F1PULS PRVENSTVO 2016.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Dobro, ako je većina za ekipe, onda se krenite dogovarati pa ćemo vidjeti tko će se s kim upariti. Ako se složi 10tak ekipa to bi bilo super, ostale složim nasumično.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Bolje bi bilo da je sve nasumično, jer bi onda bilo timskih dogovora, tipa 'ti stavi Hamiltona na pole, a ja ću Rosberga pa da imamo sigurne bodove'. Ali dobro, ako netko želi dogovore može, meni je potpuno svejedno jer sam relativno nov pa ne znam nikoga.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da čujemo mišljenje drugih, hoćemo da postavim nasumične parove u momčadi ili se želite pariti po dogovoru? 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ne moramo se voliti da budemo u istom timu (Hamilton i Rosberg) 
Oni koji žele biti parovi neka budu zajedno ostale kako ih zapadne. Mislim da je tako najjednostavnije.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Oni koji žele biti parovi neka budu zajedno ostale kako ih zapadne. Mislim da je tako najjednostavnije.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vetma, uzmi ekipe po:
a) odabranim brojevima - kreneš od najnižeg i svaka 2 broja koja su "jedan do drugog" - ti igrači su ekipa
b) po redoslijedu prijavljivanja - prva dva prijavljena su ekipa, druga dva, treća dva
c) može i po abecedi
d) po datumu prijave
e) po broju postova
......
Kako god hoćete
a) odabranim brojevima - kreneš od najnižeg i svaka 2 broja koja su "jedan do drugog" - ti igrači su ekipa
b) po redoslijedu prijavljivanja - prva dva prijavljena su ekipa, druga dva, treća dva
c) može i po abecedi
d) po datumu prijave
e) po broju postova
......
Kako god hoćete

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Čak i da složimo sve ekipe na random, svejedno se suigrači moraju dogovoriti za ime ekipe...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
To su sad detalji ime ekipe a mislim da se to sredi u roku odmah.avetma je napisao/la:Čak i da složimo sve ekipe na random, svejedno se suigrači moraju dogovoriti za ime ekipe...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Okej, onda idemo ovako. Danas tijekom dana ako se netko međusobno dogovori - to mi javite, a kasno večeras ja slažem random ekipe.
Važno: Nakon slaganja ekipa nema promjena do kraja sezone, nema ovih "red bullovskih" poteza mijenjanja ekipa nakon par utrka jer će to samo zakomplicirati bezveze. Kako se posložimo tako izdržimo do kraja sezone, a onda iduće godine birajte nove parove kako hoćete.
Važno: Nakon slaganja ekipa nema promjena do kraja sezone, nema ovih "red bullovskih" poteza mijenjanja ekipa nakon par utrka jer će to samo zakomplicirati bezveze. Kako se posložimo tako izdržimo do kraja sezone, a onda iduće godine birajte nove parove kako hoćete.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Onaj tko ostane bez momčadskog kolege nek glumi McLaren iz 1966.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Dakle, oće li bez obzira na timove biti i pojedinačno bodovanje + timsko ili samo tim???avetma je napisao/la:Da čujemo mišljenje drugih, hoćemo da postavim nasumične parove u momčadi ili se želite pariti po dogovoru?
Iskreno, nije mi baš sjela najbolje ideja o timovima, pa ako bude neparan br. ja se dobrovoljno javljam da budem "vuk samotnjak". Nije da nisam timski igrač ili asocijalan. Već bi se htio sam okušati bar do kraja sezone čisto da vidim kako razmišljam, da ne kočim nekog ili sl. s obzirom da ću vjerovatno ja ispasti "Manor ili Sauber", ali ako bože moj, ako ispadne da je paran br. igrača parno priključujem se timski odmah, pa se patimo skupa. <3
Zadnja izmjena: Ciki-F1, dana/u 05.06.2016., 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bit će i pojedinačno i timsko.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prijavljujem @Felipea i sebe za momčad 

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Može Slaven, Ferrari, FerrariManiac, Vettel-Ferrari, Josip123, (ako nemaju ništa protiv, meni svejedno)....., dakle prednost imaju Ferrarijevi fanovi.
Od ovih iz suparničkih tabora prednost ima raca (jbga, po starini
).
Od ovih iz suparničkih tabora prednost ima raca (jbga, po starini

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Nemam ja ništa protiv, samo upozoravam budućeg timskog kolegu da sam živi užas s tim predviđanjima.... 

Sisu (fin.)
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može, ime ekipe? p.s. dajte radije nešto neobično, da baš ne bude ime ekipe "Ferrari" ili "Mercedes"croatic f1 je napisao/la:Prijavljujem @Felipea i sebe za momčad