McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ovoliko zabave Alonso i Button nisu imali u ove dvije sezone zajedno. Mika me ugodno iznenadio.
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Honda bi mogla provesti radnu ljetnu pauzu
http://www.f1today.net/en/news/f1/21422 ... t-shutdown

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Davno nisu potezane priče o takvim srvarima a i u ovim danima nije baš nekog puno briga ali ja već počinjem razmišljati o livereji za 2017.U 2015 mi se na početku svidjelo sve osim brzine i dugog nosa.U španjolskoj su promijenili u boju kakvu i dan danas imaju a već sam pri kraju sezone sve više htio vidjeti mch sa onom starom bojom s početka.Što vi očekujete za 2017 još jednu "drastičnu promjenu" kao iz 2015 u 2016 ili nešto drugo

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
slika
Deficit u kvalifikacijama naspram Ferrarija,

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
obećavajuće. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zanimljivo da je u Austriji najmanji zaostatak i to na stazi gdje je snaga motora jako bitna. Čak je manji zaostatak nego u Monaku ili Mađarskoj.
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Dani je napisao/la:Zanimljivo da je u Austriji najmanji zaostatak i to na stazi gdje je snaga motora jako bitna. Čak je manji zaostatak nego u Monaku ili Mađarskoj.
Zato što je mala
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Majki2111 je napisao/la:
Dani je napisao/la:Zanimljivo da je u Austriji najmanji zaostatak i to na stazi gdje je snaga motora jako bitna. Čak je manji zaostatak nego u Monaku ili Mađarskoj.
Zato što je mala
Monako je manji za skoro kilometar (4326m > 3337m), plus krug u Austriji ide za 1:08 a u Kneževini 1:13, što će reći da je motor puno puno bitniji u Austriji, a zaostatak Mcl-Honde je bio za 0,25sec manji nego u Monaku.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Alonso king
GP3
GP3
Zaključak je da strašno napreduju,ali kad bi barem sva 3 tima ispred mogla stati na pola sezone s nadogradnjama i svime.Šteta ,ali još uvijek ne mogu konkurirati top trojci.Nadam se da će 2017 biti sezona kada će biti top četvorka a da će taj dodatni broj biti upravo Mch

KERS
Karting
Karting
Navija za: Mclaren
Frantic je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la:
Zato što je mala
Monako je manji za skoro kilometar (4326m > 3337m), plus krug u Austriji ide za 1:08 a u Kneževini 1:13, što će reći da je motor puno puno bitniji u Austriji, a zaostatak Mcl-Honde je bio za 0,25sec manji nego u Monaku.

Koliko se sjećam zaostatak je mali zbog promjenjivih uvjeta na stazi tokom kvalifikacija.
HIGH VOLTAGE!! :afro:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
https://twitter.com/McLarenF1/status/764009017672773632 Počivao u miru.

Alonso king
GP3
GP3
Jel netko zna hoće li honda iskoristit sve tokene i očekivanja nadogradnje

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Alonso king je napisao/la:Jel netko zna hoće li honda iskoristit sve tokene i očekivanja nadogradnje
Vjerojatno neće jer ni sami ne znaju što bi popravili. Bit će najavljena nadogradnja u Belgiji, a za dalje su se vjerojatno fokusirali na 2017 jer više nema tokena jer su najavili totalno drugačiji koncept (s ovim PU to ne mogu izvesti jer nemaju dovoljno tokena).

Renault je nešto najavio, Mercedes šuti (moguće da su i oni udarili u zid), jedino će Ferrari čini se iskoristiti tokene (ostalo je 3 čini mi se) ako nisu odustali i prebacili sav fokus na 2017.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
vjerojatno hoće. znaju ono dobro što bi popravili.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

JFK
Formula 4
Formula 4
Izjavio čelni čovjek da planiraju potrošiti sve tokene čim prije, ali da ocijenjuju koji će im updatei donijeti što veći napredak ali i da ima što bolju pouzdanost.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
JFK je napisao/la:Izjavio čelni čovjek da planiraju potrošiti sve tokene čim prije, ali da ocijenjuju koji će im updatei donijeti što veći napredak ali i da ima što bolju pouzdanost.
sad usporedi ovu tvoju rečenicu s onom poviše.

JFK
Formula 4
Formula 4
Ma znam Zeko, gornja rečenica su moja nagađanja, a donja oficijelna izjava.
Tko će biti u pravu vidjet ćemo. :zubo:

Po meni je to malo kasno i neodlučno, vidiš Ferrari u Belgiju donosi planirani update, pa koliko god izgledali u banani nekakvog plana se ipak drže, bar ovaj PU odjel funkcionira kako treba.

Kad Honda misli potrošiti tokene ako sad ne znaju što bi i kolika je poudanost i dobitak na performansama? Na zadnjoj utrci!?
Koliko će im ostat utrka da vide kako to u radnim uvjetima funkcionira (za buduće korekcije i poboljšanja).

Poanta je da to treba brže razvijat i plasirat na stazu. :gandalf:

Alonso king
GP3
GP3
Pročitao sam da su iskoristili 7 od 10 tokena.Nadam se da će to nešto i donijeti.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡