Scuderia Ferrari
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Gotovo sam siguran da je Renault dobio malo više od toga (poveznica Merc-Renault u autoindustriji, pokušaj spriječavanja odlaska Red Bull-a na način da im Mercedes neda PU, ali da dobiju dovoljno kompetitivan Renault PU). 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Teorije, teorije...Iceman je napisao/la:Gotovo sam siguran da je Renault dobio malo više od toga (poveznica Merc-Renault u autoindustriji, pokušaj spriječavanja odlaska Red Bull-a na način da im Mercedes neda PU, ali da dobiju dovoljno kompetitivan Renault PU).
Kimi nešto zna što mi ne znamo hmmhattrick je napisao/la:..ovo je vjerovatno univerzalni odgovor..
https://twitter.com/FansOfKR/status/741161392292630529 _________________

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
gidra
- Formula 4
- Navija za: SF
S obzirom na razne natpise i optimizma zbog dva centimetra novog karbona i unaprijeđenog turbo punjača treba ipa biti ralan i azati kako je Mercedes daleko naprijed i da je Red Bull jako blizu, možda čak i malo ispred, stoga nema potrebe da se sada najavaljuju pobjede.
No gidra, no party.
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ferrari je stavio nadogradnje za oba svoja pilota i to.. :
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Smiješno i tužno u isto vrijeme.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- reso20
- GP3
Ferrari našao načina tj. promjenio proceduru za zagrijavanje guma?
http://www.motorsport.com/f1/news/analy ... es-776979/
http://www.motorsport.com/f1/news/analy ... es-776979/
- Iceman
- Formula 1
Hm hm... Ne bih ja ovu mogucnost cak i otpisao. Gledajuci iz njegove perspektive to bi bilo najbolje, gledajuci iz Ferrarijeve katastrofa/sumrak saga.
http://www.jamesallenonf1.com/2016/06/f ... ion-story/
http://www.jamesallenonf1.com/2016/06/f ... ion-story/
- Slavenowsky
- Formula 1
Nista od ovog, ovo su samo mediji zakuhali. Istina jeste da mu je Britanija dom, no njemu vise nista ne moze zenu vratit, a djeca ko djeca, dovoljno su velika da mogu ostat kod kuce ili da budu nekad s ocem.
Da mu je zena prezivila, onda bi imalo smisla da se vrati, al ovako tesko..
Da mu je zena prezivila, onda bi imalo smisla da se vrati, al ovako tesko..
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Iceman
- Formula 1
Meni pogotovo sad ima smisla da se vrati kada su djeca koja su btw maloljetna ostala bez majke. Otac ne može zamjeniti majku (tj. ženu), ali ako on procjeni da je više nego ikad potreban svojoj djeci u engleskoj onda ne sumnjam da će raditi na tome.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ferrari Power Unit
next update will affect the Internal Combustion Engine that will be very likely to introduced in Silverstone.
Renewal of Ricciardo with Redbull (until 2018, 10 million € per season) approached Carlos Sainz to Ferrari with the agreement of Santander (that thay would go away).
Renewal of Ricciardo with Redbull (until 2018, 10 million € per season) approached Carlos Sainz to Ferrari with the agreement of Santander (that thay would go away).
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Slavenowsky
- Formula 1
Mislim da ce Kimi ostat i u 2017, no ako to ne bude slucaj, ono sto bi iskreno volio jeste da mali Sainz dodje u Ferrari. Podsjeca me na Alonsa, ima zara u njemu itekako, vjerujem da u njemu kipti da to pokaze, pogotovo da izadje iz sijene Max-a!
Ako bi birao izmedju svih ostalih vozaca on i Ricciardo i niko vise, no vece su sanse za Spanca!
Ako bi birao izmedju svih ostalih vozaca on i Ricciardo i niko vise, no vece su sanse za Spanca!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I meni je drag Sainz. Vidi se da je momak prizeman (ono što Ferrari također traži), ima brzinu po mom mišljenju Top 8 vozača, mlad je ali ne premlad...bio bi dobar izbor samo ne znam da li će ga Ferrari uzeti jer je Ferrari poznat da on uzimlje samo "gotove" iskusne vozače ilitiga šampione.
Ne sjećam se kada su riskirali sa nekim mladim vozačem sa hrpom potencijala.
Sainz ili Ricci meni obojica pašu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Ricci je out, ostaje Sainz koji bi po meni isto bio dobar izbor ako Kimi ode.Ferrari je napisao/la:I meni je drag Sainz. Vidi se da je momak prizeman (ono što Ferrari također traži), ima brzinu po mom mišljenju Top 8 vozača, mlad je ali ne premlad...bio bi dobar izbor samo ne znam da li će ga Ferrari uzeti jer je Ferrari poznat da on uzimlje samo "gotove" iskusne vozače ilitiga šampione.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Viper
- Formula 4
- S nama već: 10 god
- Navija za: Sebastian Vettel
Ma pusti jadnog, zasmetali i njemu galebovi. Čekali Vettela, a ovaj se našao na putu.Frantic je napisao/la:Grosjean sam sebe eliminisao sa onim jednim krugom u Kanadi. [ link do slike ] [ link do slike ]
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
Uzeli su Massu iz Saubera. Sainz je veći talenat, a ima i dovoljno godina. A tu će najveću ulogu igrati i sponzor (Santander).Ferrari je napisao/la:I meni je drag Sainz. Vidi se da je momak prizeman (ono što Ferrari također traži), ima brzinu po mom mišljenju Top 8 vozača, mlad je ali ne premlad...bio bi dobar izbor samo ne znam da li će ga Ferrari uzeti jer je Ferrari poznat da on uzimlje samo "gotove" iskusne vozače ilitiga šampione.