne mislim da je vesla sisao što se F1 tiče i njegovi osvrti koliko god nekome to nepasalo, ili odgovaralo, uglavnom su bili dosta sadžajni što ja iznad svega cijenim. Bilo to napisao neki Jerga ili netko od nas na forumu. Pretpostavljam da bi suradnja sa njim bila plodonosna i na F1puls-u, no očito Jerga za svoju suradnju traži određeni profit, a kako znamo ovaj sajt je skoro isključivo volonterski entuziazam pojedinaca koji odvajaju svoje vrijeme i novac kako bi održali F1 puls na životu kao jedan social-otok za nas čitatelje i forumaše.

Što se tiče imbecila.. imbecila će biti onoliko koliko im je to dopušteno da budu.. to je tako, što dokazuje i njihovi nekadašnji izleti na F1puls.
Meni osobno ona sva drama oko GP1, Jerga-Blaž-Dado i onih gluposti na forumu gdje sam i ja bio upleten (dobrim dijelom namjerno) su totalno delitanske.. no to na kraju uopće ne čini F1, niti je vrijedno nekog fokusa. Stoga ako žele napraviti suradnju iz bilo kakvih ciljeva i poriva želim im sreću i nadu da ćemo mi čitatelji imati korist od toga.. barem zbog toga da vidimo još jednu subjektivnu misao nekog tko gleda iste stvari kao i mi.. samo da ne bude više one limunade i sapunice, te da se drže teme samog sajta.
imas pm :) i slazem se :D

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la:jedan je blaž!
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20031223/mozaik01.asp :mrgreen:
:rofl: :rofl:
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Što ćemo sad, na F1puls? Mladen is back, i tko zna koje namjere imaju?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
pigmalion je napisao/la:Što ćemo sad, na F1puls? Mladen is back, i tko zna koje namjere imaju?
Pa nije došao na F1 puls. Niko nam niš ne može. :cool: A i to je projekt osuđen na propast, kako završavaju svi projekti od Štetnera i Jerge. tako i ovo, nažalost.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Inače htio bih JAKO pohvaliti "MAXF1", malo sam ga detaljnije "prelistao" kroz ovu stanku i samo mogu reći :ajdeajde: :klanjam: , jedan čovjek sve ono....ostaneš bez teksta. Ako netko želi onako "u šaraf" upoznati bolid i kako on funkcionira, to je mjesto, također analize su sjajne i ne manjka novih tekstova. Nije na odmet imati dva ovako kvalitetna portala na našem malom podneblju.

Gp1------------------------------------------------------------------------------------------------------------VV--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tako izgleda njihov puls.
Niš korisnog kroz cijelu stanku. Jedan čovjek je "održavao" "portal", a izgleda da ga više nema.
Novi list koji pokušavaju okrenuti nekako mi izgleda da će ostati prazan. Šteta popularnosti te domene.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡