@Slavenowsky: FerrariManiac je uhvatio Sainza, to mu je donijelo par bodova više, i u ovoj trećoj grupi je imao točne pozicije Kvyata i Grosjeana, ti samo Wehrleina. Točna pozicija u trećoj grupi nosi više nego u drugoj.
avetma je napisao/la:@Slavenowsky: FerrariManiac je uhvatio Sainza, to mu je donijelo par bodova više, i u ovoj trećoj grupi je imao točne pozicije Kvyata i Grosjeana, ti samo Wehrleina. Točna pozicija u trećoj grupi nosi više nego u drugoj.
A jesi li mi uracunao pole poziciju? Nije mi jasno jer ja imam vise pogodjenih vozaca u utrci, tacnije 7, a on 6! U prvom redu imam 2, drugom imam 4 i u trecem 1! Oba smo pogodili sa odustajanjem i sa pole pozicijom!? Jedino ako taj drugi poredak donosi vise bodova,tacnije taj 3 red, tu me je bolji za 1!
Haha borim se i dalje za vrh, sta cu
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 13.06.2016., 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
avetma je napisao/la:@Slavenowsky: FerrariManiac je uhvatio Sainza, to mu je donijelo par bodova više, i u ovoj trećoj grupi je imao točne pozicije Kvyata i Grosjeana, ti samo Wehrleina. Točna pozicija u trećoj grupi nosi više nego u drugoj.
A jesi li mi uracunao pole poziciju? Nije mi jasno jer ja imam vise pogodjenih vozaca u utrci, tacnije 7, a on 6! U prvom redu imam 2, drugom imam 4 i u trecem 1! Oba smo pogodili sa odustajanjem i sa pole pozicijom!? Jedino ako taj drugi poredak donosi vise bodova,tacnije taj 3 red, tu me je bolji za 1!
Haha borim se i dalje za vrh, sta cu
Nemaš sedam pogođenih nego šest. Perez nije završio na devetom mjestu, a ti si označio to kao točno. Na tom je mjestu završio Sainz.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Ha? Ne, ti si osvojio 10 bodova i to pripisujemo tvojoj ekipi. Isti sistem kao u formuli, vozačke bodove pribrajamo ekipama. Možda zbunjuje ovih 12 što je osvojio mzf1, a on nije u ekipi pa ih nigdje ne pribrajamo.
Apeliram na velike timove da zanemare cinjenicu sto nemam sponzore i obrate paznju na moju voznju i potencijalnih 12 bodova koje sam im moga doniti. a sad ozbiljno koja je fora s timovima jeste se medusobno dogovorili ili vqs je Ante grupira. Tek san sad to primjetija..
Jbte, šestoro nas je imalo 44 boda (od 8 do 13 mjesta).
Naravno, ja baxuz zadnji od nas 6.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la:Ha? Ne, ti si osvojio 10 bodova i to pripisujemo tvojoj ekipi. Isti sistem kao u formuli, vozačke bodove pribrajamo ekipama. Možda zbunjuje ovih 12 što je osvojio mzf1, a on nije u ekipi pa ih nigdje ne pribrajamo.