Šuška se šuška

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

dakako
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mercedes
Obzirom na novi sistem biranja guma za utrku,mislim da jedna figura jako fali. Naravno to je Ross Brawn,suska li se sto po pitanju njegovog angazmana!?
Timski igrac

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Spominjalo ga se kao idealnoga nasljednika za Eccelstonea. Mada čisto sumnjam da će se vratiti. Recimo Eccelstone bi htio da ga Briatore zamijeni. Osobno nemam ništa protiv.

dakako
Formula 4
Formula 4
Mr.Spaceguy je napisao/la:Spominjalo ga se kao idealnoga nasljednika za Eccelstonea. Mada čisto sumnjam da će se vratiti. Recimo Eccelstone bi htio da ga Briatore zamijeni. Osobno nemam ništa protiv.
Neznam kako bi izgledala F1 pod Brawnovom palicom,ali sam siguran da bi kod ovakvog odabira guma za utrku, za njega itekako bilo mjesta u nekom od timova. Gume ce ove godine biti veci faktor nego ikad prije.
Timski igrac

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@dakako
kakve se gume spremaju za neumski rally? :P
oće li ta lista prijava? :?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

dakako
Formula 4
Formula 4
zekohonda je napisao/la:@dakako
kakve se gume spremaju za neumski rally? :P
oće li ta lista prijava? :?
ceparke :mrgreen:

Otici cu sa sinom ako nista cisto radi razbijanja ucmale atmosfere na nasem jugu. Nego si me zatekao na prvu spominjanjem guma,jer sam jucer prodao gume za motor nekome iz Dubrovnika,pa se kontam kako je to do tebe doslo. :wtf: hahaha
Timski igrac

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nemam ti ja nikakve veze s gumama, niti sam informiran, samo sam repliciro na tvoj komentar poviše. ;)
a što se tiče rallya, kratka i siromašna lista prijava nas je ohladila, ali možda se pojavimo. :?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

dakako
Formula 4
Formula 4
zekohonda je napisao/la:nemam ti ja nikakve veze s gumama, niti sam informiran, samo sam repliciro na tvoj komentar poviše. ;)
a što se tiče rallya, kratka i siromašna lista prijava nas je ohladila, ali možda se pojavimo. :?
Skuzio sam,al mi na prvu cudno bilo. 15 posada se prijavilo.Da ih je i duplo vise ne ocekujem u Neumu nista posebno,kako rekoh vise radi razbijanja dosade,a i meni je to doslovno par km se provozati. Ja cu biti u subotu tu,ako te vjetar nanese znas moj broj,pa se javi,za neku pivu,kavu ili sta vec. :koska:
Timski igrac

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
https://twitter.com/Gianludale27/status/729967802749194240 https://twitter.com/Gianludale27/status/729968929372778500 https://twitter.com/Gianludale27/status/729971976798932992 Rado bih napisao članak o ovome, ali ne usudim se. :mrgreen: Kakav bi to potez bio, i kakva dva genija bi Ferrari imao u rukama.
Obrigado Felipe

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Svejedno smjena Maurizia bi bila ogromna greška.
Ova dvojica mogu raditi odvojeno, a da je ovaj i dalje šef momčadi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ne dirajte Raya Stevensona
[ link do slike ]
:gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ovaj Marchionne ili maštoviti novinari sve više i više drmaju ovu F1 :)

Red Bull Racing eyed Alfa Romeo power unit – Marchionne
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Rosberg u Ferrari, Alonso u Mercedes...U MotoGP-u se silly season već polagano smiruje, ali u F1 se tek zahuktava :kokice:
http://www.f1today.net/en/news/f1/21183 ... sn-t-renew

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ma nešto čisto sumnjam, ali ko će ga znat?
Bilo je i ranije isto tako "čudnih, ako ne i čudnijih" transfera. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Baš sma htio zaljepit... Za sad po meni žutilo ali vrlo zanimljiva situacija. Kimi po viđenom nikako ne zaslužuje Ferrari ( od perioda 2014. do dana današnjeg). Još Arivabene trubi u ovako ranom dijelu sezonu da će ga zadržat, umjesto da šuti i sagleda situaciju u 9. mjesecu i pritisne ga dotad
Kad ga nisu trebali otjerali, otjerali su ga (2009). Sad kad ga trebaju, nude mu ugovore :facepalm:

Uglavnom zanimljiv rasplet. Ako je Hamiltonu Rosberg muka pitam se kako će mu tek biti sa puno boljim i motiviranijim Alonsom. Sad ću pokrenuti još jedno žutilo ali možda i Hamilton ode

Rosberg u Ferrari, Alonso i Werhlein u Mercedes, Vandoorne u Mclaren and so on an on... Domino effect :P :P :P
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ne vidim razlog zbog kojega bi Rosberg otišao u Ferrari. Zapravo vidim haha. Rosberga se dosta podcjenjuje. Em da je prosječan vozač, em da je klasa ispod Hamiltona. No recimo ako osvoji naslov pored Hamiltona. Reputacija će mu porasti. A kad bi hipotetski otišao u Ferrari i pobjedio Vettela. Mislim da nemoram ništa više govoriti kako bi ga doživljavali. Po meni jedino zbog čega bi Rosberg otišao u Ferrari, je da vidi gdje stoji naspram Vettela.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Dakle 2 nijemca sigurno neće voziti za Ferrari. Ako Kimi nastavi sa solidnim vožnjama, ako gadno ne podbaci vjerujem da će dobiti još godinu dana. Mislim da se čeka Riccija.
Drugo.... Alonso sigurno neće voziti za Mercedes. Treba se znati nositi sa situacijama poput ove zadnje između Hamiltona vs Rosberga, ali vjerujem da je još teže u tom kokošinjcu imati jednu osobu poput Alonsa.
Treće.... Rosberg nema razloga uopće razmišljati o Ferrariju (osim ako ne pati na Ferrari). Ako bi i kada bi razmišljao o Ferrariju to bi bilo samo onda ako bi: 1) ugovorom imao ponuđen status drugog vozača 2) imao ponuđenu manju plaću (što bi btw značilo da ga ne cijene dovoljno).

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Da izvinete, al ovakve vijesti se iz supka izvlace. Stvar je istinita onoliko koliko je i sa zamjenom Arrivabenea sa Allisonom.

Rosberg ako osvoji titulu sa Mercom, taj nece mrdat nigdje, vece su sanse sa Hamilton dodje, a ne on.

Po meni kao da neko sabotira Ferrari, vazda se izvlace nake vijesti koje hoce malo da uzdrmaju crvene!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

dakako
Formula 4
Formula 4
Rosbergu trenutno dobro ide u mercu,na putu je za uzet titulu,a i pregovori o produzetku ugovora sa Mercedesom su u tijeku.

Na prvu rekao bih da je laznjak,al obzirom da je ovo F1 i da su u povijesti talijanski mediji znali ispalit totalno cudnu informaciju,koja bi se poslije pokazala istinita,uzet cu ovo pod radar.
Timski igrac

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prema Powerteam ulazi u Formulu 1?
http://www.f1today.net/en/news/f1/21209 ... e-f1-entry
"Stepping into formula one is not something you just decide to do," a Prema spokeswoman said. "The circumstances have to be right and everything has to fit." There are signs that time is now.
Ova momčad osnovana je još 1983. te se natjecala u brojnim juniorskim klasama. Trenutno se natječu u talijanskoj i njemačkoj Formuli 4, europskoj F3 te od ove sezone u GP2.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡