IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
https://youtu.be/3Q6bvKS7tLo
Ne los kinez ^^
http://www.honorbuy.com/660-elephone-p9 ... phone.html
230 Bucks za ovo nije puno i nemam nekih zamjerki
Ne los kinez ^^
http://www.honorbuy.com/660-elephone-p9 ... phone.html
230 Bucks za ovo nije puno i nemam nekih zamjerki
- MrDoomroom
- Formula 1
Uskoro još jedan Kinez ce da uzburka vode svojim androidom (iako meni to sve vise jedan drugom lice) da malo poremeti bredirane veličine.
http://www.phonearena.com/news/Vernee-s ... ne_id79654
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
http://www.phonearena.com/news/Vernee-s ... ne_id79654
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jbte, kakva telefončina, ne toliko po karakteristikama (koje nisu za bacit), već po nekim drugim stvarima.
Obavezno pogledati video
http://www.v-phone.cc/v-phone-rugged-sm ... -x3-1.html
Obavezno pogledati video

http://www.v-phone.cc/v-phone-rugged-sm ... -x3-1.html
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Da podjelim danasnji slucaj.
Naime, porucio sam xiaomi power bank od 16000mah. Uz garanciju prodavca da je orginal. Na kutiji je i naljepnica koja se guli za dokaz autenticnosti.
Malo prije je stigla, na pvu sve izgleda ok. Sama izrada je odlicna, sve je precizno oko usb ulaza itd. Nista ne govori da je lazna. Usporedba online...izgleda kao orginal. I to mislim na usporedbe fake vs genuine. Tako je dobro uradjena.
Onda pravi test, koji otkriva istinu. Vaganje. Orginal je tezak 350 grama. Ova moja 260 i nesto. Tj. teska je kao model od 10000 mah.
Dalje, koliko vidim (kasno) xiaomi nema distributere za njih. Samo preko njihovog sajta mozete biti sigurni kada kupujete. Ne kazem da nije moguce naci orginal, ali jako tesko. Vecina u prodaji su lazne.
Dakle oprez ako kupujete power bank, jer xiaomi ce siguno biti uzet u najuzi izbor za kupovinu.
E da, orginali se mogu puniti i puniti uredjaj u isto vrijeme. Fake, barem za sada i ova moja ne mogu.
Naime, porucio sam xiaomi power bank od 16000mah. Uz garanciju prodavca da je orginal. Na kutiji je i naljepnica koja se guli za dokaz autenticnosti.
Malo prije je stigla, na pvu sve izgleda ok. Sama izrada je odlicna, sve je precizno oko usb ulaza itd. Nista ne govori da je lazna. Usporedba online...izgleda kao orginal. I to mislim na usporedbe fake vs genuine. Tako je dobro uradjena.
Onda pravi test, koji otkriva istinu. Vaganje. Orginal je tezak 350 grama. Ova moja 260 i nesto. Tj. teska je kao model od 10000 mah.
Dalje, koliko vidim (kasno) xiaomi nema distributere za njih. Samo preko njihovog sajta mozete biti sigurni kada kupujete. Ne kazem da nije moguce naci orginal, ali jako tesko. Vecina u prodaji su lazne.
Dakle oprez ako kupujete power bank, jer xiaomi ce siguno biti uzet u najuzi izbor za kupovinu.
E da, orginali se mogu puniti i puniti uredjaj u isto vrijeme. Fake, barem za sada i ova moja ne mogu.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
Reklamiraju proizvod ak nije ono sto si naručio.
- MrDoomroom
- Formula 1
Trenutno u procesu igranja sa ovim telefonom koji koristim ^^
[ link do slike ]
[ link do slike ]
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Prokleti Bootloop stigao i moj G4, dugo je i izdržao, 9 mjeseci... Probao manuelno vratiti na fabrička podešavanja ali ne uspijeva, kada god dođem do zadnje koraka da potvrdim reset sve se zaledi i ništa se ne dešava. Sreća pa još imam garanciju, ali me strah da se takvo nešto ne desi kada istekne garancija za 3 mjeseca, što ću onda... Niti mogu roditeljima na oči sa mrtvom ciglom od 350€ u ruci, niti ga mogu prodavati nakon 9 mjeseci. 
edit: Marko, ne postoji nikakvo rješenje osim servisa?

Obrigado Felipe
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
pogeldat ću doma kad dođem, imam baš taj od 16 i zadovoljan sam. naručio sa banggooda.vlado je napisao/la:Da podjelim danasnji slucaj.
.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
Ljepo sam ti savjetovao da uzmes kineza... Ovako si uzeo "kineza" sa "brandom" i dobio si sranje od telefona.Felipe je napisao/la:Prokleti Bootloop stigao i moj G4, dugo je i izdržao, 9 mjeseci... Probao manuelno vratiti na fabrička podešavanja ali ne uspijeva, kada god dođem do zadnje koraka da potvrdim reset sve se zaledi i ništa se ne dešava. Sreća pa još imam garanciju, ali me strah da se takvo nešto ne desi kada istekne garancija za 3 mjeseca, što ću onda... Niti mogu roditeljima na oči sa mrtvom ciglom od 350€ u ruci, niti ga mogu prodavati nakon 9 mjeseci.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Meni se Meizu Pro 5 nekidan zblesirao, nešto sam prčkao po postavkama i nemam pojma zašto, ali kad sam ga resetirao dogodilo se da je par puta sam sebi otišao u reboot nakon pet sekundi. Strašno iritantno, i mislio sam da je zreo za smeće. Ali zamisli Kineza, nakon par puta napiše mi na ekranu nešto u smislu da sam sebi radi recovery, traži traži, vrti nešto, i evo ga natrag u pogonu, popravio se. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Evo uspio sam upaliti mobitel u download mode i priključiti ga na LG Bridge što imam na PC-u, pokrenuo sam ažuriranje za popravku problema pa ću vidjeti što će biti večeras kad se završi. Kakvih 39 stupnjeva jučer, ja sam danas u goloj vodi
Strašno mi se zgadio LG sada, čim podignem sustav samo ću ažurirati Android nazad na 6.0 i odmah ga prodajem nije me briga, uvalit ću ga nekome pa neka se on znoji kad sljedeći put zablokira, i uzeti fin mobitel za pristojne pare koje dobijem. Bar mi je takav plan, ali kako mi je dan krenuo i tekao, tko zna šta će se još sve desiti

Strašno mi se zgadio LG sada, čim podignem sustav samo ću ažurirati Android nazad na 6.0 i odmah ga prodajem nije me briga, uvalit ću ga nekome pa neka se on znoji kad sljedeći put zablokira, i uzeti fin mobitel za pristojne pare koje dobijem. Bar mi je takav plan, ali kako mi je dan krenuo i tekao, tko zna šta će se još sve desiti

Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
@felipe
Hoces moju preporuku?
Hoces moju preporuku?

- MrDoomroom
- Formula 1
Sarkazam?KrBoy93 je napisao/la:Bilo koji Samsung...neuništivo i bez ikakvih problema

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
nadam se da je sarkazam jer sve sto sam ikada imao od Samsunga nije dobro proslo.MrDoomroom je napisao/la:Sarkazam?KrBoy93 je napisao/la:Bilo koji Samsung...neuništivo i bez ikakvih problema

- MrDoomroom
- Formula 1
Uh dobro je, uplašio sam se da ga navodi na krivi put.senna66 je napisao/la:nadam se da je sarkazam jer sve sto sam ikada imao od Samsunga nije dobro proslo.MrDoomroom je napisao/la:Sarkazam?KrBoy93 je napisao/la:Bilo koji Samsung...neuništivo i bez ikakvih problema

E: za krboy mislio da me on quotao
- MrDoomroom
- Formula 1
Dobro imam i ja Samsunga S3 mini rootan sa CM 12.1 i sve radi savršeno, ali ove nove uzimati za tolike pare jednostavno ne vrijede toliko.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Imam već skoro četiri godine galaxy s2 plus. Pao sto puta na sto načina i ništa mu nije bilo. Nikada nije imao nekakvih velikih bugova niti problema. Brat ima HTC Desire 816. Pukao mu ekran u džepu. Popravio ekran i onda mu se pojavio nekakav black screen. Tako što se mene tiče. Sljedeći mobitel vrlo vjerovatno opet nekakav Samsungov.senna66 je napisao/la:nadam se da je sarkazam jer sve sto sam ikada imao od Samsunga nije dobro proslo.MrDoomroom je napisao/la:Sarkazam?KrBoy93 je napisao/la:Bilo koji Samsung...neuništivo i bez ikakvih problema
- MrDoomroom
- Formula 1
Ja neću 100% samsunga govna su digli cijenu do neba a ne nude nista specijalno cak štoviše su i lošiji.Mr.Spaceguy je napisao/la:Imam već skoro četiri godine galaxy s2 plus. Pao sto puta na sto načina i ništa mu nije bilo. Brat ima HTC Desire 816. Pukao mu ekran u džepu. Tako što se mene tiče. Sljedeći mobitel vrlo vjerovatno opet nekakav Samsungov.senna66 je napisao/la:nadam se da je sarkazam jer sve sto sam ikada imao od Samsunga nije dobro proslo.MrDoomroom je napisao/la: Sarkazam?