Ček jel postoji nešto napisano pa ja ne vidim ili je završio rečenicu sa "tako" ili dodajemo po svome kao npr. "Rosbergu je tako uništen niz od sedam uzastopnih pobjeda."
Zar je teško pogledati 1:20 yt video i barem napisati nešto smisleno naspram ovog smeća od jutarnjeg.
Čujte, nije baš sad korisno uspoređivati se sa takvim portalima, oni se bave svime, a Puls je baš F1 portal. Radije pratite GP1. Tamo se ništa ne popravlja ja mislim.
Majki2111 je napisao/la:Čujte, nije baš sad korisno uspoređivati se sa takvim portalima, oni se bave svime, a Puls je baš F1 portal. Radije pratite GP1. Tamo se ništa ne popravlja ja mislim.
da se jednom složim s majkijem.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Normalno da se nećemo uspoređivati, oni se ne bave specijalizirano F1, ali to su preveliki gafovi. Znači da nitko nije niti pročitao to što su napisali, u jednom dijelu teksta Lewis, u drugom Luis. Ili ono s Jutarnjeg, da je netko bacio oko vidio bi da rečenica nije dovršena. Naravno da neće raditi opširan izvještaj, ali ovo je kao da pišu o nogometnoj utakmici pa napišu Leonardo Messi
Meni, koji sam tamo radio, sve je manje više jasno. Davorin ne želi da mu Gp1 propadne jer bi to za njega bila velika sramota. A ovaj se možda zaželio piskaranja. Tko zna što će biti. Bilo je tu velike svađe, i sad odjednom prijateljstvo, iako su se dobrano izblatiti i jedan i drugi. Dakle, onda je sve jasno
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.