Nepodnošljivo smeće
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
A gle, ako ti misliš da su teroristički napadi urađeni od strane tzv. terorista, ili da su političari SDP-a ili HDZ-a utjecajni i donose odluke, onda ti stvarno nemam šta reć. A to se sve preko televizije tako želi prikazati.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Jordan
Evo našeg teoretičara uroteExplorer je napisao/la:A gle, ako ti misliš da su teroristički napadi urađeni od strane tzv. terorista, ili da su političari SDP-a ili HDZ-a utjecajni i donose odluke, onda ti stvarno nemam šta reć. A to se sve preko televizije tako želi prikazati.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kako može to bit dobro za normalno funkcioniranje države ako se živi u laži?Majki2111 je napisao/la:Kvalitetna cenzura i politička propaganda su potrebne za normalno funkcioniranje države.
Haha, evo i nevjernog TomeBlackhawk je napisao/la:Evo našeg teoretičara uroteExplorer je napisao/la:A gle, ako ti misliš da su teroristički napadi urađeni od strane tzv. terorista, ili da su političari SDP-a ili HDZ-a utjecajni i donose odluke, onda ti stvarno nemam šta reć. A to se sve preko televizije tako želi prikazati.Iako si ovdje djelomično u pravu

Kod smo već kod tog termina teorija urote/zavjere, bilo bi dobro reći od koga je on potekao. To je u javnost plasirao John Edgar Hoover, prvi predsjednik FBI-a (inače peder i pedofil), tamo 50-ih godina prošlog stoljeća. Na kongresnom svjedočenju bili su prisutni svi glavni mediji SAD-a, te je na pitanje novinara "postoji li mafija" Hoover odgovorio "Ne, ne postoji, to je teorija zavjere".
Od tada se ta etiketa lijepi gotovo svakome tko velikim strukturama zadire u suštinu onog što žele sakriti od ljudi. Recimo, udruga franak je medijski eksponirana tu u HR samo zato jer ne udara u suštinu problema, već se bori da se smanji kamatna stopa kojom deru ljude.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ako im govoriš ono što želiš možeš ih kontrolirati. Ako im govoriš ono što žele čuti slijedit će te. Ako ih obrazuješ kako ti želiš, možeš njima raditi kaj god želiš.Explorer je napisao/la:Kako može to bit dobro za normalno funkcioniranje države ako se živi u laži?Majki2111 je napisao/la:Kvalitetna cenzura i politička propaganda su potrebne za normalno funkcioniranje države.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Što se tiče cenzure, to uopće ne vidim kao problem. Danas svatko može otvoriti portal, uložiti novac u oglašavanje i kvalitetnim sadržajem (dakle - necenzurirano, istinito, sadržajno) privući posjetitelje. Nemaju index/jutarnji/večernji/tportal monopol nad internetom pa da nemamo alternativu nego smo osuđeni na njihovu cenzuru. Hvala bogu (odnosno Timu Barnersu Leeju) na internetu, pa svatko može započeti s vlastitim portalom na način koji smatra dobrim i birati teme koje želi.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
@Majki - opet nisi dao odgovor na pitanje. A ta izreka stoji ako netko od ljudi želi radit stoku.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
Meni je uvijek taj termin teorije zavjere bio alat da se uvjere slijepci da se nešto automatski odbaci čim ga etiketiraju teorijom zavjere. I uspijeva im. Najgore je što su takvi u većini. Ono čim je nešto prozvano teorijom zavjere, ovakvi to odmah odbacuju kao neistinu. A nas "teoretičare" nazivaju budalama. Naravno da ima i raznih gluposti koje spadaju pod "teoriju zavjere". Vjerovatno su takve teorije zavjere baš i kreirali moćnici, da se i ostale teorije olako odbace. Naravno, ima i budala koji svakakve gluposti izmišljaju. Ali slijepci o nekim stvarima neće nikada logički razmisliti, samo zato što je etiketirano kao teorija zavjere.Explorer je napisao/la:Kako može to bit dobro za normalno funkcioniranje države ako se živi u laži?Majki2111 je napisao/la:Kvalitetna cenzura i politička propaganda su potrebne za normalno funkcioniranje države.
Haha, evo i nevjernog TomeBlackhawk je napisao/la:Evo našeg teoretičara uroteExplorer je napisao/la:A gle, ako ti misliš da su teroristički napadi urađeni od strane tzv. terorista, ili da su političari SDP-a ili HDZ-a utjecajni i donose odluke, onda ti stvarno nemam šta reć. A to se sve preko televizije tako želi prikazati.Iako si ovdje djelomično u pravu
![]()
Kod smo već kod tog termina teorija urote/zavjere, bilo bi dobro reći od koga je on potekao. To je u javnost plasirao John Edgar Hoover, prvi predsjednik FBI-a (inače peder i pedofil), tamo 50-ih godina prošlog stoljeća. Na kongresnom svjedočenju bili su prisutni svi glavni mediji SAD-a, te je na pitanje novinara "postoji li mafija" Hoover odgovorio "Ne, ne postoji, to je teorija zavjere".
Od tada se ta etiketa lijepi gotovo svakome tko velikim strukturama zadire u suštinu onog što žele sakriti od ljudi. Recimo, udruga franak je medijski eksponirana tu u HR samo zato jer ne udara u suštinu problema, već se bori da se smanji kamatna stopa kojom deru ljude.
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Jordan
Nije problem kada netko vjeruje da postoji kontrola iz SAD-a, vanzemaljci ili chem trailsi, problem je kada netko baš u svemu vidi teoriju zavjere (Marko, ovo se ne odnosi na tebe). Imam ja u široj obitelji jednu takvu haha.
- Majki2111
- Formula 2
@Explorer Cenzurom ti potičeš ljude da se ponašaju kako želiš. Cilj je mNipulacija masom. Čim manipuliraš ljudima. Imaš cijelu državu na svojem dlanu.
Lomi te, al se nedaš
- Monty
- Karting
- Navija za: Ferrari
To da se s ljudima manipulira ,ne samo na dnevno političkoj razini jasno je ko dan.Valja na razumskoj razini,bez bilo kakvog navijačkog sljepila,pratiti događanja u i oko F1 i mnogo toga postano jasnije.Polovica je treće sezone hibridne ere ,Mercedes vozi svoju ligu,ostali se bave nekakvom bezuspješnom igrom napretka,pod radnim naslovom-Kako uhvatiti Mercedes-i gotovo svima taj cirkus od formule postaje normalan.Meni za nevjerovati da se nitko javno ne zapita,kako je to moguće a konačno zašto i bi.Cilj je postignut,ljudi su progutali udicu novih tehnologija koliko got one besmislene bile,po čemu ispada da je Endy Cowell jedini čovjek na svijetu koji zna napraviti hibridni PU............Da ne dužim i tu se pokazalo kako je manipulirati ljudima najmanji problem. 

- Majki2111
- Formula 2
Nebi baš reko da se ljudima manipulira na političkoj sceni , jer da se manipulira, izlaznost bi bila puuuuuno veća. A kod nas je jedva 40%. Nezainteresiranost građana i mladih ljudi za politiku je alarmna. Umjesto političkih manipulacija imaš, ko što sam reko, shopping manipulacije i reklame na svakom uglu svog života. Pa sad ti misli jel bolje shopping manipulacija ili ova druga.
Imaš građane koji umjesto da odu na izbore (kad živimo već i u demokratskoj državi) idu u ZARA-u, HM, C&A, New Yorker, Adidas, Nike i drugdje trošit pare i bogadit vlasnike, a znamo da se plača samo ime, tu su još i satovi i sve i svašta; Pa kupuju parfeme Schannel i ne znam koje sve ne.
A primarna građanska dužnost se ne obavlja. Kad se već zagovara demokracija odi na izbore.

Imaš građane koji umjesto da odu na izbore (kad živimo već i u demokratskoj državi) idu u ZARA-u, HM, C&A, New Yorker, Adidas, Nike i drugdje trošit pare i bogadit vlasnike, a znamo da se plača samo ime, tu su još i satovi i sve i svašta; Pa kupuju parfeme Schannel i ne znam koje sve ne.
A primarna građanska dužnost se ne obavlja. Kad se već zagovara demokracija odi na izbore.

Lomi te, al se nedaš
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Dakle, evo jedan koji se uklapa u ovu temu.
Naravno da obično ne čitam ovakve stvari, ali sam malo gledao neke druge vijesti (malo ozbiljnije i "pametnije"), pa sam slučajno nabasao na ovaj članak i pročitao ga da se uvjerim koje je to smeće/drek/govno/đeriz/fekalija/septička jama/..../kako god hoćete.
I da bi mogao kopirati link.
http://tip.ba/2016/08/04/foto-mujkic-vo ... st-po-bih/
I onda normalna osoba postavi pitanja tipa "ko je ovaj lik?", "koga boli qratz za njim i njegovim lambordžinijem?" i "šta on radi sa istim?"....
Obratite pažnju na extremno veliku dozu balkanskog primitivizma, kiča, seljakluka i krkanluka, pomiješanog sa istim ovim stvarima, samo iz dijaspore, a koja izvire iz svih aspekata sa kojih "uspijemo" sagledati i shvatiti ovaj članak.
Malo je reći da je ovo za
Naravno da obično ne čitam ovakve stvari, ali sam malo gledao neke druge vijesti (malo ozbiljnije i "pametnije"), pa sam slučajno nabasao na ovaj članak i pročitao ga da se uvjerim koje je to smeće/drek/govno/đeriz/fekalija/septička jama/..../kako god hoćete.
I da bi mogao kopirati link.

http://tip.ba/2016/08/04/foto-mujkic-vo ... st-po-bih/
I onda normalna osoba postavi pitanja tipa "ko je ovaj lik?", "koga boli qratz za njim i njegovim lambordžinijem?" i "šta on radi sa istim?"....
Obratite pažnju na extremno veliku dozu balkanskog primitivizma, kiča, seljakluka i krkanluka, pomiješanog sa istim ovim stvarima, samo iz dijaspore, a koja izvire iz svih aspekata sa kojih "uspijemo" sagledati i shvatiti ovaj članak.
Malo je reći da je ovo za

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo ako ima još netko da ga nerviraju celebrity osobe koje iskaču na naslovnicama svih portala - ova chrome extenzija pomaže u tome. Zove se Metla i očistit će naše najpopularnije portale (Jutarnji, Večernji, 24h, index...) od dreka kojim smo bombardirani. Ako netko uživa u modnim analizama Fashion gurua, neka zaobiđe ovaj post.
Razvio ja, nije savršeno, ali očisti dobar dio smeća. Cijena - nula.
Download: https://chrome.google.com/webstore/deta ... cnmhcodjkb

Razvio ja, nije savršeno, ali očisti dobar dio smeća. Cijena - nula.

-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Evo ja sam ga skinija, za probu san upalija index.hr ali takvo su smeće od novina da osim naslova i nije ostalo skoro ništa, na dnevnik hr. su rupe na mistima di je inače članak. Svaka čast za trud zanimljiv dodatak..avetma je napisao/la:Evo ako ima još netko da ga nerviraju celebrity osobe koje iskaču na naslovnicama svih portala - ova chrome extenzija pomaže u tome. Zove se Metla i očistit će naše najpopularnije portale (Jutarnji, Večernji, 24h, index...) od dreka kojim smo bombardirani. Ako netko uživa u modnim analizama Fashion gurua, neka zaobiđe ovaj post.![]()
Razvio ja, nije savršeno, ali očisti dobar dio smeća. Cijena - nula.![]()
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, na Indexu mislim da ode cijela black rubrika, obzirom da je cijela smeće.mzf1 je napisao/la:Evo ja sam ga skinija, za probu san upalija index.hr ali takvo su smeće od novina da osim naslova i nije ostalo skoro ništa, na dnevnik hr. su rupe na mistima di je inače članak. Svaka čast za trud zanimljiv dodatak..avetma je napisao/la:Evo ako ima još netko da ga nerviraju celebrity osobe koje iskaču na naslovnicama svih portala - ova chrome extenzija pomaže u tome. Zove se Metla i očistit će naše najpopularnije portale (Jutarnji, Večernji, 24h, index...) od dreka kojim smo bombardirani. Ako netko uživa u modnim analizama Fashion gurua, neka zaobiđe ovaj post.![]()
Razvio ja, nije savršeno, ali očisti dobar dio smeća. Cijena - nula.![]()
Što se tiče rupa, razmišljam možda da ubuduće na tim mjestima bude neki drugi sadržaj umetnut, tipa link do kakve hvalevrijedne akcije ili neka pozitivna priča. To i nije tako jednostavno za izvesti, vidjet ću

U svakom slučaju hvala na skidanju i komentaru!

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Evo jedno ljudsko smeće!
http://www.24sata.hr/sport/snimio-schum ... ura-503815
Lešinari nikad ne spavaju.
http://www.24sata.hr/sport/snimio-schum ... ura-503815
Lešinari nikad ne spavaju.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Želite manje smeća... pa to je jednostavno. Ne idite na stranice koje zarađuju preko njega, vjerujete mi da nema ništa što već ne znate ili niste mogli pretpostaviti, ili nešto što bi trebali da znate o tome kako bi vam poboljšalo svijest i praktično koristilo u životu ili formiralo pozitivne i korisne stavove. Osobno internet koristim samo na ciljane skupine stranica koje su manje više specijalizirane i bave se samo određenim uskim sadržajem njegove osnovne tematike.. što naravno jedino može opstati sa kvalitetom ponuđenog i traženog, u suprotnom se ne bi isticala niti bi me nešto navelo na nju. A kad zagrebem nekim pukim slučajem na "smećare", onda znam da sam tamo kako bi kopao po smeću. očekivao da mi se nešto samo nametne, pa čemu se onda opirati. Ja ne vidim nikakvu razliku između neke od aktualnih političkih tema, Lane Jurčević, nečije frapantne sudbine, šaljivog zabavnog videa kućne izrade ili crne kronike. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.