10 dana unaprijed mi nema nikakve logike davat peognozu, to je bas na srecu ubadanje!
Ja sam vise za to da prognoze krecu kad i trkaci vikend, znaci od petka do subote, zavrsit prijave do kvala

Hvala, također! Jako blizu smo bili...Perica9 je napisao/la:svaka čast Ferrari Maniac
Sve momčadski posloženo samo Kimi je šutnut "nogom u jaja".avetma je napisao/la:Moja prognoza za VN Europe
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Vettel
4. Verstappen
5. Ricciardo
6. Raikkonen
7. Bottas
8. Massa
9. Perez
10. Hulkenberg
11. Sainz
12. Kvyat
13. Grosjean
14. Gutierrez
15. Magnussen
16. Palmer
17. Nasr
18. Ericsson
19. Wehrlein
20. Haryanto
Ne završavaju:
Alonso
Button
PP Hamilton
FL Sainz
Ante ide logički, jer je nova staza i svi će približno prognozirati, a u slučaju"prepisivanja" on ima prednost. Kao što je i sam rekao:" Pa vi čekajte zadnji čas"alonso5 je napisao/la:@avetma zasto ovako rano prognoza s obzirom da je nova staza i prvi put se vozi!?
Jel imas neki instikt sta bi moglo bit ili onako si redao po favoritima pa sta bude
Pratim 20 i kusur godina, ako trebam u igrici prepisat od nekog nesto, odmah bi se nogom sutnuo u celo, ne pitaj kako, al bi to izveoraca je napisao/la:Ante ide logički, jer je nova staza i svi će približno prognozirati, a u slučaju"prepisivanja" on ima prednost. Kao što je i sam rekao:" Pa vi čekajte zadnji čas"alonso5 je napisao/la:@avetma zasto ovako rano prognoza s obzirom da je nova staza i prvi put se vozi!?
Jel imas neki instikt sta bi moglo bit ili onako si redao po favoritima pa sta bude
Zato jer imaš konfiguraciju staze i znaš koji bi bolidi tamo trebali ići dobro. Sve ono što saznaš na prvom i drugom treningu može biti "poništeno" jer si prognozu poslao prekasno, pa se netko već ugurao ispred tebe u poretku.Slavenowsky je napisao/la:Zasto davat unaprijed prognozu, kad niko veze nema kakva je staza i kako ce se bolidi ponasat na njoj?raca je napisao/la:Ante ide logički, jer je nova staza i svi će približno prognozirati, a u slučaju"prepisivanja" on ima prednost. Kao što je i sam rekao:" Pa vi čekajte zadnji čas"alonso5 je napisao/la:@avetma zasto ovako rano prognoza s obzirom da je nova staza i prvi put se vozi!?