F1PULS PRVENSTVO 2016.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Vrijedi vrijedi. Ne mora PDVSA, može i od Ine 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@Ferrari1345: dodan si na listu 
@Majki2111: Moramo uzeti neke rezultate kao relevantne. A obzirom da FIA može biti maštovita kad su u pitanju kazne nakon utrke, a ne dao bog i nakon sezone da se događaju diskvalifikacije ili šta ti ja znam šta; onda najbolje uzeti onaj prvi poredak koji objave na svojoj stranici i nakon toga neka rade što žele s pretumbavanjem poretka. Ovo je pain in the ass za računanje, pogotovo sad kad vas ima tako puno i zadnje što mi treba jest da nakon cijelog izračuna dan nakon utrke saznamo da su nekom vozaču ipak dali još 10 sekundi na vrijeme pa se cijeli poredak mijenja. Jbg, zato ću uzeti prve rezultate i po njima računati.
Da se razumijemo, u tim rezultatima su sve kazne koje su dodjeljene za vrijeme utrke.

@Majki2111: Moramo uzeti neke rezultate kao relevantne. A obzirom da FIA može biti maštovita kad su u pitanju kazne nakon utrke, a ne dao bog i nakon sezone da se događaju diskvalifikacije ili šta ti ja znam šta; onda najbolje uzeti onaj prvi poredak koji objave na svojoj stranici i nakon toga neka rade što žele s pretumbavanjem poretka. Ovo je pain in the ass za računanje, pogotovo sad kad vas ima tako puno i zadnje što mi treba jest da nakon cijelog izračuna dan nakon utrke saznamo da su nekom vozaču ipak dali još 10 sekundi na vrijeme pa se cijeli poredak mijenja. Jbg, zato ću uzeti prve rezultate i po njima računati.
Da se razumijemo, u tim rezultatima su sve kazne koje su dodjeljene za vrijeme utrke.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kako ne bi moglo
Sad nas je 30, ovo će biti zanimljivo 

-
F1zaljubljenik0211
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Kimi Raikkonen, Ferrari
Meni broj 6, ako nije zauzet.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Postavljena ti je šestica!
Još su bez broja:
mclarenhonda
mzf1
mrbenation

Još su bez broja:
mclarenhonda
mzf1
mrbenation
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ma ne tako, da ne bi dobili McLaren Hondu 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ne, ne, onda bi nastao mali nepotrebni kaos.
Nekolicina nas bi našla par s lakoćom, a ostatak bi ostao viseći i čekajući da Anti damo dodatni posao i da svakoga upari random odabirom.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Nekolicina nas bi našla par s lakoćom, a ostatak bi ostao viseći i čekajući da Anti damo dodatni posao i da svakoga upari random odabirom.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Mislio sam da nekakvim slučajnim odabirom nastanu parovi, a mogli smo napraviti da u jednom timu budu tri korisnika, što bi se uskoro moglo uvesti i u F1 ako ne bude dovoljno timova.ali nema veze, izgleda da ništa od toga.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Još nisam pročitao pravila ali vidim na početnoj slici da pišu neki timovi... Sad neznam. Kao prvo divim se vetmi kako mu se uopće da pratiti i bilježiti rezultate pogotovo kad imamo predictore na drugim stranicama koji kompjuterski bilježe rezultate pa sad neznam koliko dodatnog posla bi to bilo ali sam svakako za tu ideju... Bilo bi još zanimljivije 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@Frantic: Plan je bio složiti ekipe, ali u ovom stadiju se još ne znamo dovoljno dobro. Zato nisam namjerno spominjao ekipe nego mi je plan da odigramo prvenstvo do kraja ove sezone, a do onda ćemo se bolje upoznati i na kraju sezone složiti ekipe po željama natjecatelja, odnosno po međusobnim dogovorima.
Znači, tamo krajem sezone mogu početi pregovori tko želi s kim, tzv silly season
to možete raspraviti i na privatne poruke ili javno, kako hoćete; onda mi tu u temu pošaljete zahtjev u smislu - iduće sezone imamo ekipu pod imenom Recreativo i u njoj igraju korisnici x i y.
To će biti još bolja fora nego ovo pojedinačno jer ćemo imati dva poretka - pojedinačni za svakog od nas i konstruktorski
@Ferrari1345: Da, nisam baš računao na 30 sudionika, ali nema problema.
@Lady: Javili su u ovoj temi, prošvrljaj kroz tamo 3. ili 4. stranicu.
Znači, tamo krajem sezone mogu početi pregovori tko želi s kim, tzv silly season

To će biti još bolja fora nego ovo pojedinačno jer ćemo imati dva poretka - pojedinačni za svakog od nas i konstruktorski

@Ferrari1345: Da, nisam baš računao na 30 sudionika, ali nema problema.

@Lady: Javili su u ovoj temi, prošvrljaj kroz tamo 3. ili 4. stranicu.

- Lady
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Koji sam ja seljo.... uopće nisam čitala/vidijela stranice 2 i 3..... [ link do slike ]avetma je napisao/la: @Lady: Javili su u ovoj temi, prošvrljaj kroz tamo 3. ili 4. stranicu.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sačekajmo da ova trojica jave brojeve pa ću predložiti načn da se odrede ekipe.
A šta fali da odredimo ekipe već sada?
Pa da slijedeće godine već možemo mijenjati!
Kao i vozači ....
Naravno ako smo svi za to.
Meni je totalno svejedno s kim ću biti (s kim bi bio) u ekipi, vjerujem i ostalima.
Jbga, probudilo se dijete u meni.
Ali nema veze, možemo pričekati i 2017.
A šta fali da odredimo ekipe već sada?
Pa da slijedeće godine već možemo mijenjati!

Kao i vozači ....
Naravno ako smo svi za to.
Meni je totalno svejedno s kim ću biti (s kim bi bio) u ekipi, vjerujem i ostalima.
Jbga, probudilo se dijete u meni.

Ali nema veze, možemo pričekati i 2017.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Meni se iskreno Franticeva ideja svida - ja sam za i svejedno mi je s kime bih zavrsio u timu. Šteta što Heat više nije na forumu.... 

Sisu (fin.)